Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv
Biletler ne alemde?
Biletler ne alemde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leo
sabri gökhan servet hakan
keita mustafa mehmet arda
elano
nonda
normalde oynamamız gereken kadro bu.4-4-1-1
Linderoth takımdan ayrı çalıştı hafta boyunca oynayacağını zannetmiyorum. Arda'nın orta sahada oynaması fikrine ise %100 katılıyorum.
leo-sabri-servet-ucar-balta-barıs-sarp-elano-arda-kewell-keita
Forvetsiz mi oynuyoruz? (Bursa maçı gibi)
Keita gezici-yıpratıcı forvet.
kadro belli oldu buyrun arkadaslar
Leo Franco
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Arda
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Elano
Nonda
Keıta´nın temel özlliklerine baktığımızda Keıta kanat adamıdır . Başka açıklaması yok bunun fanteziyede gerek yok
Gelelim forvet konusuna
Nonda bu sezon Kewell , Sabri ve Sarp ile beraber Galatasrayın en formda , en iyi oynayan oyuncusu
Peki Nonda niye gözünüze böyle kötü geliyor ?
Baros´a göre Nonda´yı değerlendirdiğiniz için
Nonda´ya göre Nonda´yı değerlendirirseniz çok olumlu izlenmler bırakacak
2side farklı tarz adamlar ikiside ayrı özelliklere sahip Baros elma ise Nonda armuttur
Nonda´dan Baros´un yaptığı işleri beklemeyin
Peki Nonda´nın Baros´a göre artıları nelerdir Daha iyi top saklar ,oyun zekası daha yüksektir ve bitiriciliği daha iyidir
Nonda geçen sene kötüydü gerçekten çünkü Ümit Karan Bey müthiş (!) formda olduğu için Nonda sakat sakat oynamak zorunda kaldı birçok maç ve tabi yedek kalmanın isteksizliği vardı üzerinde
Bu sene çok memnununm kendisinden ama mutlaka Keıta oynamalı yanında bugun
Nonda'dan barosun yaptıgı işleri beklemedigim icin keitayı yazdım zaten Anelka nasıl hem kanat hem forvetse keita'da o tip bir oyuncudur lilledede forvet cok oynamıstır
kadro belli oldu buyrun arkadaslar
Leo Franco
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Arda
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Kewell
Elano
Nonda