Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

galip geleceğimiz bir maç olacaktır. tabi as kadroyla çıkarsak.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

maçı hangi kanalın yayınlayacağı ne zaman belli olacak...

Abi iyide maç deplasmanda ve maçı şifreli kanal veriyor. Renktaşların fevri tepki vermesini anlayabiliyorum

Benim kastım, fevri davranmanın "tüh" ten ötesi yani hakarete başvurma kısmıydı. "Tüh" ü D-Smart 'ı olmayan herkesin demesi doğal.

Senaryo yazıyorum, ama olasıdır; bu sebeple empatik yaklaşmak lazım.

Renktaş A: Ben D-Smart 'ın :mad::mad: (silindi).... Maç'ı forumdan bulacağım bedava linkle izlerim. Linki paylaşır diğer renkdaşlara da fayda sağlarım.

D-Smart: Üyeye ve foruma karşı dava açıyorum...

Renktaş A: Pardon :o

Bunların sonucunda forum dava ile uğraşır, tazminata mahkum olur, belki de kapatılır.

Forum: Site sahibi;)

Nasıl?

Elim yanık olduğu için maçı izleyemiyorum.:(

İzleyecek bir yer bulacağız artık.

Kahveyede hiç gidilmiyor ya.

Sigara dumanı bir dert. Herkes içki kokuyor ayrı bir dert.

Bir de bilen bilmeyen küfrediyor ekrana:

Örn: Galatasaray-Bordeaux maçı arkada bir amca bağırıyordu.

- Lan ...... Ç.......... hiç birinizde kondiksiyon yok lan, nebiçin adamsınız siz.

Yani buı lafları duymaktan da bıktım. Tam bu yıl Babamızı ikna etmiştik Lig tv için Üniversiteyi kazanıp dışarı gidiyoruz.

En iyisi internettir. En azından golleri falan izleriz yapacak birşey yok.

Kahveyede hiç gidilmiyor ya.

Sigara dumanı bir dert. Herkes içki kokuyor ayrı bir dert.

Bir de bilen bilmeyen küfrediyor ekrana:

Örn: Galatasaray-Bordeaux maçı arkada bir amca bağırıyordu.

- Lan ...... Ç.......... hiç birinizde kondiksiyon yok lan, nebiçin adamsınız siz.

Yani buı lafları duymaktan da bıktım. Tam bu yıl Babamızı ikna etmiştik Lig tv için Üniversiteyi kazanıp dışarı gidiyoruz.

En iyisi internettir. En azından golleri falan izleriz yapacak birşey yok.

artık kapalı alanlarda sigara içilmiyor:D

Futbolsmartta reklam geçiyormuş..

Bizim maç 19:40'da eurofutbol ve loca 1 kanalındamış..

Loca 1'den eski üyeler izleyebilirmiş sanırım öye birseyler diyorlarda..ilgisi olan..

maç dsmart damı şimdi kesin mi?

arkadaslar konuyla alakası yok ama yarın ALİ SAMİ YEN i anıcaz deniliyor resmi sitede..törene gelicek ark.lar varmı aranıza bilmek istedim.ben şahsen yarın orada olucam.eger gelıcek ark lar varsa önceden bi buluşma ayarlayıp mezarlıga toplu şekilde gidelim istedim..gelicek ark.lar varsa mesajıma cewap atarsa cok sevinirim saygılarımla..

D smart taysa yandık bazı kahveler bile ödeyemiyor artık futbol smart parasını :(.

Orta sahaya, Defansa ve Forvete mutlaka takviye şart. Aksi halde, her an eleniverme tehlikesi, bizi korkutmaya/ürkütmeye devam edecektir. Bir defa Rijkaard'ın Yaser ve Sabri Macerasını bırakması gerekir. O çocuklar artık bence haklarını doldurmuşlardır ve kendilerine verilen şansı iyi kullanamamışlardır. Bu oyuncularla yola devam edilcekse, işimiz oldukça zor diye düşünüyorum..

Orta sahaya, Defansa ve Forvete mutlaka takviye şart. Aksi halde, her an eleniverme tehlikesi, bizi korkutmaya/ürkütmeye devam edecektir. Bir defa Rijkaard'ın Yaser ve Sabri Macerasını bırakması gerekir. O çocuklar artık bence haklarını doldurmuşlardır ve kendilerine verilen şansı iyi kullanamamışlardır. Bu oyuncularla yola devam edilcekse, işimiz oldukça zor diye düşünüyorum..

Aynen.

2007'de D-Smart Satın Alan kullanıcılar

2008'de D-Smart Satın Alan kullanıcılar

2009 Bireysel kutusu satın alan ve aile veya full veya full hd paketini açtıran kullanıcılar

Galatasaray maçını Loca 1'den takip edebilirler

LOCA 1 şimdi şifreli..Maç günü Şifresiz olacakmış..Uydu forumlarında konuşuluyor..

Maç D-smartta mı?

malesef d-smartta:D gelde sövme

Uydudan veren bir kanal yok mu :D

mac saati deigistirilmis

ne var yanii 19.30 da galatasaray maci olsa

21-30 da fenerbahce maci olsa

bayaa galatasaraylilar euro futbol paketini alsin diye.

ayip beeee

bizim mac eurofutbol da arkadaslar

mesela ben avrupadayim ve dreambox var evde. ama eurofutbol henuz yok burada.

ama loca 1 kanali var ve sifreli

mac saati sifre acilacak mi?

Geri
Üst Alt