Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Artık transferde hızlanmassalar Hızlı Bir Şekilde İstifa Etsinler!

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | 2.Y | Futbo

yuuhhh... o mu girsin kaleye.. kalecin mallll.

Hazırlık maçımı bu ilk yarıdaki takıma dokunmasa 3-0 yenerdik bu takımı. İlk yarıda bir tek atak yapamadı berlgrad takımı. Rijkaard aynı geçen sezonki Rijkaard.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Takım hazır değil. 55'ten sonra hepsi bitti. İlk yarı yakaladığımızı atmalıydık. Bu arada Aykut'a selamlar.

"barış-ayhan-aykut"

Aykut kadar boşş kaleci görmedim.Ulan Orkun varya Orkun.O bile 10 basardı hepsine.Bu takıma kaleci lazım.Azman orta saha lazım.Of of.

Aykut'a taktım.Bu takıma ya kaleci transferi olsun yada kale Ufuk'a verilsin.

Takımda görmek istemediğim 5 isimden 4 ü ilk 11 de :S ( Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek, Servet Çetin, Gökhan Zan) diğeride sakat. Ben birine bile tahammül edemezken 4ü bir aradaa. Bunlara Sabri çok güzel eşlik etti.. Hakan Balta'da iyi değildi. Bu takımla bu sene işimiz çok zor.

Turu geçeceğiz ama şu takımdan daha iyi biri çıkarsa karşımıza halimiz duman

Bu tarla bu kadar kabak yapar ADNAN SEZGİN...

Evet Mustafa Sarp nasıl oynadı şimdi sorabilir miyim ?

Hani çok iyi oynayan adam bugün? Bi değerlendirme alalım

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | 2.Y | Futbo

Özür dilerim bilader haklıymışsın...

Ozur dileyecek bir durum yok. Keske sen hakli ciksaydin.

Simdi yonetimin son sansi artik. Yemin ediyorum taraftar barcelona teknik direktoru falan filan dinlemez, basar kalayi bu sene Rijkaard'a.

Simdi gelsin Grellalar Polaklar da gorelim. Takimin avrupadan elenecegini sanmiyorum. Ama turun garantiye alinmasi icin 2 tane bomba transfer artik sart. Yoksa ligin ilk yarisina kadar ne Adnan Polat kalir, Ne de Rijkaard. Sezgin'i hic saymiyorum bile.

İstifa İstfa Adnan Sezgin İstifa !

Adnan başkan izle sen sen bize sabırlı ol diyon sabrımız tükeniyo

Adnan Sezgin hala İstanbulda.Gerile gerile maç izliyo.Bu takım yine en fazla 5. olur.Bizde nöbet tutuyoz işte

Hocam bu takımı da bu kadroyla (Barış, Sarp vs) rahat yenemiyorsan sorun var demektir.

Simdi ben bu Maci Aykuta baglamam ama yazmadanda duramam..

Aykut bey, Türk kalecilerine Güvenmiyorlar, sans tanimiyorlar degilmi..??? Herzaman Kullandigi cümle.. Orkun ile beraber Koca bir Sezonu yedin simdi yine sana verilen Sansi iyi degerlendirdin..

Rijkaard ikinci yarıyı göremez.Adam ne yapsın tabi.Dünyaca ünlü adamı alacaksan istediği adamları alacaksın.Herkes gelen oyuncuları Rijkaard istedi sanıyor.Ama gerçekte ilk tercihleri olduklarını hiç sanmıyorum.

hay ağzına sağlık hocam 50 kere dedim,pino da rijkaard ın ilk tercihi değilki,dos santos u istiyodu adam,orta sahaya gelecek oyuncularda ilk tercihi olmayacak görürsün,yoksa bu kadar gecikmezdi,listenin 50. sırasında bi adam getirirler.

Valla böyle olacağı belliydi ama nedense yönetimi eleştirdiğimiz zaman,bekleyin takım iyi yolda,bu oyuncular bu maçta oynamayacakta ne zaman oynayacak deyip bize kızıyodu bazı arkadaşlar.Aceleye gerek yok avrupadan elenince alsınlar alacakları oyuncuları ..

Geri
Üst Alt