Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 1 Galatasaray | Devre arası

yaziklar olsun aydin dogan geyigine

avrupaya neden yayin yok ulan dingil.

biz neyiz burada

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 1 Galatasaray | Devre arası

İlk yarı bence iyi geçti.Gol yedik ama ortaya güzel bir oyun koyduk.Taşlar yerine oturmaya başlıyor zira orta alandan çok güzel ataklar başlattık ancak güzel şutların sonucunu alamadık.Reijkard belliki kapalı savunmaları geçmenin ancak şut atmak ile geçebileceğini oyuncularına aktarmış.Geçmişdeki maçlra bakarak bu maçda daha derli toplu oynadık ancak benim her zaman savunduğum mevzu olan milan baros un yanına mutlaka bir partner gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.Ayrıca defansın biraz daha dikkatli oynaması lazım zira sağ bekdeki sabri sıkıntımız sürüyor.Rakip ilk yarı adeta sağ tarafımızı otoban yaptı.Sabriden sağbek kesinlikle olmaz artık reijkardda bunu görmeli.

Savunma kurgusunda problem yok ama uyum sorununu aşamassak işimiz zor.

Ardanın ortanın ortasındaki uyumsuzluğuda dikkat çekti biraz,nedense sırıtıyor o bölgede alışık olmadığı için,Allahdan emano o bölgeyi dolduracak zira arda sola geçtiği andan itibaren atak zenginliğimiz arttı.

Şayet uğur takıma döner ve forvetede sağlam bir oyuncu alırsak çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Takım ikinci yarı olayı bitirir...

ilk yarı maçın kontrolü bizdeydi...oyuna istediğimiz şekilde yön verdik fakat hala çok basit pas hataları yapıyor takım(özellikle Ayhan çok pas hatası yapıyor)4-5 tane net gol pozisyonuna girdik fakat şanssızlık yakamızı bırakmadı...Ayrıca Gökhan Zan tam olarak uyum sağlayamamış...Onun yüzünden neredeyse gol yiyorduk...Sonuç olarak 2. yarı keita girer ve şans bize gülerse 3-1 felan alırız maçı

gol yedikten sonramı iyiydik yoksa baştan berimi iyiydik :D

Biri bana kadrolari atsin bi zahmet.

Her şekilde her ortamda pas yapmaya çalışmamız güzel.

Organize gelmeye çalışmamız ve net pozisyonlar yaratmaya çalışmamız güzel.

Herkesin top almak için boşa çıkması olayı güzel.

Duran toplardan goller atmaya başlamamız ve ciddi tehlikeler yaratmamız güzel.

Defansta adam kaçırma eksikleri tamamlandığında defans sağlam olur.

Leo güzel kaleci olduğunu görebiliyoruz ve kalede güven veriyor.

Sabriyi hep eleştiren biri değilim ama acilen Sabri'yi yollamalıyız veya yedeğe koymalıyız.Yoksa o kanat bizim başımıza çok belalar açar.Adamlar anladı o kanadın zayıf olduğunu ve oraya yükleniyorlar o arap adam Sabri'yi peşinde koşturuyor.

O kanat Sabriy ile gitmez açıkca göründü.

Kewell'ın daha fazla mücadele etmesi ve koşması güzel.

Arda daha fazla yük almaya başlıyor yavas yavas.

İlk yarının analizi bu şekilde oldu diyebiliriz;).

vay be giderek guzellesiyor oyunumuz farkediyor musunuz arkadaslar...? Her mac daha iyiyiz bir oncekinden..

Baros hala kendine gelemedi bence. Tam fit olmadı. Yer yer kötü görünsek bile ciddi gol pozisyonlarına girdik ve çok gol kaçırdık. Bir de bulduğumuzu atabilsek defanstaki sıkıntılarımız o kadar göze batmayacak. Ne de olsa 2 yedim 3 yedim ama 4 attım, 5 attım der geçerdik.

Çok gol kaçırıyoruz.

