Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv
Yorumları okuyorum da,bazı saptamalar yapmam gerekti
1.Galatasaray'ın son haftalardaki hayal kırıklığı;Arda Turan.Hepimiz seviyoruz,başarılı olsun istiyoruz.Ama geçen hafta oynatıldığı mevkii çok çok yanlıştı.Arda forvet değildir.Arda sol açıkta oynarken parladı.Bırakın sol açıkta kalsın.Yok sol açık için başka birini düşünüyorsanız Arda'yı satacaksınız.Bu adam başka mevkii de oynamaz.
2.Elano dediğimiz adam bugünkü futbol dünyasında en tanınmış,en meşhur,kalitesi tartışılmayacak isimlerden biri.Yedek kulübesinde oturtulursa hem takıma adapte olması hem de takım içi dengeler bakımından olumsuz bir adım olur.Oynatılmalı,forvet arkası.
3.Shabani Nonda'nın bitiriciliği yüksek,ama Baros gibi yırtıcı değil.Şu an için oynatmak zorunda olduğumuz için oynatılmalı,yoksa Milan Baros ile ikisi çift forvette başarılı olabilirler ancak.Bunu sene başında da söylemiştim,herkes bana gülmüştü.Sezon ortası oldu,şimdi ben onlara gülüyorum.
4.Barış Özbek,Gökhan Zan ve Mehmet Topal'ın Galatasaray ilk 11'inde yer almaları akıl alacak gibi şeyler değil.
5.Harry Kewell ise bu takımın benim gözümde en değerli oyuncusudur.Her maçta ilk başa isminin yazılması gerekir.Her mevkii de görev yapabilecek kapasitededir.Sezon başında bu sitede bazı futboldan anladığını iddia eden insanlar " Kewell bu sene yedek kalır." tarzında yorumlar yaparken onlara gülüyordum,şimdi öyle bir yorum yapan varsa ona ancak acırım.
6.Mustafa Sarp bir istikrar abidesidir.Mevcut kadroda çift ön libero sisteminde oynayabilecek en iyi oyuncudur.Bir diğeri ise Tobias Linderoth'dur.Hazır olduğu an kadroya dahil edilmesi gerekir.
7.Sabri sağ bek değildir.Sabri'nin Barış Özbek'in yerine bir maçta sağ açıkta denenmesini öneriyorum.
8.Abdul Kader Keita bu takımın en teknik oyuncusudur.Zekidir,çeviktir,bitirici vuruşları ortalama üzerindedir.Sakat,cezalı durumda olmadığı her maç ilk 11'deki yerini almalıdır.
Bunların ışığında bence bu akşam ;
Leo Franco
Uğur Uçar
Gökhan Zan
Servet Çetin
Emre Aşık
Hakan Balta (Caner Erkin)
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Kader Keita (Arda Turan)
Harry Kewell
Elano Blumer
Shabani Nonda
şeklinde çıkmamız en hayırlısı olacaktır.