Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Beraberlik çok işimize gelir.Galip olursak kesin 1.ci çıkarız.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

________________Leo_________________

__Sabri______Topal______Servet_____Hakan__

_____Elano_______Sarp_____Arda Turan____

______Keita______Nonda______Kewell______

maca sezonun basindaki bir onbirli baslarsak kazaniriz, yine defansif bir onbirle baslarsak kaybederiz... arti! cok kosmamiz lazim.. takimin neden kötü oynadigi cok bariz bir sekildi anlasiliyor.

Sezonun ilk baslarinda takim ofansif futbol oynuyordu.. cok iyi pas yapiyorduk ben hemen oynanan futbolu Barcelonanin oyununa benzettim.. cok iyi pas yaptigimizdan dolayi, az kosuyorduk cünkü macin büyük bir bölümünde topa biz hakimdi.. hepiniz hatirlayin avrupa maclarinda %75 lere dayanan topla oynama oranlari...

Simdi ise defansif bir onbirle oynamaya basladik.. takim daha az top tutabiliyor.. oyunu iyi okuyamiyor bu yüzden takim daha cabuk yoruluyor ve hic de cok kosmaya aliskin olmadigi mücadele etmiyor gibi gözüküyor ve cok az kosuyor.. Bursa bizden 11 km fazla kosmus.. neredeyse 2 kisi fazla oynamis... Bir de bu faktörlere Barosun sakatligi, Keitanin 3 mac cezasi ve ertesi forumsuzlugu, Ardanin forumsuzlugu.. Nondanin son maclarda suskunlugu vs vs eklenirse takimdaki düsüs anlasilacaktir.

Panathinaikos macinda cok degisik bir Galatasaray bekliyorum ben acikcasi.. Artik Neeskens ve Rijkaard anlamistirki bu takimin B plani yok! A plani Galatasaray icin en faydalisi.. yediginde cok fazla atan Galatasarayi görmek istiyorum ben persembe aksami.. Insallah bu gerceklesir..

Maca su onbirle baslarsak ve mücadele edersek kazaniriz:

............................Leo Franco....................................

......Sabri.........Zan...............Servet..............H.Balta......

............................Mehmet Topal.................................

...............Elano........................Mustafa Sarp..............

......Keita.................Nonda...........................Arda.......

Oyuna girecek oyuncular:

Kewell

Baris

Linderoth

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Bende içtimai den izleyemiyorum arkadaşlar.. Bu arada star fenerin de verecekmiş bizim maçın reklamını göremedim.

star fener felan vermicek girin yayın akışına bakın saat 22 de galatasaray macı var 24 te bant yayın fb macı

Tek istegim su Kadro ciksin artik..!!

------------------LeO---------------------

Sabri-------Servet-----Hakan Balta------Caner

------------Sarp-------Linderoth-------------

------------------Elano---------------------

Keita----------------------------------Kewell/Arda

------------------Nonda----------------------

Tek istegim su Kadro ciksin artik..!!

------------------LeO---------------------

Sabri-------Servet-----Hakan Balta------Caner

------------Sarp-------Linderoth-------------

------------------Elano---------------------

Keita----------------------------------Kewell/Arda

------------------Nonda----------------------

Topalsız kova oluruz resmen.Linde yada Elano yerine Topal oynamalı 2. yarı değişikler olabilir kanımca.

İlk Pana maçında en az 3 gol demiştim şimdi ise en az 4 gol diyorum.:)

4-0, 4-1 gibi bir skor iyidir iyi.:)

AYKUT

SABRİ-EMRE A.-SERVET-CANER

MEHMET-MUSTAFA

KEİTA............................... ARDA

ELANO

NONDA​

Sistem 4-5-1 bu diziliş hem keitaya hem ardaya hemde elanoya göre çıkarsın rijkkard bu sistemi gelene gidene beşleriz.

........................LEO..........................

Sabri........Gökhan........Servet............Hakan

.........................Mehmet T.......................

..............Elano..................Arda.................

Keita...............................................Kewell

........................Nonda...............................

Böyle oynuyalım en azından yediğimizden fazlasını atabiliriz gol yönlerinde sıkıntılı olduk 4 yeriz 5 atarız ama kazanırız :D

Bence de.

Yenilmezsek, Sturm Graz dağılmış onları yener lider kalırız.

AYKUT

SABRİ-EMRE A.-SERVET-CANER

MEHMET-MUSTAFA

KEİTA............................... ARDA

ELANO

NONDA​

Sistem 4-5-1 bu diziliş hem keitaya hem ardaya hemde elanoya göre çıkarsın rijkkard bu sistemi gelene gidene beşleriz.

bence de en doğru diziliş bu ,hep 4 3 3 şeklinde çıkıyorduk çok pozisyon veriyorduk.Bundan sonra bu şeklde oynarsak daha iyi oynarız.

bence de en doğru diziliş bu ,hep 4 3 3 şeklinde çıkıyorduk çok pozisyon veriyorduk.Bundan sonra bu şeklde oynarsak daha iyi oynarız.

Hiçbişey değişmez emin olun. Alakası bile olmaz herşey aynı olur hatta. Sorun takım defansında. Takım olarak defansı iyi yaptığımız nadir maçlarda var hatırlatırım aynı sistemle. Yani sistem bile değil bu diziliş, sistemin yanında önemsizdir. Sizin yazdığınızın bi farklı şekli diziliş oynuyoruz zaten.

______Mehmet__Mustafa_____

___________Elano___________

değilde;

_______Mehmet_______

___Elano_____Mustafa___

şeklinde oynuyoruz gerisi aynı sayılır zaten. Ama sistem ayrı şeydir lütfen karıştırmayalım diziliş farklı olursa olsun sistem değişmez FR'nin.

Türkler yunanlıları sever .gerekeni yaparız avrupada farklı oynuyoruz iyi futbolla güzel bir galibiyet alalım,rahat maç seyredelim haydi Aslanlar

--------------Ufuk----------

Sabri-------Servet---Aşık----Caner

----Linderoth(Barış)---Mustafa----

Keita---------Elano--------Kewell

-------------Nonda------------

Linderoth ve Emre Gungor yine sakatlik nedeniyle bu maci kaciracaklar gibi gorunuyor.

--------------Leo----------------

Sabri------Servet---Aşık----Ugur-

------Topal---------Mustafa-----

Keita---------Elano--------Kewell

-------------Nonda------------

Arda hiç bir zaman bu takımda yedek kalmaz

Rijkaard herkezden önce kadroya Arda'yı yazar,ondan sonra kurar kadroyu ;)

Geri
Üst Alt