Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

ne reklam verdi be star kardesim illa son 2 dakika kala vericekler maci

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

Nihayet su Önlibero mevkiini 2 ye idirdik ve hücum hatti 4 e yükseldi....

Keita´nin yedek kalmasina Galatasaray´in gelecegi nicin cok sevindim..Kimse Galatasaray´dan üstün degildir..Isime göre adalet yok bizde..Teknik Direktör seni cikarirsa Kulübeye geleceksin Takim arkadaslarina saygidan...

Keita oynatmamasına diyeceğim yokda kewell ın hala nasıl 11 oynadığına şaşıyorum.

Keita oynatmamasına diyeceğim yokda kewell ın hala nasıl 11 oynadığına şaşıyorum.

Bilmiyorum tabi sizin bu yorumu yapma gerekçelerinizi ama Fener maçından sonraki tüm maçlarda kazansakta kaybetsekte sahanın en yisi ve tek ayakta kalanı (ki bence sene başından beri son derece istikrarlı ve ortalamanın üstünde performans gösteriyor) Kewell.

Ali Sami Yen full dolu

Şimdi tüm yorum realitelerini ve objektifliğini unuttum birden. ve tüm isteğim şöyle rahat rahat sen varya sen ve nevizade geceleri dinlemek.

Bilmiyorum tabi sizin bu yorumu yapma gerekçelerinizi ama Fener maçından sonraki tüm maçlarda kazansakta kaybetsekte sahanın en yisi ve tek ayakta kalanı (ki bence sene başından beri son derece istikrarlı ve ortalamanın üstünde performans gösteriyor) Kewell.

Kewell üstüne vazife olan zor işi yapmak yerine herkesin işine burnunu sokup başkalarının işlerini yapmaya çalışınca tabii herkesin gözüne hoş geliyor. Ama nedense Rijkaard bile görmüyor ki Kewell takım arkadaşlarının oyununu da bozuyor. Bunu geçen sene 2.yarıda üstüste puan kayıpları yaptığımız haftalarda Arda yapmıştı. Sonucunda kendisi kahraman kalanlar hain ilan edilmişti. Herkes görevini yapsa daha iyi futbol oynayacağız.

Bu da Avrupa Ligi müziğimi :)

malesef pankart sovu yoktu

Yayını kesmezler inşallah.

Kewell üstüne vazife olan zor işi yapmak yerine herkesin işine burnunu sokup başkalarının işlerini yapmaya çalışınca tabii herkesin gözüne hoş geliyor. Ama nedense Rijkaard bile görmüyor ki Kewell takım arkadaşlarının oyununu da bozuyor. Bunu geçen sene 2.yarıda üstüste puan kayıpları yaptığımız haftalarda Arda yapmıştı. Sonucunda kendisi kahraman kalanlar hain ilan edilmişti. Herkes görevini yapsa daha iyi futbol oynayacağız.

Kusura bakmayın ama Arda ile söylediklerinizi geçen sene başka forumlarda çokça dile getirmeme ve katılmama rağmen Kewell konusunda aynı düşüncelere sahip olmadığımı belirtmek isterim.

Ha şunu da belirtmek isterim ki bugün kötü oynayabilir ama bu onu savunamamı şu ana kadarki performansına göre tabi, haksız çıkarmaz.

Basarilar cimbomum.

hakem nereli ?

Arda,Kewell, Elano orda kornerde Hakan???

ne düşündük acaba?

elano helal be

Gene çalım

Şifremiz yayına girdi, hepimize hayırlı olsun... :mad:

Allah kahretsin.:mad:

Geri
Üst Alt