Maçı izlemeyenler de kötü oynadık zannediyor.

Girdiğimiz pozisonların yarısını atsak ilk yarı fark olurdu. Bu konuya da önlem alınmalı.

Keita giriyor ...

2. yarı için kadro rica edebilirmiyim

Ya bence Milan Baros'un yanına partner falan gerek yok bırakın artık bu muhabbeti lütfen bariz zayıf noktamız belli stoper ve sağ bek biraz hattın gerisine önem verin

İlk yarı bence iyi geçti.Gol yedik ama ortaya güzel bir oyun koyduk.Taşlar yerine oturmaya başlıyor zira orta alandan çok güzel ataklar başlattık ancak güzel şutların sonucunu alamadık.Reijkard belliki kapalı savunmaları geçmenin ancak şut atmak ile geçebileceğini oyuncularına aktarmış.Geçmişdeki maçlra bakarak bu maçda daha derli toplu oynadık ancak benim her zaman savunduğum mevzu olan milan baros un yanına mutlaka bir partner gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.Ayrıca defansın biraz daha dikkatli oynaması lazım zira sağ bekdeki sabri sıkıntımız sürüyor.Rakip ilk yarı adeta sağ tarafımızı otoban yaptı.Sabriden sağbek kesinlikle olmaz artık reijkardda bunu görmeli.

Savunma kurgusunda problem yok ama uyum sorununu aşamassak işimiz zor.

Ardanın ortanın ortasındaki uyumsuzluğuda dikkat çekti biraz,nedense sırıtıyor o bölgede alışık olmadığı için,Allahdan emano o bölgeyi dolduracak zira arda sola geçtiği andan itibaren atak zenginliğimiz arttı.

Şayet uğur takıma döner ve forvetede sağlam bir oyuncu alırsak çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Takım ikinci yarı olayı bitirir...
4-3-3 oynuyoruz hangi partnerden bahsediyorsun yedek demek istedin heralde.

vay be giderek guzellesiyor oyunumuz farkediyor musunuz arkadaslar...? Her mac daha iyiyiz bir oncekinden..

Çok kötümser yaklaşmak istemem ama ; pozisyonlar çoğuluyor bu da kaliteli adamların farkı.

Düşündüğüm ya da hayal edilen oyun yok ortada. Arda-Aydın sürekli mevkilerini kaybediyor. Arda bizim yarı sahaya gelmedi bile. Çoğu pozisyodna Baros''un ilerisinde bekliyor.

Kewell'in kondisyonu beğenilmez daha çok koşuyor.

Arda'daki isteksizlik mi kodisyon mu bilmiyorum.

Şu hali ile orta sahasının göbeğinde zor oynar.

Baros son zamanlar cok gol kacirmaya basladi.

Bu arada Aydın Doğan'ı tebrik ederim.Reklamda yeni bir çağ açtı ;):D:D.

Sabri - Aydın - Ayhan dışında herkes iyi oynuyor.

Takım Tobol maçuına oranla daha iyi sinyaller verdi.

Leo güven veriyor ve tecrübesini 2-3 pozisyonda konuşturuyor.

Aydın ---- Keita

Sabri-----Uğur

Ayhan-----Barış

değişiklikleri ile bu maçı rahat alırız..

arkadaşlar hangi radyo veriyor ?????????????????

Sabri - Aydın - Ayhan dışında herkes iyi oynuyor.

Takım Tobol maçuına oranla daha iyi sinyaller verdi.

Leo güven veriyor ve tecrübesini 2-3 pozisyonda konuşturuyor.

Aydın ---- Keita

Sabri-----Uğur

Ayhan-----Barış

değişiklikleri ile bu maçı rahat alırız..

Bir tek ben mi beğenmedim Arda'yı:D:D

Taktım çocuğa herhalde.

Arkadaşlar kadro sorup durmayın girin justin'e oradan bakın ..

Başlıyor.

Geri
Üst Alt