Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | OFK Beograd 1-5 Galatasaray | 5 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | Devre Arası

Kime diyeyim arkadaş.Babamı söyleyim nedne oynamıyon diye.Adam oynamıyo işte.Ne yani oynamadığı maçlarda da gazlıcazmı.Asıl senin gibiler önyargılarını yıksın.

İyi günde de sahiplenmeyin bu adamı o zaman.Hep aynı şey üzerinden eleştiri getiriyorsun.Varsa başka bir argüman'ın konuşalım.

Ulan şu takımda senelerdir stoper eksikliği var ya , Allah aşkına kimse görmüyo mu ? koskoca Rijkaard'da mı görmüyo.Yüzüne bakmadığın Servet'e mi muhtaç oldun ey Rijkaard.

Rijkaard'ın görmesi bişeyi değiştirmiyor renktaş yonetimin görmesi lazım adamı tınlayan yokki

floryanın 5 kapısı vardı demi:)) birinden hakan baltayı ikincisinden ayhanı üçüncüsünden sarpı dördüncüsünden barışı sonuncudan sabriyi çıkarsınlar:)

Beyler yine bağladınız Arda'ya Sallamaya :(

Yapmayın yaa Adam Orta Saha'ya gelip Top alıyor , ne yapsın Kale yakınında birtane Adam akıllı Pas atılmadı Ön Tarafta çoğalamıyoruz. Herşezi Arda'ya bağlamayalım Lütfen.

arda hangi zeminde etkisiz olur deseniz iste bu derim hic laf atmayin cocuga, kisa dokunuslarla top surmek imkansiz, buda bitirir ardayi.

ha bir de su var, buyuk futbolcu olacagim diyorsa tek top oynamayi ogrenecek

serdar bile ondan zeki davraniyor su an, macin yildizi hem defansta hem ofansta

beklerimiz icin soyleyecek tek lafim yok. hep yaziyorum bi mok olmuyor, bu adamlarin bizde isi yok ne yazikki, hic bir katkilari yok

hele baltanin macin basinda yedigimiz kontratakta bir kafaya cikmasi varki, isyerinde elimdeki mouse u firlattim

sabri gene ona gore cok gayretli

nokta.

Ulan şu takımda senelerdir stoper eksikliği var ya , Allah aşkına kimse görmüyo mu ? koskoca Rijkaard'da mı görmüyo.Yüzüne bakmadığın Servet'e mi muhtaç oldun ey Rijkaard.

Adam yapacağını yaptı geçen sezon Servet'i kesti sol bekini koydu.Yönetim bi Türk alternatif getiripte koymadı.Ali'yi saymıyorum

aynen öyle... kimse bu adama neden gol atamadın demez ama rakip atak yaparken sen neredeydin diye sorabilir hatta sormalıdır...

sanki ortasahada kimse yok bizde etkisiz adam dolu... cana'yı gördüm 3 4 kere yatarak top alma peşinde birde ayhanı sürekli yerlerde sürüdüler... ama hiç topu kaptıklarını görmedim... belkide körüm belli mi olur...

Mustafa bu takimda oynadigi sürece en dandik takimlar bile bize karsi pozisyon bulurlar.

Türk olarak sol bek topçu zaten yok, devşirme wederson vardı onu da alamadık zaten gelmesi beklenmezdi... çağlar var şu an ama onu da bu maçta oynatılır mı...

i.üzülmez geldi 40 yaşına sağa sola para dağıtan ***** bile bulamadı yerine yerli birisini... sol ayaklı bek sıkıntısı var şu an hem burda hem avrupada...

ama tabi bunlar hakan balta'ya katlanmak zorundayız anlamına gelmiyor...

Başladı 2.yarı

Yok mu yok ya :D o goller olmasaydı şu an bay bay demek üzereydik

o atmasaydı başkası atardı, kewell mustafa sarp gibi, gören de tek başına attı sanacak, ben arda her maç iyi oynasın demiyorum arkadaş, ama Gs kaptanı eli belinde küserek maçta duramaz!!!

iyi oynamasın ama koşşun adam 23 yaşında..

Serdara helal top nerdeyse orda defansta forvetde orta sahada Gizli yıldız

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd 1-2 Galatasaray | İkinci Yarı

Neyse ben maca kactim. Mac sonu görüsürüz. :tiphat:

Aydın Karabulut'ta iyidir sol bek olarak.

Bir gol atarsak psikolojik olarak yıkarız rakibi.

2-3 fark yaparız rahat olun

Sabri varken hakan Balta gözüme Messi gibi geliyor.Adam hiç değilse kontra yedirmiyor takıma,hazırlıklı yakalanıyoruz.Ama bugün harbi 2'si de birbirinden kötü.Bu arada geçen sene SABRİ'nin düzeldiğini söyleyenler görmüştür,adamın iyi oyunu Keita hucum yapmaktan rakipleri o kadar sindiriyordu ki Sabri'de hucumcu zaten adamlar kontra atak bile yapamıyordu,şimdi yine Sabri 2 seneki formsuz halinden bile kötü.Bir futbolcu da yaratıcı zeka olmadıkça istersen 30 yaşına da gelse yine olmaz.Sabri de o hesap.Olmadı,olmayacak.

Serdar'ı çok beğendim yalnız.

Sabri açacağın ortanın :sopa:

o atmasaydı başkası atardı, kewell mustafa sarp gibi, gören de tek başına attı sanacak, ben arda her maç iyi oynasın demiyorum arkadaş, ama Gs kaptanı eli belinde küserek maçta duramaz!!!

iyi oynamasın ama koşşun adam 23 yaşında..

..

Geri
Üst Alt