Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

macta aydin sov olacak

ahanda buraya yaziyorum

merak etmeyin

loca1 adli kanal yayin akisinda galiba 18.10 da yayina baslayacagi yaziyor.

hayirlisi

insAllah tv den izlerim

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

Hocam, Turkeyforum'un yalancısıyım ama inşallah dedikleri gibidir;

2009'dan önce D-smart üyesi olan arkadaşlar, bu akşam maçları ücretsiz seyredebilecek. Galatasaray maçı 101 numaralı Loca1 kanalında. Ta ki takımlar gruplara kalana kadar. Grup mücadeleleri başlayınca ne yazık ki tüm maçlar ücretli.
arkadaslar

lutfen loca 1 adli kanal acildiginda buraya acildi diye bir mesaj atabilir mi?

kadro ne zaman acıklanacak ya

Konuyu görünce maçı hatırladım.. :D

Elano transferi maçı unutturdu valla..

Beklediğim 11.

Elano transferi kursağımızda kalmayacak bir sonuç alırız umarım..

Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Volkan, Mehmet Topal, Serdar ve Linderoth forma giyemeyecek..

Yettin ama artik Linderoth ya...Her sezonun basinda umutlaniyoruz sonra adami göremiyoruz.Nonda ve Linderoth gönderilsin, yerlerine genc gelecek vaadeden yabancilar alinsin.Pahali olmalari gerekmiyor.Ama bunlar kadroda olmasin ya.

3 sene bedavadan para veren baska bir kulüp varmi bu dünyada diye düsünüyorum ama hic sanmiyorum.

Renkdaslar , cok acil.

Hic bir israel kanal vermior mu maci ?

veza baska free (actik) tèrk TV

Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Volkan, Mehmet Topal, Serdar ve Linderoth forma giyemeyecek..

Yettin ama artik Linderoth ya...Her sezonun basinda umutlaniyoruz sonra adami göremiyoruz.Nonda ve Linderoth gönderilsin, yerlerine genc gelecek vaadeden yabancilar alinsin.Pahali olmalari gerekmiyor.Ama bunlar kadroda olmasin ya.

3 sene bedavadan para veren baska bir kulüp varmi bu dünyada diye düsünüyorum ama hic sanmiyorum.

sakat degil biraz arastirsan ogrenirsin

Rijkaard tahmin ettiğim gibi Keita'yı ilk 11 de başlatmadı.Onun yerine oyuna Aydın ile başlayacak.Aydın ilk Tobol maçında çok kötü oynamıştı.En azından bu maçta kendine verilen şasnı iyi değerlendirir umarım...

sakat degil biraz arastirsan ogrenirsin

Neyi arastircam ki?Okuduguma yorum yapiyoru.Sakat diyor.

Neden oynamiyor o zaman?Sen bilgilendir beni...

Adale sertligi uydurmasina inanmiyorsun herhalde degilmi?

Gecen sezon da 1 hafta sonra sahada dediler 1 sene kendine gelemedi adam.

Linderoth´u belki icimizde en cok tutan benim, ama oynamiyor ki adam?

Rijkaard'ın açıklamasına göre Linderoth tam olarak hazır değilmiş, o yüzden almamış kadroya.

Neyi arastircam ki?Okuduguma yorum yapiyoru.Sakat diyor.

Neden oynamiyor o zaman?Sen bilgilendir beni...

Adale sertligi uydurmasina inanmiyorsun herhalde degilmi?

Gecen sezon da 1 hafta sonra sahada dediler 1 sene kendine gelemedi adam.

Linderoth´u belki icimizde en cok tutan benim, ama oynamiyor ki adam?

bu mac da oynamasin ne var o kadar bekledik biraz daha bekleyelim.

takimin basindakiler kalas degil renkdas elbet bildikleri vardir.

rijkaard henuz hazir degil diyorsa bunun ustune daha baska bir soz olamaz.

Leo Franco - Sabri, Gökhan, Servet, H.Balta - M.Sarp, Ayhan, Arda - Aydın, Baros, Kewell

Orkun, E.Güngör, Uğur, Barış, Keita, Nonda, Alparslan

bu mac da oynamasin ne var o kadar bekledik biraz daha bekleyelim.

takimin basindakiler kalas degil renkdas elbet bildikleri vardir.

rijkaard henuz hazir degil diyorsa bunun ustune daha baska bir soz olamaz.

Renkdas benim lafim Rijkaard´a degil zaten.Sadece aklim almiyor anlatabiliyormuyum?Nasil hazir olmaz ki?Ayni antremani yapiyor ve hepsinden de evvel basladi antrenmanlara haksizmiyim?Ben oynayan oyuncu isterim.Demek ki yine biseyler var..Yoksa en az Kewell kadar hazir olmaliydi...

Neyse konuyu uzatmayalim maca dönelim...

Cok güzel oyun seyredermiyiz bilmiyorum ama kazanacagimizi düsünüyorum...

Hadi hayırlısı.Ben maç önünü izlemeye gidiyorum.;):)

loca 1 acilmadi mi kimsede

bende daha acilmadi

Off,Sabri,Aydın.:(

Bir an önce gelin Keita,Elano,Uğur,Linderoth,M.Topal.Sizleri birlikte izleyelim artık.

euroturk veya turksun sifresni bilen varmi :D

Geri
Üst Alt