Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Bu aksam Nonda ve Linderothun son sansı bence Nonda bu maçta kendini bulucak diye bir his var içimde umarım öyle olur çok severim Nondayı:)

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

serdarı izlemek için sabırsızlanıyorum

Iyi günler, Radyospor verir herhalde.

Edit: Evet, Radyospor veriyormus.

"Galatasaray-Maccabi Netanya karşılaşması saat 21.00'den itibaren Radyospor"dan naklen yayınlanacak."

Teşekkürler ;) Radyodan dinliycez artık.

şu kombine olayına ciddien üzüldüm. inaın şu transferlerle Yeni stadımız bitmiş olsa 55.ooo kapasitenin 40 bini kombinesi satılrı kulübe 50 milyon euro tık para girerdi.

TOKİ işallah bir an önce el atarsa seneye stada gireriz yoksa kaybımız çok büyük olacak.

maça da 3 saat kaldı. heyecanla 2288 li Aslanları bekliyorum.

Keita - Arda - Kewell - Nonda 4 lüsünü merak ediyorumm..

renktaşlar ilk11ler hakkında bir açıklama filan var mı? serdar nonda linderoth uğur oynayacak mı acaba?

Herkeze benden tavsiye, link istemeyin veya paylasmayin, forum yöneticileri cok hassas bu konuda, daha gecen ceza aldim bu yüzden, sizinden basiniza gelmesin :)

arkadaslar bilet paralarindan kulubumuz kobinelerden daha cok gelir yapiyor.

yanii 40 bin kombine satilirsa zararli cikabiliriz.

30 bun kombine satisa cikarip digerlerini bilet olarak satabiliriz.

tabi en iyisini yonetim bilir

F5 30.000 kombine satıyor biz 10.000 o beni rahatsız ediyor

Söylemek kötü ama stadımızın kapasitesi 30bin değilki bizim!

Belli sayıdada bilet olması lazım kazanç sağlamak için.

Yeni stadımızda bizde o sayılara ulaşırız umarım...

ASY dolsun, taraftar maç boyu destek versin başka bir şey istemem :)

Son macta tribunlerin bir kargasa icinde olduklari aklimda,kulaklarimda hala..

Bakalim bu macta tribunler nasil bir sinav vericek.!

Ali Sami Yen yollarına düşme vakti.

Maçtan sonra görüşmek üzere... :tiphat: :)

ntvspora göre kadromuz böyleymiş.

-------------Leo---------------

--Uğur---Emre----Emre-----Hakan----

------------Linderoth----------------

--------Ayhan-------Arda------------

-----Keita-----Nonda-----Serdar------

İnşallah Uğur ve Güngör bu maçta çok iyi oynarlarda artı kformayı Gökhan ve Sabri'ye bırakmazlar.

mac kesinlikle futbol smartta demi arkadaslar

ntvspora göre kadromuz böyleymiş.

-------------Leo---------------

--Uğur---Emre----Emre-----Hakan----

------------Linderoth----------------

--------Ayhan-------Arda------------

-----Keita-----Nonda-----Serdar------

İnşallah Uğur ve Güngör bu maçta çok iyi oynarlarda artı kformayı Gökhan ve Sabri'ye bırakmazlar.

Özellikle Ugur

artık rakip takımlar için sag kanadın maden olmasını istemiyoruz

Ntvspor'un kadrosu güzel.

Maç başlamadan 7+ oynıyım şu maça. Olmayacak şey değil :)

Nondadan patlama bekliyorum:cool:

Geri
Üst Alt