Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | OFK Beograd 1-5 Galatasaray | 5 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd - Galatasaray | 5 Ağustos | 18.00 | NTV

Tamam kadromuz çok iyi seviyede değil ama. Riijkard'da garip adam.

Kewell forvette , göle maya çalıyoruz inşallah tutar.

Kewell orijin olarak forvettir, Batdal'dan da kat kat daha iyi oynar..

Cevap: UEFA 3.Ön Eleme 2.Maç | OFK Beograd - Galatasaray | 5 Ağustos | 18.00 | NTV

Böyle Rijkaard fedailiği yaptıkça siz ve sizin gibiler ben yılmayacağım gördüğüm her yanlışı tokat gibi yazacağım!

İlk maçtan sonra bende eleştirdim merak etme olumlu olumsuz birşeyi senin gibi savunmam yada eleştirmem. Geçen sene de Kewell forvet olarak başladı. Biraz sakin olalım.

Böyle Rijkaard fedailiği yaptıkça siz ve sizin gibiler ben yılmayacağım gördüğüm her yanlışı tokat gibi yazacağım!

ben dun kadronun bu olacagini yazmistim mantiklisi da bu kadrodur, sen dusun renkdas futboldan bu kadar az mi anliyorum diye

boyle stresin gittikce artacagi maclara bebelerle cikilmaz.

en tecrubeli adamlarini oynatirsin ozellikle deplasmanda.

kadro mukemmeldir sonucu ise allah bilir

Kewell milli takimda forvet oynuyor.

Emre çolak neden yok acaba...

İlk maçtan sonra bende eleştirdim merak etme olumlu olumsuz birşeyi senin gibi savunmam yada eleştirmem. Geçen sene de Kewell forvet olarak başladı. Biraz sakin olalım.

Şahsen ürperiyorum fener elendi Avrupa Ligi'ne geldi ya biz elenirsek ? Eğer elenirsek ucuz kaleci kullanmanın cezasını çekeceğiz. Aykut'un Steau Bükreş'e elendiğimizde müthiş oyunuyla(!) verdiği zarar 15-20 milyon dolar arası bir rakam bu akşam inşallah bu zararın üzerine koymaz. Düzgün bir kaleci şart en başta.

arkadaşlar başkan 4-2-3-1 diyor rijkard 4-3-3 diyor bu ne ya

büyük bi baskıyla baslıyacaz top yapmalarını engelliyecez arda ile serdar cizgiya kadar acılacak orta sahadan kewellın yanına sürekli başka bi oyuncu girecek.

erken gol şart.

Rijkaard'a sallayanlar gördüm burda Kewell'i forvet oynatiyor diye. Sanki adam ilk defa forvet oynayacak. :asd:

orası tamamda 3 önliberoyla niye çıktı onu anlamadım ama rosicky ledesma gelince sarpla ayhana yol gözükecek :D :D :D

Rijkaard'a sallayanlar gördüm burda Kewell'i forvet oynatiyor diye. Sanki adam ilk defa forvet oynayacak. :asd:

Hacı, zaten belliydi bence o iş Rijkaard çok belli etti. Kewell şu an takımdaki o mevkiye en uygun isim bence de.

Ya bu ntvspor delı etcek benı arkadas ne Galatasaray dusmanlıgı varmıs bunlarda..

ayhanın pinoyu koyup 4-2-3-1 oynayabilirdi

Büyük ihtimal 2.yari öyle oynariz. Önce kontröllü oynayip gol arayacaz.

Hacı, zaten belliydi bence o iş Rijkaard çok belli etti. Kewell şu an takımdaki o mevkiye en uygun isim bence de.

Aynen. Tecrübesiz Mehmet yerine Kewell'i oynatmak daha mantikli.

Geri
Üst Alt