Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Bu arada : Obey kelimesini görünce aklıma ; Consume Obey Die geldi . Dinleyin mutlaka :o

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Leto'nun oynamamasına sevindim gerçekten tehlikeli adam o neyse haydi aslanlar güveniyoruz size, taraftarın önünde bizi yenmeleri zor.

bence keitaya ve digerlerine yapilan bu disiplin uygulamalari cok dogru, bugun hosumuza gitmez mac kaybederiz belki ama rijkaardin kimseyi kayirmayacagini gosteriyor

herkes ayagini denk almali keita da olsa elano da olsa bu arda da olsa

bu takimm seneye cosacak ama bizim taraftar yavastan kelle avciligina basladi umarim sakin oluruz

bu mactan umidim yok ama cimbom bu avrupada baskadir

Off off Televizyon elimde kaldı.:D

Leto'nun olmaması çok iyi.

simsiz.jpg

Düşler Sahnesiymişş:asd::asd:

UEFA da sürünmekten bıktık :o

ben mactan cok mac oncesınde acılıcak pankartları merak edıyorum. umarım guzel seyler hazırlanmıstır. cunku fb-pana macı denılınce pana nın galibiyetinden cok since 1453 pankartı geliyor aklıma.

ayrıca boyle maclarda arda ıyı oynar, bu gun ona guvenıyorum umarım benı yanıltmaz. arda elano ve keita sayesinde macı 3-1 alırız:)

Arkadaşlar maçı Star TV veriyor ama, EuroStar verecek mi biliyor musunuz?

4.Barış Özbek,Gökhan Zan ve Mehmet Topal'ın Galatasaray ilk 11'inde yer almaları akıl alacak gibi şeyler değil.

Bunların ışığında bence bu akşam ;

Leo Franco

Uğur Uçar

Gökhan Zan

Servet Çetin

Emre Aşık

Hakan Balta (Caner Erkin)

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Kader Keita (Arda Turan)

Harry Kewell

Elano Blumer

Shabani Nonda

şeklinde çıkmamız en hayırlısı olacaktır.

Hocam Gökhan Zanın ilk 11 de oynaması akıl işi değil de senin kadronda niye var :D

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05

------------------- Leo Franco ---------------------

Sabri ----- Uğur Uçar ----- Mehmet Topal ----- Caner

------------------ Mustafa Sarp --------------------

----------- Elano Blumer ---- Arda Turan ------------

Abdul Kader Keita ----------------------- Harry Kewell

----------------- Shabani Nonda --------------------

Böyle çıksak kéşké. Futbol resitali sunarız.

aynen :2_thumbs_up_-_anima

:)

arda bu topuyla oynamamali.

Hocam Gökhan Zanın ilk 11 de oynaması akıl işi değil de senin kadronda niye var :D

1)emre güngör sakat olduğu için

2)yönetim sezon başında adam akıllı bir stoper getirmediği için.

Geri
Üst Alt