Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

Rijkaard'nın Keita'yı 90 dakika oynatacağını sanmıyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya - Galatasaray | 30 Temmuz 19.30

Tobias neden yok. :confused:

futbolculuguna bir şey demiyorum hatta sakat olmasa bizim en iyi transferlerimiziden birisi olurdu ama Linderoth'un eski sakatlıgı tekrar nüksetmiş şimdi bu uzun ve zorlu maratonda nasıl güvenebileceksiniz ki kendisine bence verdiği hizmetler icin teşekkür edip ve yollarımızı ayırmalıyız Tobi ile Lincoln'de gitti Nonda'nın durumu belli değil bence en az 2 transfer daha gerekiyor takıma

Bu macta Nonda ve Aydin'i deneyecektir son sanslari

futbolculuguna bir şey demiyorum hatta sakat olmasa bizim en iyi transferlerimiziden birisi olurdu ama Linderoth'un eski sakatlıgı tekrar nüksetmiş şimdi bu uzun ve zorlu maratonda nasıl güvenebileceksiniz ki kendisine bence verdiği hizmetler icin teşekkür edip ve yollarımızı ayırmalıyız Tobi ile Lincoln'de gitti Nonda'nın durumu belli değil bence en az 2 transfer daha gerekiyor takıma

Nerde yazıyor eski sakatlığının nüksettiğini?

Resmi sitemizde herhangi bir açıklama görmedim ben. Bunlar sallıyor olmasın?

Salladıklarını sanmıyorum cünkü takip ettiğim sitelerden biridir ve pek yalan haber yaptıklarına rastlamadım

Dün takımla beraber antremandaydı. Sakat falan da görünmüyordu .

Salladıklarını sanmıyorum cünkü takip ettiğim sitelerden biridir ve pek yalan haber yaptıklarına rastlamadım

Dini bütün Yeni Şafak gazetesinin sitesi bile sallıyor. Resmi site oldu başımza mübarek. Antrenman raporlarını girin okuyun. Sakatlk falan yok. Biyerlerinizden sakatlık uydurmayın..:mad:

Kesin D Smart mi?

Dini bütün Yeni Şafak gazetesinin sitesi bile sallıyor. Resmi site oldu başımza mübarek. Antrenman raporlarını girin okuyun. Sakatlk falan yok. Biyerlerinizden sakatlık uydurmayın..:mad:

Bir yerlerimden sakatlık filan uydurdugum yok sana okudugum haberin linkini gönderdim kendine gel terbiyesizleşme

işi deplasmanda bitirmemiz lazım

Bir yerlerimden sakatlık filan uydurdugum yok sana okudugum haberin linkini gönderdim kendine gel terbiyesizleşme

Bende sana Resmi sitemizdeki antrenman raporlarının linkini gönderebilirim. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki resmi site oluyorlar başımıza şu kolpa siteler!

yaw arkadaş her habere inanmayın resmi sitede böyle birşey yazardı doğru olsa resmi siteye inanmak yerine kralspora inanıyosan o senin bileceğin iş.

hem orda hem burda galip gelip avrupadaki galibiyet sayımızın mağlubiyet sayımızı geçmesini de saglamış oluruz.suan 82 galibiyet 83 maglubuyet var.ayrıca deplasmandaki serimizin devam etmesi açısından da önemli

ya deplasman maçları şifresiz verilmiyormuydu ya offf bıktım bu d-smarttan ne uefa keyfi ne hazırlık maçı keyfi kaldı, inşallah lig maçlarını alamazlarda yakın zamanda sönüp giderler teleon gibi...

Maç kesin Dsmartta mı?

M.Sarp + Ayhan + Sabri

En fazla 1 gol atarız.Umarım elenmeyiz.Rezil olmayalım.İnşallah elenmeyiz.

Mehmet ve Tobi gelsede kurtarsa bu 2.lig topçularından bizi.

Kimmis o 2. lig topculari? Ayhan ve Mustafami?

Geri
Üst Alt