Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 2 - 0 Maccabi Netanya | 6 Ağ

Emre Gungor cok iyi, ayni derecede Aydin'da oyle. Linderoth icin pek birsey diyemem Ayhan'dan cok farkli birsey yapmadi yollanabilir. Nonda buyuk ihtimal yollanacak. Nonda'nin gitmesinde uuzlcegim tek sey Keita. Insallah sorun cekmez Nonda'siz Keita.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 2 - 0 Maccabi Netanya | 6 Ağ

Rahat oynuyoruz. Gerektiği gibi. Sakatlanma riskine gerek yok zaten.

Linderoth'u görmek çok sevindirici. Keita, geçen sene Kewell'ın yarattığı etkiyi yaratabilir. Sürekli arka direğe koşu yapıyor. Çok gol atacaktır bana göre. Nonda fena değil. Barış aynı.:D Sadece bugün hamlelerini daha çok olarak topa yaptı. Bu da bir artıdır.

Aydın sol tarafta gayet iyi işliyor. Ters ayaklı olması önünü açıp orta yapmasını sağladı. İkinci goldeki asisti ise hakikaten akıllı oyuncuların yapabileceği bir asist.

Fena olmuyor maç. İkinci yarı da aynı tempoda devam eder ve umarım sakat, cezalı vermeden maçı tamamlarız.

Arkadaşlar ben de bir sorun olmadı yayında inşallah da olmaz:)

Bu arada hazırlık maçı havasında oynuyoruz biraz yükllensek büyük fark olur ama kimse kendini daha fazla yıpratmak istemiyor gibi:) Ayrıca yedek kadromuz bile süper pas yapabilecek kapasitede olduğunu gösteriyor her ne kadar rakip zayıf olsa da:)

baris golden sonra reklam panolarin üstünden ziplarken yere düstü , komedi bu cocuk yaa :D

Cok iyi oynioruz, hele hele Aydin ve Keita (ne sut be :allecto:)

Yuch, footballsmart gitti :mad:

yayin yok ya...

Çok güzel yerlere geleceğiz ;):).

en iyisi karasal yayın xD

Diğer yabancıların kalitesine bakınca Linderoth ve Nonda gözüme kötü gözüküyor.

golleri kim attı arkadaşlar? Bir de kadro falan verebilen var mı özelden:D

nihayet emre güngörü,linderothu,uguru,keitayı,nondayı aylardan sonra bi 45 dakka görebildik:)

özellikle emreyi cok beğendim..Servet-Emre ikilisinden şaşmamalı Rijkaard.

Cok iyi oynioruz, hele hele Aydin ve Keita (ne sut be :allecto:)

Yuch, footballsmart gitti :mad:

yayin yok ya...

Yuch??? Ben hayatımda öyle bir Türkçe kelime duymadım. İnşallah yanlışlıkla yazmışsındır :eek:

kadro verebilen varsa rica ediyorum

futbolsmart yayini gitti

gungor resmen diyo ben servetin yaninda oynayabilirim diye :D

ugura biraz daha zaman lazim

aydin patlasa ardadan daha iyi olur cunku f16 mubarek :D

linderothu gorunce ve heleki uzun paslari gorunce gozlerim yasardi :)

Düzgün maç kadrosu verebilcek varmı özelden ?

Kewell da da ne vücut var be arkadaş :D

Geri
Üst Alt