Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Keıta bu takımın vazgeçilmezidir arkadaş

Eğer disiplinsizlik dışnda bir sebepten dolayı yedekse Avrupanın en iyi TDlerinden biri olsada Rijkaard´ı eleştiririm kusura bakmasın kimse

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Leto ve sarpingidis istanbula getirilmemiş

Maraton sitesine göre kesin 11. Keita'nın kadroda olmadığını görünce şaşırdım. Keita'nın ilk 11 de maça başlayacağını düşünmüştüm. Tabii biz sadece okuduğumuz takip ettiğimiz kadarıyla konuşabiliyoruz. Bursaspor maçından sonra yanılmıyorsam direkt soyunma odasına gitmişti yüzü asık, sinirli bir şekilde acıba onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

Bugün 11 de oynamayı haketmeyen Arda'dır Keita nerden çıktı.Umarım böyle birşey olmaz.

keita yedek kaldığına göre elano ya yine sağda görev verecek hocamız. ben aslında keita gibi sağlam bir sağ kanat oyuncusunun yedek kalmasını istemiyorum, elanodan ön libero mevkinde faydalanmak daha akılcı gibi geliyor bana çünkü 3 tane teknik açıdan düz sadece savunması olan yaratıcı özelliği kısıtlı ön libero kullanmaktansa fiziken güçlenmiş bir elano ve topal sarp şeklinde bir üçlü denenebilir önlibero mevkinde. en azından ön liberolardan biri kazma olmamış olur.

Yazılan kadrolar doğruysa ardalı elanolu,ön liberoların m.sarp ve m.topal olduğu bir takım maç falan kazanamaz.Bakalım göreceğiz haklı çıkacak mıyım(Rijkardın da hala hatalarında ısrar etmesine anlam veremiyorum.Ardayla elano aynı 11 de olmuyor,sarp'la topal yanyana verim vermiyor.İki hatayı birden aynı anda yapmasının mantığı nedir çözebilmiş değilim)

Keita Neeskens e tepki verdi Bursa maçinda ; Keita biraz aklini toplayip iyi oynamaia evet çok para harcadik ama Fildisi sahileri-Almanya maçinda izledegim keita hic iyi degil evet oyunu canlandirdi ama çok top kaybi yapiyor biraz isabetli pas ve aklini kullanirsa degismez olur

Yazılan kadrolar doğruysa ardalı elanolu,ön liberoların m.sarp ve m.topal olduğu bir takım maç falan kazanamaz.Bakalım göreceğiz haklı çıkacak mıyım(Rijkardın da hala hatalarında ısrar etmesine anlam veremiyorum.Ardayla elano aynı 11 de olmuyor,sarp'la topal yanyana verim vermiyor.İki hatayı birden aynı anda yapmasının mantığı nedir çözebilmiş değilim)

Elano'yu neden aldık o zaman? Bence Arda ile Elano yan yana oynayabilir. Ayrıca Rijkaard 3 ön libero saçmalığından dönerek doğruyu yapmıştır.

hakan balta yerine uğuru sol açık oynatsak aslında çok daha iyi olurdu. şu adam bi kesik yesin de aklı başına gelsin

Elano'yu neden aldık o zaman? Bence Arda ile Elano yan yana oynayabilir. Ayrıca Rijkaard 3 ön libero saçmalığından dönerek doğruyu yapmıştır.

Topal-barış yaparsın ön liberoyu önlerine elano koyarsın.Arda'nın yürümeye hali yok.Yedeğe çekersin ardayı.Kewell solda keita sağda forvet nonda başlarsın.Çok mu zor yani bunu yapmak.Al işte elanoyu oynatıyorum bak :ciftetelli:

Topal-barış yaparsın ön liberoyu önlerine elano koyarsın.Arda'nın yürümeye hali yok.Yedeğe çekersin ardayı.Kewell solda keita sağda forvet nonda başlarsın.Çok mu zor yani bunu yapmak.Al işte elanoyu oynatıyorum bak :ciftetelli:

ardanın form durumu düşük evet kabul ediyorum ama kimin yüksek ki, hiç olmassa arda olduğunda pozisyona giriyor takım o olmayınca gol de atamıyoruz genelde. en kötü hali bile bize yarıyor kaptanın. keita malesef bu ara formsuz yedek kalması sürpriz olmadı aslında benim için, ama formda bir keita tabiki dünyanın en iyi açıklarından biridir o da ayrı bir konu.

son haftalardaki performansımızı devam ettirdiğimiz takdirde beraberlik veya mağlubiyet neredeyse kesin gibi gözüküyor.herkesin toparlanması lazım.bu maç çok önemli.2.olduğumuz takdirde çok kuvvetli takımlar ile eşleşebiliriz.

