Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Rijkaard Efendi !!1 Helal olsun saçma sapanlıkların yüzünden GS 2. Trömso faciasını 5 gün sonra tekrar yaşayacalk.

AYkut Gibi 1000 kere denenmiş berbat bir kaleci. Barış ve M.Sarp gibi tekniği "0" adamları takımda tutup.

Disiplin desen "0" Arda topuklar yapar. Barış şov yapar. Sabri saçma laubali paslar atar.

2-0 öne geçersin. Kaleci denen adamın ilk golde çıkıp eliyle topu almaz dönen gol olur. 2. golde ağıznın dibinde çıkıp tutmaz gol olur. vsvs.

Rijkaard delikanlıca söyle Ben tazminatımı alıp Ülkemde sefa sürecem de yarısın verek çek git. Eğer böyle hocalık yapacaksanda yapma ayıp ya utanıyorum şu futboldanda Skordanda

Karşsında Faroe adaları ayarında bir takım varıd. Hepsi 19 -20 yaşlarında. Ama takımına sahip değilsin ki sistemin yok. Saçma oyunları seçersin. Dalga geçersin.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Sabri ve Balta çok kötüydü. Umarım bu maçtan sonra kendilerin gelirler.

Bunlari orda yeneriz ama Sabri-Baris-serdar ozkanin biz takimda yeri yok arkadas. Kanser oldum seyrederken.. Rijkaard nasil dayaniyor bu adamlara anlamis degilim..

Serdar takımda iken 1-0 öndeydik tek kale oynadık. Pino girdi goleri yedik. Serdar rakibin başını döndürdü.

Yuh artık!

2. yarı Rijkaard kazma oranını çoğaltınca tabi gol yeriz isterse dünyanın en iyi kalecisini koy. Barış ise sahada çalışıyor Sarp Servet gibi saklanmıyor.

Sarp resmen ilk yarı oyunu yönlendirdi gibi bişey . Servet herşeye rağmen kötü değildi. Barış-Aykut-Ayhan rezildi her maçta birileri rezil oynar ama bunlar alışkanlık haline getirdi

Ayhan, Barış, Serdar, Mustafa, Aykut beraberliğin mimarları, o kadar uraştılarki yenilelim diye ama olmadı işte.

uefa benim umrumda değil ligde ne yapacaz cok merak ediyorum öenmli olan ligdir umrumda değil dediysek tabi bi grublara kalınmalı.

Haldun Üstünel'i gönderenler kına yaksın bi zahmet ! Ulan bu akdar sinerlendiğimi hatırlamıyorum . :o

arkadaslar 3-0 kazansaydık farklı seylermi dicektiniz anlamıyorum....

Barış denen adamı paf takımda bile görmek istemiyorum,yeter artık.

Bu takımı ordada yenemeyiz söyliyim. Takımda kondisyon yerlerde sürünüyor. Gol atcak tek adam Arda. Geçen seneden tek farkımız golde atamıyoruz fazla. Geçen seneki takım olsa maç 5-2 biterdi. Haftaya eleniriz. Rijkard istifa eder. Sonrada golcü ve kaleci transferi yapılır. Takımı eleştirmeyin diyorsunuz amane yapalım işte görün takımın halini. Hala iyi yoldayız palavralarıyla kandıralım kendimizi. Haftaya elenecez yüksek ihtimal bakalım sonra neler olacak kulüpte görecez.

Sorun Rijkaardda.Cana varken Sarpı oynatanda.Hazırlık maçımı bu ya.Böyle geçirirler işte adama

Degil Sarp, A2'den topcuda koysan o Beograd takimini yeneceksin arkadas. o oynadi bu oynadi falan mazaret degil.

Bu sene bizden birşey olmaz arkadaşlar. Kalecimiz yok, orta saha da yaratıcı oyuncu yok, forvet yok. Ayhan'ı ön libero oynatıp, M.Sarp'tan çift yönlü oyuncu yaratmaya çalışan bir hocamız var.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | 2.Y | Futbo

Turu geçeriz haftaya o sorun değilde barış özbek mustafa sarpı felan göndermezlerse o vahim baltada sigarayı bırakması lazım sabrininde özel orta açma dersleri ve yerden pas eğitimi alması lazım en acilinden ufuğada olm ya adam gibi al şu kaleyi ya da git denmesi lazım aykutada arkadaşım bundan sonra yedeksin ister kalırsın ister gidersin denmesi lazım

Nasıl sorun değil bu futbolcularla yahu?:rolleyes:

GSC Radyo özel istek programıyla anonslu olarak yayında..

Bu takımın orta sahasına Saidou gerek. Haydi Adnan Sezgin.

Rijkaard yabancı sınırlaması olmayan ve parasal sorunu olmayan takımı uçaracak bir sistem hocası.Bizim gibi parasız takımları da kurt diye tabir edilen hocalar paklar.Lucescu vs.Arkadaşın dediği pek mantıksız değil bence.

Nerdesin be Skibbe. Nerdesin be Gerets. Göz hoş gelen futbolu özledik. Bir maçta 4-5 tane attığımız golleri özledik.

Rijkard + Neskeens + Adnan Polat + Adnan Sezgin out

Fatih Terim + Tugay + Abdülrahim Albayrak + Haldun Üstünel in

Geri
Üst Alt