Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | OFK Beograd 1-5 Galatasaray | 5 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd - Galatasaray | 5 Ağustos | 18.00 | NTV

Kadro bayağı zayıf. Cana ve Sarp defansın önünde oynadı diyelim, neden önüne dört ofansif adam koymazsın ki. Adamların gücü belli, köy takımı resmen. Senin gole ihtiyacın var, Pino, Arda, Kewell ve Batdal'ı koy oraya da erkenden bul golü. Rijkaard'ın kadro seçimlerine gerçekten anlam veremiyorum.

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd - Galatasaray | 5 Ağustos | 18.00 | NTV

Valla Rijkaard 'a sallamak için fırsat kollayan arkadaşlar konuyu ve maçı sabote etmezse sevineceğim.

Aykut'a Doğru tercih diyenler. Kaleyi tutan topların %80 inin gol olduğun göremiyor galiba.

GS Aykut yüzünden Steau Bükreş den pozisyon yokken önündeki topları adamın kıçına çarptırması sonucu 2 hatalı gol yedi.

Sivas da şampiyonlkuk maçında yediği golleri bizi şoke etti.

Kalesinde Aykut gibi 5. sınıf bir kaleci olan takım elenmeye ve yenilmeye mahkumdur.

Aykut la ancak şöyle geçeriz turu 3-3 4-4 -5-5 gibi beraberliklerler çünkü Aykut her zaman senin attığın kadar yeme meyillidir.

Ufuk gib U21 in bankosu olmuş TSL de banko oynamış. Fakat Rijkaard efendi sayesinde maç yüzü göremeyen bir yeteneğimiz var. Ufuk bu kadar kötü olsa Manisa da 1,5 sezon TSL de banko oynayamazdı. U21 de milli olmazdı. ADamın fiziği bile kaleciyim diye bağırıyor . Fb maçında hatasız bir gol yedi diye mi bu CEZA?

Rijkaard MC'de oynayamaz mi? Sarpdan kotusu yapamaz.. Bi de Neeskens Ayhanin yerine oynatalim.. Mert forvette..

Ya Kewell 'ın forvette olmasını da eleştirmeyin artık. Geçen sene Battal mı vardı? Denedi ilk maçta olmadı şimdi geçen haftaya göre daha güçlü Kewell 'ı koydu.

Eleştiririm arkadaş bu takım FM oyunu değil gerçek hayat bu elenirsek dün akşam bizlerin fenere güldüğü gibi bizlere fenerliler güler. Badtal santrforsa santrfor oynar, Kewell kanatsa kanat oynar bu kadar basit! Yetti Rijkaard'ın saçmalamaları artık! Bu akşam bıçak sırtındayız kimse farkında değil sanırım.

Rijkaard kuruyor takımı Rijkaard'ı eleştirmeyeceğizde kimi eleştireceğiz? Rijkaard eleştirilmez diye bir kanun yok! Sallamaksa bu yaptığım sallarım arkadaş ben taraftarım memnun olmazsam, işleri yolunda görmezsen sallarım.

Tek atımlık barutu kalmış bir hoca 0-0'da bile durum foseptik eleniyoruz adam deneme yanılma yöntemi uyguluyor! Bu tablodan çıkaracağımız sonuç Rijkaard geçen yıldan zerre kadar bir ders çıkarmadı ve kulübü kulağına takmıyor.

Kusura bakmayın da sallamaya yer arıyorsunuz ha...Geçen sene Baros'un yokluğunda, sakatlanıncaya kadar Kewell santrafor oynadı ve bu pozisyonda oynadığı her maçta golü var neredeyse...Benim diyen golcüden daha golcüdür Kewell...

Rijkaard MC'de oynayamaz mi? Sarpdan kotusu yapamaz.. Bi de Neeskens Ayhanin yerine oynatalim.. Mert forvette..

Rijkaard'a gelmeden Tugay'ı koysan yemin ediyorum Sarp + Barış'tan daha iyi toparlar.

Valla Rijkaard 'a sallamak için fırsat kollayan arkadaşlar konuyu ve maçı sabote etmezse sevineceğim.

Kimsenin Rijkaard'a sallamak gibi bir niyeti yok. Herkes doğru olduğunu düşündüğü şeyleri söylüyor.

kadro cok dogru, tecrubeli kim varsa o baslar maca

stresin artmasina izin verilmez

FR akilli adam bu kadar basit

Her tür eleştiriye rağmen hocanın bir bildiği vardır deyip, aradan çekilelim..

Eleştiririm arkadaş bu takım FM oyunu değil gerçek hayat bu elenirsek dün akşam bizlerin fenere güldüğü gibi bizlere fenerliler güler. Badtal santrforsa santrfor oynar, Kewell kanatsa kanat oynar bu kadar basit! Yetti Rijkaard'ın saçmalamaları artık! Bu akşam bıçak sırtındayız kimse farkında değil sanırım.

He arkadaşım he. Devam et. Yenilelim öyle gel dilediğin gibi salla Rijkaard'a ben demiştim diye. Kewell komple bir oyuncu forvette oynar defansta kaledede.

Onu bunu bilmem umarım bu maç Sarp'ları,Barış'ları gördüğümüz son maç olacaktır.

3-1 alırız endişelenmeyin. :D

Valla gelip burada saçma sapan yorumlar yapmayın Rijkaard şöyle Rijkaard böyle diye yeter artık.

Her tür eleştiriye rağmen hocanın bir bildiği vardır deyip, aradan çekilelim..

Doğru. Umarım daha sert konuşmak zorunda kalmam bu akşam. Zaten Rijkaard ve Tugay'lı ortasahayla çıksak bile kazanmamız gerek OFK'ya karşı. Köy takımı bile değiller.

Pino'yu göremedim,ah be Frank.

Uydudan değil telefondan seyredecem maçı totem yaptım :D

Kimsenin Rijkaard'a sallamak gibi bir niyeti yok. Herkes doğru olduğunu düşündüğü şeyleri söylüyor.

Ya Kewell forvet başlıyor diye de laf edilmez artık. Biraz insaf. 30 milyon taraftarın kadro seçimi farklı kimi memnun etsin bu Rijkaard. Biraz sakin olalım.

He arkadaşım he. Devam et. Yenilelim öyle gel dilediğin gibi salla Rijkaard'a ben demiştim diye. Kewell komple bir oyuncu forvette oynar defansta kaledede.

Böyle Rijkaard fedailiği yaptıkça siz ve sizin gibiler ben yılmayacağım gördüğüm her yanlışı tokat gibi yazacağım! Bu adamı eleştirilemez sananlara öfkeleniyorum.

Maci kim anlatacak Ercan Taner mi ??

Geri
Üst Alt