Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Oynadı ama açık konuşmak gerekirse Keıta´nın oyun zekası ve bitiriciliği iyi değil ve top tutma özelliği yok . Forvette çok etkili olamaz bence .

Yani asıl mevkisi sağ kanat Neskeenste belirtti zaten bunu

Ama bakalım göreceğiz Nonda´da faydalı oluyor bence bu sistemde çok ama kondisyon sorunu var o fizik gücüne rağmen

Nonda yasının getirdigi oyun olgunluguna erişmiş ama yasının getirdigi olumsuz seylerde var misal ortasaha gelip topu tutuyor kanatları ileri tasıması cok iyi fakat yasının ve fiziginin getirdigi yükden dolayı olması gereken yerde bu sefer olamıyor. sözün özü agır yani pananın savunmasıda bizimki gibi dengesiz o yuzden nondayı o tarz oyuncuları iyi kontrol ederler ama keita gibi fuleli oyuncular karsısında defoları meydana cıkar bizde cıktıgı gibi

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Bu maç güzel bir kareografi gelecek sanırsam...

Star uyduda şifre girecek mi acaba bilgisi olan?

ben stada kaçtım... hayding bakalım aslanlar...
drunkb.gif

Nonda yasının getirdigi oyun olgunluguna erişmiş ama yasının getirdigi olumsuz seylerde var misal ortasaha gelip topu tutuyor kanatları ileri tasıması cok iyi fakat yasının ve fiziginin getirdigi yükden dolayı olması gereken yerde bu sefer olamıyor. sözün özü agır yani pananın savunmasıda bizimki gibi dengesiz o yuzden nondayı o tarz oyuncuları iyi kontrol ederler ama keita gibi fuleli oyuncular karsısında defoları meydana cıkar bizde cıktıgı gibi

Nonda´nın sadece yaşına bakmayın tabi geçmişte yaşadığı ağır sakatlıklarda var

Ama Afrikalı futbolcular fiziği dolayısıyla yaştan fazla etkilenmiyor örnek verirsek Drogba , Kanaoute gibi oyuncular

yani Nonda´nın fiziği olumsuz değil olumlu bir etken

Ben Nondayı forveti geçtimde 3 kazmalı sistem ve Gökhan Zan ve Servetin yan yana oynamasından korkuyorum asıl

Gökhan kesik yemeli bu maç kesin belki Baltada yiyebilir

Şu ortasahayıda her maç hayal ediyorum bugun görürüm umarım

Mehmet Topal

Elano Arda

Göreceli sen Nonda'cısın ben degilim. Sonradan oyuna katılmasının daha faydalı oldugu düşünenlerdenim. Bende söyle bi takım görmek istiyorum ölmeden görürüz insallah.

Leo-sabri-servet-ugur-balta-barıs-sarp-elano-kewell-arda-keita:2_thumbs_up_-_anima

Leo-Sabri-Güngör-Aşık-Caner-Sarp-Arda-Elano-Keita-Kewell-Nonda

Çok önemli bir maç,yükseliş trendi için biçilmiş kaftan!

Star şifre girecek mi acaba?

Bilgim yok ama girer.

Kadro acıklanmadı daha GSTV'de? siz nerden kesin 11 diyorsunuz?

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda bu akşam Panathinaikos’u Ali Sami Yen Stadyumu’nda konuk edecek olan Galatasaray’ın ilk 11’i belli oldu.

Galatasaray, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos karşılaşmasına şu 11’le çıkacak:

Leo Franco

Sabri

Gökhan Zan

Servet

Hakan Balta

Arda

Mehmet Topal

Mustafa Sarp

Kewell

Elano

Nonda

MARATON.COM.TR ÖZEL

Arkadaşlar böyle bir haber gördüm.

Bu maçta tek ümidim Rijkaard ...

Olamaz ya heryerde Keıta yedek görünüyor olamaz ya

Evet Maratona göre kesin 11.

Keitanın yedek kalmasıda ilginç.

Son haftalarda Rijkaard ve Neeskensin çıkardığı kadroları anlayamıyorum ama belki biz anlayamadığımız için onlar dünyanın en iyilerindendir.

Keitayi neden yedek biraksin ? En etkili adamimiz ...

Madem kanat adami yedek birakmasi lazim elano oynayabilmesi icin ozaman Arda beklesin yedeklerde.

Keita- Nonda- Kewell

Üclüsü bekliyordum aslinda bu macta.

Bende isterdim Keitanin oynamasini, ama Keita Bursa macinda cikartilirken direk soyunma odasina girerek saygisizlik yapmistir. Nasil Baris yaptiginda yedek kalmis ise, Keitaninda yedek kalmasi bence dogrudur. Barisa ceza veripde, Keitaya vermemek olmaz. Umarim ikinci yari girip oyuna zevk katar.

Star şifre girecek mi acaba?

Uydu'da girecek,D-smart ve Digiturk varsa oto şifre kıracak yoksa elle biss keyden şifreleri gireceksiniz.

Hiç birini yapamıyorsanız karasal anten takıp izleyin

Geri
Üst Alt