Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-0 Panathinaikos | İlk yarı sonucu

Arkadaşlar bir de bU Elano kötü de olsa kesinlikle 11 de oynalıdır 2 top attı 2 tane %100 pozisyon oldu. Fakat Nonda nın ağırlıığı 2 golden etti bizi.

Takımda bazı oyuncular Elano ya pas atmıyorlar. Eğer Elano üzerine oynarsak iş yaparız.

Arda yi 3 adam zor tutuyor onu tutmaya calisan adamlar bos adamlarda degil birisi brezilya milli takimin bankosu gilberto :D

İlk yarı Nonda takımın en kötüsüydü herhalde.

Arda'nın sıfıra indiği iki pozisyonda ön direğe forvetler gider; ikisinde de hareketlenmedi.Elano yetişmeye çalıştı.

Takım pres yaparken yürümesi. İki top alıp dağıtıcak diye 20 dakika bekliyoruz. Yüksek tempolu maçlarda çok zor iyi top oynaması.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-0 Panathinaikos | Devre Arası

Arda ilk yarı boyunca iyiydi. İstekli bir oyun sergiliyor bugün , aynı isteği Nonda ve Elano'da da görürüz umarım.

Ardanın gördüğü sarı kartın izah edilebilir bir tarafı var mı?

elano da dediginiz gibi cok ama cok buyuk bir topla bulusma sorunu var

durarak oynuyor da diyemiyorum

adamlarin golunu kesti

Ulan Bebek niye en başta golü verip sonra iptal ediyorsun.

Valla oturdum Mustafa'yı seyrediyorum. Her yönden harika şu ana kadar.

Tek üzüntüm Gökhan'ın sakatlığından sonra Mehmet'in yerine o geçti. Halbuki önde çok daha etkili ve faydalı idi.

Bana sanki Elano'dan çok takımın sorunu gibi geldi O'nun bugün topla buluşamaması.

Nonda Rakip takımın kucağında oynuyor ama suç onda değil Pana klasik yunan futbolu oynuyor.Baros olacaktı bu maç savunmayı yıpratırdı arkadaki oyunculara alan açardı.Sonrada Nonda girer farkı açardı.

Ben bu gün şunu farkettim ki Elano hiç bir sorumluluk almıyor. İlk 15 dakika iyiydi, sonrasında nedense hiç bir topu almaya gitmedi. Barış bile daha fazla topla oynamıştır Elanodan. Mustafa Elanonun yapacağı şeyleri yapmaya çalışıyor. İkinci yarıda bu şekilde devam etmez inşallah. Korkak gibi pozisyonlardan kaçıyor.

Bir takım her şeyden bu kadar mı çabuk etkilenir... İptal edilen golden sonra takımın dikişi patladı resmen. Nonda mis gibi Elano'nun pasını harcadı. Kewell belkide yıllarca göremeyeceğimiz Sabri'nin ortasını harcadı. Boş yere 2 tane sarı kart. Ne olmuş bunlara anlamadım. M.Topal ile Gökhan sakatlanıyor habire. Tobi desen salonda yatıyordur. Baros gel artık.

Cevap: Galatasaray - Panathinaikos maçı EuroFutbol ve Star Tv'de!

bu şerefsizler bize rahat maç izletmeyecekler bu sene

Kahrolsun D-Smart

Girsene Digitürk'e de şifre giremiyon mu yemiyor mu anca fakire sizin zulümünüz!!! Anca digitürk alacak parası olmayana... İnadına Almayacam D-Smartı Lig Maçlarını da alsan almayacam!!! Digitürkle devam ederim yinede D-Smart almam!!! 5 dk izletip şifre giriyorlar dolandırıcılar dalga geçiyorlar !!! devamı için reklama tıklayın der gibi... Ehh Bu Milletin Beddualarının Etkisini Görürsünüz!!! Öyle Çökersiniz İşte Beter Olun!!!

Keita girmezse kazanamayız.

Asıl eleştirilmesi gereken adamlardan biri Kewell

Tabi yerse yemez ki

Taraftarımız büyülenmiş bu adama . Takımdaki diğer oyunculardan ayrı tutuyor Kewellı taraftarlarımızın büyük bir kısmı maalesef

neeskens sistemde değişiklik yok oyun anlayışımız aynı desede 4-3-2-1 ile 4-2-3-1 arasında dağlar kadar fark var bunu anlamamak için deli olmak lazım

bir ara o kadar sıkıcıydıki sırf orta sahada boş boş paslaşmalardan 20 dakika geçmiş ne zaman geçti nasıl geçti anlamadım bile

elano bence cok istekli, ardanin iki ortasindada az daha golu o atiyordu

ama bir kopukluk var bazen 10 dkk ayana top gelmio anlamak imkansiz

Bu arada ilk korneri Hakan Balta'nın kullanmasına da akıl sır erdiremedim.

Bu arada Gökhan Zan omuzundaki sakatlıktan ötürü Beşiktaş'lıları bezdirmişti. O sakatlık hem çok sık kendini gösterdi ve uzun süre Zan'ı takımdan ayrı bıraktı. Şimdi yine aynı omzundan ötürü oyundan çıktığını görüyorum.

Geri
Üst Alt