Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

6-0 helal be :):).

Nonda kanıtladı kendini helal olsun ;):).Takımda çok büyük değişimler var artık attınca durmuyorlar attıkça atıyolrar ;):):).

Herşey çok güzeldi .

Teşekkürler Galatasaray.

(Tribünler uyuşmaya başladı ama iyice çözüme ulaşmalı bu tezahürat sorunu ).

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Yalnız son dakka fena dalmışlar Nonda'ya hırs yaptı demek ki hayvan herif. Seyredenler ne diyor bu pozisyona ? Sakatlık falan olabilir mi?

6-0 helal be :):).

Nonda kanıtladı kendini helal olsun ;):).Takımda çok büyük değişimler var artık attınca durmuyorlar attıkça atıyolrar ;):):).

Herşey çok güzeldi .

Teşekkürler Galatasaray.

(Tribünler uyuşmaya başladı ama iyice çözüme ulaşmalı bu tezahürat sorunu ).

Beni en çok mutlu eden kondisyonumuzun iyi olması geçen sene 60dan sonra düşüyorduk oyundan

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya |

Abi özeti vermezler yayın yok baksana. Anca yarın çıkar özet .

Bu arada kırmızı kart yedi İsrail ekibi.

Belki CNN verir birazdan şimdi hava durumu var.Ama 5-10 dakkaya düşer youtube 5-10 dakkaya düşmezse yarım saate garanti:D

Evet kondisyon bayağı artmış ;).

Bu saaten sonra Nondayı göndermek terbiyesizlik olur :D

Bilal Demir, özeline bakarmisin?

Sabrinin olmaması fark yarattımı banamı öyle geldi

Yanlız kimse kızmasın Kewella birşeyler olmus yedek kalabilir kimse kaçırmasın

Yahu bu Barış yaz boyu kafa şutu mu çalışmış ne yapmış? :D

Süper çakmış iki golde de...

durumlar hep fenerin bu hali ve bizim bu halimiz gibi olursa 10. haftayı düşünemiyorum :D :D :D

Ne Nonda ne Aydın artık hiçbir yere gitmez :D

Arkadaşlar bence fenerin adını anıp topici kirletmeyelim.Busene tek rakibimz Türk hava yolları :D

2 oyuncudan pek umudum yoktu benim takimimizda. Bu iki kisi Nonda ve Aydin. Bugun ikiside maca damgasini vurdu, neler yapabileceklerini ve bu takima layik oyuncular olduklarini gosterdiler. Superdik bugun, bu kadromuz bile bunlari yapabiliyorsa as kadromuzu dusunun. :)

Beni en çok mutlu eden kondisyonumuzun iyi olması geçen sene 60dan sonra düşüyorduk oyundan

aynı şekilde.. kendini kasmayan bir takımımız bile üstelik %50 si sahada yoktu.

Ona rağmen takım pozisyonun P sini dahi vermedi. %70 e %30 maç bitti.

yani bu kadar rahat stressiz süper maç oldu. Takım da inanılmaz iyileşmeler var. Sistem var resmen ya oyun 2-3 metreye sıkışmıyor. hızlı oynuyoruz ve sakin ayağa paslar gereksiz topla oynama yok bir ara 7-8-9 pas oldu sanki Barça gibi sağadan sola döndü oyun süperdi. Ayhan girince gereksiz top tuttu 1-2 ker eonun dışında süperdi.

ARDA yı gözlerinden öpüyorum gerçek Kaptan böyle olur işte. Maç bitti hemen Nonda nın yanına koştu sordu ayağın da bişi var mı sakatlığın iyi mi bir de tebtik etti. Helal olsun dedim Arda ya.

G.Antep e de sıcaktan etkilenmeden şu oyunu oynarsak bu kondisyon ile onları da gole boğarız ama o maç tabiki daha zor olacak.. Netanya dan çok daha iyiler.

Aydın bu akşam müthiş oynadı...Aydın ne zaman ayağına top alsa ne yapacak diye heycanlandım(arda topu ayağına aldığı zaman heycanlandığım gibi)ŞAyet aydın bu şekilde devam ederse 1 sene sonraya yeni bi Arda'mız olur benden demesi....AYrıca takım olarak çok iyiydik..Zevkli bir maç izlettiği için takımımıza teşekkürler

Geri
Üst Alt