Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Hocamızın istediklerini bayağı yapmaya başladık bu çok önemli bir olay.Pas trafiğimiz gayet iyi ve verimli.Mesela bugün oyunun yönünü çok güzel değiştirdik.Daha da pozitif olaylar göreceğiz ilerleyen haftalarda ben inanıyorum.Tebrik ediyorum takımımızı.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

angut com kapandı:f68.gif:

Çok iyi oynadık . Daha da iyi olucaz. Helal olsun Aslanlar .

Sonuc güzel , izleyen arkadasların yorumlarına bakarak futbol güzel , ümit kestigimiz Aydın , Nonda hattrick yaptı günlerce elestrilen mor formalar ve fontlar süper (bana göre tabi) en önemiside golden sonra ki Neeskens'in hırslı yumruk sıkışı çok hoşuma gitti Allah nice başarılar yaşatsın Galatasaray'ımıza...

Herşeyden önemlisi Sabrisiz bir Galatasaray Paha bicilemez

Welcome to Galatasaray #3 Ugur ucar

Leo franco nun ayak hakimiyeti 40-50 mt. Ayak pasları dikkat çekiciydi.

Mor ve Ötesi :)

Teşekkürler Aslanlar.

Keita o nasıl bir vuruştu öyle resmen terbiyesizlik :D

Maçın geniş özeti var mı?

yeni ve en flaş transferimiz aydın ve emre güngör derim başka birşey demem

Çok güzel bir maçtı gerçekten aydın müthiş oynadı nondada öyle! bütün takım çok istekli ve arzuluydu takım çok iyi çalışıyor kondisyonları çok iyi bu seneki en iyi transfer rijkaard ve ekibi!!!

Bence ilerleyen haftalarda Servet'in partneri E.Güngör olacak.Bugün süper oynadı.

İnşallah en yakın zamanda Emre Güngör-Uğur Uçar ve Linde takıma monte edilir.

skor inanın umrumda değil... ben gole doymam 4 atarız 5 isterim 6 atarız 7 isterim..

ama asıl olan Takım riske girmeden ayağa seri ve oyunu açarak oynaması beni çok mutlu etti. Sonuçta karşındaki çok güçlü bir ekip olmasa da İSrail liginde oynuyor. ve futbolları çok geri değil.

Bu takıma 90 dk Fiziken - Kalite - Taktik - Teknik her açıdan "1" tane dahi gol şansı vermiyorsan ve her maç takım çok daha iyiye yol alıyor o ışığı veriyorsa ben umutlanırım.

Rijkaard ı övmek zorundayım çünkü geçrekten futbolu biliyor.

Tobol maçları öncesi ne dedi. Planıma göre oyuncularımı hazırlıyorum. genç oyuncularımla devam edicem 2 maçta da acı çekeceğiz dedi ki nitekim takım fiziken daha hazır olmadığından çok zor şekilde sıkıntılı eledik.

Ama Netanya maçları için öyle bir yorum yapmadı ve hatta takım yola giricek dedi ki 2 maçta da Takım da AS oyuncular hazır olunca takım süperleşmeye başladı sistem görünmeye başladı.

örneğin adam hazır değil diyor Kewel önce 60 dk oynadı sonra bugün 45 dk oynattı Keita aynı şekil önce 20 dk şans verdi bugün 45 dk oynattı kademe kademe gidiyor.

Arda ya yük biniyor onu dinlendirdi. Genç Serdar ı unutmadığını gösterdi. Linderoth u zorlamadı çünkü 1 yıldır sakat birazda ağrıları vardı , Uğur desen Sabriye alternatif olabileceğini gördük ki eğer Uğur biraz oynar ve forma girerse güçlenirse Sabri kulübeden bakar maçlara.

kısasca içim kıpır kıpır.. acayip umutluyum ve takıma doyamadım 90 dk bitmesin istedim.. gereksiz bişi yok herkes işin bilincinde zevk alarak tıkır tıkır oynuyor.

Daha düşünün ki Keita - Elano - Kewell - ARda - Baros - Linderoth- M.Topal gibi AS oyuncularmızı 90 dk göremedik.

Sivas maçına bu formayla çıkarsak anderlecht zannetmesinler.

Geri
Üst Alt