Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-0 Panathinaikos | Devre Arası

Verilmeyen gole kadar iyi oynuyordu. O dakikadan sonra ne pas almak için boşa çıktı ne de topa gitti. Toptan kaçıyor. Mustafa ile Barış oyun kurmaya.

Dikkatli izleyin. İnşallah verilmeyen gole kadar ki oyununu oynar. Golden sonra ki oyunu korkakçaydı.

dikkatli izliyorum 3 4 defa pas atılmadı bomboşken.

Form durumu olarak evet.Form olarak bakarsak murat erdoğan da elanodan iyi ama hangisi kaliteli?

Gökhan'ın kalite ispatı Elano kadar net değil. Sabri ile bu seneye kadar olan farkıda çok belirgin değildi. Bir milli takımda Norveç maçında sonradan girdiği birde Sevilla maçında oynadığı futbolu hatırlarım çok parlak olarak. Yoksa bizim Bizim Uğur'un eski halinde veya Sabri'nin kendini kullanan halinden iyi değil.

Taraftarın bu takımı harketlendirmesi lazım

Bugün hiç olmadığı kadar yararlı oluyor. Ders niteliğinde kademe yapıyor. Hücu yönündede çok iyi paslar çıkardı. Tipik orta sahanın yapacağı işler yani. Daha fazlasını yapabilirmi yapabilir. Ama bunun için herkesin komplike bir oyun ortaya koyması gerekir.

Nedense bi tek sen görüyosun bu Elano yu :o

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

zaten top istiyor 3 4 defa istedi atılmadı pas.

3-4 kere istemek değil.Birşeyler yapmak isteyen oyuncu her türlü topla buluşur.Elano saklanıyor maçın yarısında.Yapabileceklerinin 10 da 1'i bile değil bu.

Ya burada hamaset yapıp negatif olan arkadaşlara 'Hadi be ordan' dememek elde değil!

Şu ne yaptı? Sabri ne yaptı, takım yine hiçbir şey oynamıyor.

Mahalle Takımı ile oynamıyoruz arkadaşlar Pana ile oynuyoruz. Yunan liginin lideri, Uefa'da 2. Bir Ekol'ü olan takımla oynuyoruz ve gayette iyi oynuyoruz. Sırf muhalif olacağım diye kasım kasım kasılan bünyelerin, ön yargı ile dolu beyinlerinin içleri hiçmi sızlamaz biz başka maçmı izlemiyoruz. Arda'nın isteğini, yapmak istediklerini, yaptıklarını, Sabrinin süratını, çabalamısını, Mustafa sarp'ın Enerjisinini, Yüreğini ortaya koyuşunu. Nonda'nın Orta Sahaya gelip top alışını, top saklayaşını hiç mi görmezssiniz?

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Panathinaikos | 3 Aralık | 22:05 | Star Tv

zaten top istiyor 3 4 defa istedi atılmadı pas.

valla bende çözemedim bu adamı,oynadığı oyunu çözen varsa bir zahmet söylesin Allah aşkına??

Yaratıcılık beklediğimiz yegane oyunculardan birisi,top beklemesinden ziyade top kazanıp hücuma destek vermesi lazım.Elano ile biz resmen 10 kişi oynuyoruz,inanılmaz bir uyumsuzluk var elanonun takıma karşı buda bizi eksik oynatıyor maçda.Arda bugün istekli,moralli ama bütün yük ardada olmamalı,elanoda diğer oyuncularda bu yükü paylaşmalı.Mustafa sarp ve sabri bugün çok iyi oynuyorlar..

Benim burada anlatmak istediğim Kewellı taraftarlarımızın ayrı tutmasından duyduğum rahatsızlık

Bütün futbolcularımızın kötü oynadığında eleştirildiğini gördüm ama Kewellı nedense kötü oynadığı maçlarda kimse eleştirmiyor

Büyücü büyü yaptı heralde taraftarımıza büyülenmişler bu adama

Her adam benim için eşittir bu takımda bu böylede olmalı herkes için

Sen rahatsız olabilirsin ama adam beni büyüledi arkadaş ,sen sevmiyor olabilirsin ama onun oynadığı oyundan zevk alanlar var.Evet herkes eşit ama herkes yapabildiğinin hepsini yapmıyor malesef ,herkes bileğinin hakkını vermiyor GALATASARAY a

Gooooooooooooooooooooooooool

SArp bu kez oldu. 1-0

Sarp atıyorrrrrrrrrr

Sarp :D Aslanım benim !

Goooolll mustafa

Gooooooooooool. Mustafa Sarp

Sen rahatsız olabilirsin ama adam beni büyüledi arkadaş ,sen sevmiyor olabilirsin ama onun oynadığı oyundan zevk alanlar var.Evet herkes eşit ama herkes yapabildiğinin hepsini yapmıyor malesef ,herkes bileğinin hakkını vermiyor GALATASARAY a

Seviyorum hemde çokk ama ayrı tutulmasından rahatsızım

Bu arada gooooooooollllll :D

Sarp-Linderoth kesinlikle bu 2 önlibero olmalı

gol geliorum dedi

bunuda iptal edin lan

aslanim mustafa be

birincide olmadi ama ikincide oldu cok sükür :D

Geri