Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

Az önce Twente - Fenerbahçe maçının fragmanını gösterdi Star Tv?

Hani bizim maçtı?

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Bu maç kimin umrunda ki!! Bu maçta 5 yiyelim ama TSl deki 3 maçı kazanalım başka bişi istemiyorum. Ama bu ruhsuz para gözlüsü futbolcularla hiçbişi olmaz.

BJK taraftarı gibi olması gerke GS taraftarının ana avrat sövmeleri hakaretler vs dizboyu gitmeli. Malesef Türk futbolcusu İnsan gibi davranınca sürekli destek verince, oyuncusuna toz kondurmayınca böyle adamı satarlar.

Pana dan 3-5 yiyin ama gidin İBB - Gençler - Antalya 3 maçı da kazanın ne yapıp edip kazanın!!!

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Kewell dinlensin diyecem ama ondan baskada top oynayan yokki takimda.

ya 2 - 1 alırız yada 1 - 1 berabere biter maç.

Avrupada bir başka oynuyoruz her zaman. Kazanırız 3-1

Bu gavurlari 3 leriz.

3-0 gibi net bir skorla galip gelecegimizi dusunuyorum

Artik toparlanma zamani

Her Mactan önce Klasik böyle Yorum yapan Taraftarimiz dolu...

"Rahat aliriz"

"Kolay Mac Olacak"

Manisa´ya 7 atariz coktandir atamadik"

"Bursa maci cok kolay gecer"

Bende diyorumki, eger böyle Ayakta duramiyacak sekilde oynarsa Galatasaray, Chelsea´nin 1999 da yaptigi´ni yapar Pana ve acimaz bile..!!!!!

Bu maç kimin umrunda ki!! Bu maçta 5 yiyelim ama TSl deki 3 maçı kazanalım başka bişi istemiyorum. Ama bu ruhsuz para gözlüsü futbolcularla hiçbişi olmaz.

BJK taraftarı gibi olması gerke GS taraftarının ana avrat sövmeleri hakaretler vs dizboyu gitmeli. Malesef Türk futbolcusu İnsan gibi davranınca sürekli destek verince, oyuncusuna toz kondurmayınca böyle adamı satarlar.

Pana dan 3-5 yiyin ama gidin İBB - Gençler - Antalya 3 maçı da kazanın ne yapıp edip kazanın!!!

bjk taraftarı eğer o futbolculara yüz verseydi ses çıkarmasaydı onlar şu an ligin dibine vurmuşlardı.Biz bu takıma fazla sevgi gösteriyoruz.Ama bunlar anlamayacak belli oldu.bjk ile dalga geçiyorduk ligin başında şu an biz aynı durumdayız.Ne Rijkaard ne Neskeens ne Adnan Polat bu takımı kendine getirir anca taraftar ana avrat sövecek onlara ozaman bu iş olur.8 seneden beri ne Avrupa kaldı ne Lig ne Kupa 2 şampiyonluk gerisi boş.

Bu takımda artık 6 yabancı görmek istiyorum kardeşim Türklerle olmuyor bu iş hepsinin belli kapasitesi hiçbiri Avrupa da bizi başarıya götürecek oyuncular değil

Her Mactan önce Klasik böyle Yorum yapan Taraftarimiz dolu...

"Rahat aliriz"

"Kolay Mac Olacak"

Manisa´ya 7 atariz coktandir atamadik"

"Bursa maci cok kolay gecer"

Bende diyorumki, eger böyle Ayakta duramiyacak sekilde oynarsa Galatasaray, Chelsea´nin 1999 da yaptigi´ni yapar Pana ve acimaz bile..!!!!!

Pana'nın onu yapacak gücü yok abi.Yeteneksizler sürüsü.En fazla berabere kalabilirler.Yunanlıların iyi futbol oynadığı nerede görülmüşki zaten.:oTakıma gerekli uyarılar yapılacaktır.Bence de kazanacağız.

---------------Leo-----------------

-Sabri-----Uğur----M.Topal---Caner-

------------Mustafa Sarp-----------

--------Elano--------Arda----------

-Keita------------------------Kewell-

--------------Nonda----------------

Şöyle oynamayı istiyorum be Allah'ım... Çok şey mi istiyorum..

maçı veren kanalların listesi, cardsharing'i olanlar yaşadı:)

Adamlar grup birincisi olabilmek için açık oynayacaklardır. Bu durumu avantaja çevirmeliyiz.

Şenlik var(!)

3 mü yeriz 5 mi bilemem.

Şu takımda 6 yabancı ne zaman olacak.

Elano,Kewell,Keita,Arda sayesinde kazanırsak kazanırız ya da takım olarak kaybederiz.

bu oyunla Pao'yu yenmek mümkün diğil... Rijkaard'ın takımı komple değiştirmesini umuyorum...

Orta sahaya Arda yada Elano'yu koysun en az 3 atarız koymazsa 0-0 yada 0-1 yeniliriz,en fazla 1-1 olur.

İlk maç galip gelmiştik ama onlar da çok gol kaçırmıştı.Her maç aynı şey olmaz.Hiç değilse o zaman hücum gücü yüksek bir takım vardı şimdi bu konuda da gitgide geriye gidiyoruz.Buraya kadar getirmişken liderliği bırakmamak lazım.Biraz ciddiyet...

cardsharing ne?

Edit.

Geri
Üst Alt