Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

mustafa sarp gününde değildi yoksa tek başına alırdı maçı:)

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

üç sene önce ŞL önelemesi maçından sonra Aykut yüzünden siteden ban yemiştim tarih tekerrürden ibaret olacak galiba

Kalecillik işimiz yok. Adam gibi orta saha yok takımda!!

Bu 4-3-3 ü barış sarp ayhan ile oynayacaksak neden rijkaardı getirdik.

Rijkaard alın size elimdeki orta saha der gibiydi sarp-barış-ayhan

Barış ve Aykut'un bu takımda işi yok.

İkisi de acil ama acil gönderilmelidir.

Takım kamptan yorgun döndüğü belli o yüzden fazla birşey diyemiyorum.

Amma velakin yönetim eğer elini çabuk tutup transfer yapmazsa açık söyliyeyim ilk 5'e giremeyiz.

Sarp-Barış-Ayhan bu maçta oynasada fark etmez diyenler 4-5 atarız diyenler ?

Haftaya maç çok zor geçebilir eğer Baros yetişmezse.Uefa dan elenirsek Rijkaard ta gitsin,Barış ta!

Barış,Sarp ve Ayhan ile olmayacağını hala Rijkaard anlayamadıysa,bırakın oda gitsin!!!

Bunlari orda yeneriz ama Sabri-Baris-serdar ozkanin bu takimda yeri yok arkadas. Kanser oldum seyrederken.. Rijkaard nasil dayaniyor bu adamlara anlamis degilim..

sarp barış servet ayhan serdar.... adnan sezgin allah belanı.....

Aykut ve Barış bu takımda oldugu sürece (Sarpla dahil) hiçbişey olmaz.....

Elenirsek şaşırmam

Haldun Üstünel görevdeykende bu takım bi 5. oldu, birde 3. oldu, görende Haldun varken şampiyon olduk sanacak, çocukca yorumlar bıktırdınız özellikle yeni üyeler.

Rijkaard a b*k atmayın artık siz çıkın şu takımı nasıl kuracaksınız merak ediyorum .

Afedersiniz ama kanırta kanırta oynatmak zorundasını Serdar'ı , Sarp'ı

Var mı daha iyisi yok suç kimde transfer komitesinde orada kim var Adnan Sezgin.

0-0 a yatcak adamlar rövanşta 11 kişi savunma yapcaklar sizce 2. maç gol bulabilirmiyiz hiç sanmıyorum bu futbol anlayısıyla şimdiden geçmiş olsun ve yönetim de azcık onur varsa maç sonu istifasını versin

Yerli Malı(Türk) Aykut ile yola devam ! Biz güveniyoz Aykut'a .

yerli malı,evladımız diye diye hepsini tepemize çıkardınız mafya ettiniz lanet olsun ardayada aykutada anca böyle maçlarda gol atar herkezde sazan gibi şakşaklar.

Arkadaşlar bu takımın huzurunu geçen sezondan beri bozan ardanın gitmesi lazım buna izin veren yönetimin daha önce gitmesi lazım.

Skor 2-2 hadi bakalım *****liler şimdi nasıl geyik yapmasın?

Rijkaard bizim takimimizi yönetecek kalibrede degil.

Hala aykutu koruyorsunuz ya ne diyeyim. daha adamı stau maçında gönderecektik ogün bugündür şampiyonlar ligi göremiyoruz.

Bu maçı SARP a yüklemeyin bari takımın en canlı en istekli oyuncusuydu.Fatura çıkaracaksanız hocaya çıkarın hiç bir hazırlık maçında oynamayan Kwell la Pino yu niye oynatır Çolakları Cumhurları diğer gençleri oynatsaya rakipte gencecik çocuklar oynadı.

Geri
Üst Alt