Aynen baksana sen varsın ya.Harcanıyorsun bu forumda.Bir kadro için yılda okadar para alıyor dime ayıptır ya baksana 2 dkda kurdun hemen keşke yönetim takımın başına seni getirseydi.

Aynen baksana sen varsın ya.Harcanıyorsun bu forumda.Bir kadro için yılda okadar para alıyor dime ayıptır ya baksana 2 dkda kurdun hemen keşke yönetim takımın başına seni getirseydi.

İyi maçtan sonra görüşürüz seninle arkadaşım.Ben galatasarayın bikaç avrupa maçı hariç bütün maçları izledim ve aksayan yönleri söylüyorum.Bunları söylemek demek herşeyi bilmek demek değil..Gözü olan herkes bazı şeyleri görür zor değil

B_5481_B_5103_2288_b.bmp

Panathinaikos Maçında 2288 Formalarıyla Sahadayız!

UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. maçında Panathinaikos ile 3 Aralık Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu mücadelede 2288 formaları ile sahaya çıkacak.

Haydi Galatasaraylılar, Ali Sami Yen'de 2288 formalarımızla sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...

2288 Formayla Sahadayız, 2288 Formayla Tribündeyiz!

tzzz biktim be su mor formadan, her avrupa macinda onu giyiyoruz...

23vgguv.jpg

3 Saat Kaldi

:f50: :f50: :f50:

Yorumları okuyorum da,bazı saptamalar yapmam gerekti :)

1.Galatasaray'ın son haftalardaki hayal kırıklığı;Arda Turan.Hepimiz seviyoruz,başarılı olsun istiyoruz.Ama geçen hafta oynatıldığı mevkii çok çok yanlıştı.Arda forvet değildir.Arda sol açıkta oynarken parladı.Bırakın sol açıkta kalsın.Yok sol açık için başka birini düşünüyorsanız Arda'yı satacaksınız.Bu adam başka mevkii de oynamaz.

2.Elano dediğimiz adam bugünkü futbol dünyasında en tanınmış,en meşhur,kalitesi tartışılmayacak isimlerden biri.Yedek kulübesinde oturtulursa hem takıma adapte olması hem de takım içi dengeler bakımından olumsuz bir adım olur.Oynatılmalı,forvet arkası.

3.Shabani Nonda'nın bitiriciliği yüksek,ama Baros gibi yırtıcı değil.Şu an için oynatmak zorunda olduğumuz için oynatılmalı,yoksa Milan Baros ile ikisi çift forvette başarılı olabilirler ancak.Bunu sene başında da söylemiştim,herkes bana gülmüştü.Sezon ortası oldu,şimdi ben onlara gülüyorum.

4.Barış Özbek,Gökhan Zan ve Mehmet Topal'ın Galatasaray ilk 11'inde yer almaları akıl alacak gibi şeyler değil.

5.Harry Kewell ise bu takımın benim gözümde en değerli oyuncusudur.Her maçta ilk başa isminin yazılması gerekir.Her mevkii de görev yapabilecek kapasitededir.Sezon başında bu sitede bazı futboldan anladığını iddia eden insanlar " Kewell bu sene yedek kalır." tarzında yorumlar yaparken onlara gülüyordum,şimdi öyle bir yorum yapan varsa ona ancak acırım.

6.Mustafa Sarp bir istikrar abidesidir.Mevcut kadroda çift ön libero sisteminde oynayabilecek en iyi oyuncudur.Bir diğeri ise Tobias Linderoth'dur.Hazır olduğu an kadroya dahil edilmesi gerekir.

7.Sabri sağ bek değildir.Sabri'nin Barış Özbek'in yerine bir maçta sağ açıkta denenmesini öneriyorum.

8.Abdul Kader Keita bu takımın en teknik oyuncusudur.Zekidir,çeviktir,bitirici vuruşları ortalama üzerindedir.Sakat,cezalı durumda olmadığı her maç ilk 11'deki yerini almalıdır.

Bunların ışığında bence bu akşam ;

Leo Franco

Uğur Uçar

Gökhan Zan

Servet Çetin

Emre Aşık

Hakan Balta (Caner Erkin)

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Kader Keita (Arda Turan)

Harry Kewell

Elano Blumer

Shabani Nonda

şeklinde çıkmamız en hayırlısı olacaktır.

Geri
Üst Alt