Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Sen istemiyorsun diye anlatmayacak hali yok değilmi :o

Bana göre çokta iyi anlatıyor

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

yedek ağırlık bir kadro ile çıkacağız yüksek ihtimalle, kazanırsak liderliğimiz garanti olacağı için havası farklı olur diye düşünüyorum...

son zamanlarda ruhsuz oynayan bütün oyuncular herhalde bu sefer kulube yada tribünde yerlerini alırlar - almalılar...

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

öncelikle bizim ultrAslan lardan cok güzel bi pankart sovu bekliyorum

bu fenerliler yaptiydi bitane fb-pana macinda ama maci 0-3 kaybettilerdi 2002 de

istanbul+since+1453

ne yalan soyliyim en begendigim 3 pankart içerisinde kesinlikle yer alır bu çalışma harika birşey yapmıstı fenerliler . uA ne yapacak bakalım

Güzel maç beklemeyin. Yunanlılar kapanacaklar ve kontra oynucaklar. bizimkilerde zaten bitkinler atak gücümüz sınırlı olacğından 0-0 a basın derim.

PAna nın oranı da süper valla 3.40 veriyor. GS nin kazanma şansı bence %20 PANA % 30 Beraberlik %50

Galibiyet çok önemli değil ama güzel futbola ve hırslı oyuna geri dönersek en azından umudumuz yeniden canlanır en önemlisi de bu zaten.

Rijkaard farkını Deniz dalgalı iken göstermelidir.

uyduya şifre girecek mi acaba

son haftalardaki gibi oynayacaklarsa hiç çıkmasınlar daha iyi. A2 takımını göndersinler maça. hiç olmazsa daha kaliteli futbol izleriz. benim çok fazla umudum yok açıkçası umarım yanıltırlar ve güzel bir futbol oynarlar

Beraberliğin bize yetiyor olması büyük risk aslında ...

Login | Facebook

acaba bizim taraftarlarda böyle bişi yapsa nasıl olur ki?? dşünemiyorum.

Hayran kaldım. Taraftara ve müzik çalanlara. Es Es bu yüzden sağlam deplasman zaten.

Erken form tutmaktan bahsetmişti Neeskens, bu da bu düşüşün biraz daha sürebileceğini hissettirdi bana.

Fakat herşeyden önce, kim oynarsa oynasın, sahada ne kadar hareketli olduklarına bakmak gerek. Eğer bir anda acayip hareketli olurlarsa aynı oyuncular bu işte bir terslik var demektir, motivasyon sorunu var denebilir. Yok ama büyük bir fark olmazsa gerçekten bir doğum sancısı diyebiliriz.

Kadro da birkaç değişiklik olabilir, Ten Cate'nin oyun sistemine daha uygun deplasmanda oynamak, Cisse'nin durumunu bilmiyorum ama uzun toplarla çok zorlayabilirler.

Erken form tutmaktan bahsetmişti Neeskens, bu da bu düşüşün biraz daha sürebileceğini hissettirdi bana.

Fakat herşeyden önce, kim oynarsa oynasın, sahada ne kadar hareketli olduklarına bakmak gerek. Eğer bir anda acayip hareketli olurlarsa aynı oyuncular bu işte bir terslik var demektir, motivasyon sorunu var denebilir. Yok ama büyük bir fark olmazsa gerçekten bir doğum sancısı diyebiliriz.

Kadro da birkaç değişiklik olabilir, Ten Cate'nin oyun sistemine daha uygun deplasmanda oynamak, Cisse'nin durumunu bilmiyorum ama uzun toplarla çok zorlayabilirler.

Hocam benim derdim formzusluk,kötü oyun değil.Mücadelesizlik.Mücadele olmadan bir yenilgi görünce dayanamıyorum

Leto ve Salpingidis yok kadroda

Oradayız ! ! !

----------------------Leo Franco------------------------

-Sabri-------Uğur Uçar-------Mehmet Topal-------Caner-

---------------------Mustafa Sarp-----------------------

--------------Elano Blumer-----Arda Turan----------------

-Kader Keita----------------------------------Harry Kewell-

--------------------Shabani Nonda------------------------

Galatasaray: 4 - Panathinaikos: 1

Grup lideri olmanın avantaj olduğuna dair elinde kesin bilgi olan var mı?

Kazanmamız lazım

......................Leo Franco................................

Sabri...... Emre Aşık...........Servet .................Caner

..........................Mehmet Topal ..........................

.......... ......Elano..................Arda....................

..Keıta ....................................................Kewell

..........................Nonda............................

Yine en büyük kozlarımız ileri üçlümüz Keıta , Kewell ve Nonda olacak bu maçta

Nonda´nın 3 maçlık suskunluğunu bozmasını bekliyorum

......................Leo Franco................................

Sabri...... Emre Aşık...........Servet .................Caner

..........................Mehmet Topal ..........................

.......... ......Elano..................Arda....................

..Keıta ....................................................Kewell

..........................Nonda............................

Yine en büyük kozlarımız ileri üçlümüz Keıta , Kewell ve Nonda olacak bu maçta

Nonda´nın 3 maçlık suskunluğunu bozmasını bekliyorum

Bu kadroyu Elano ve Keita geldiğinden beri herkes yazıyor ben de dahil. Ama hiç böyle çıkmadık.

Geri
Üst Alt