Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

Aslinda bu oyunun buraya gelmesi birazda hakemin verdigi karardan kaynaklaniyor. Ardanin golünü verse su an belki mac 2:0 bile olmustu. Ve o harekete faul veren hakem gitsin kumlukta oynasin. Ikiside topa yükseliyor Arda vuruyor, Arda orada kesinlikle faul yapmadi.

Ama genel olarak bakildiginda tabiki iyi oynamiyoruz.

Bence degisiklikler 60 dakikalardan sonra gelmeli. mevcut kadro devam etmeli. Simdi kesip atarsa Rijkaard bazi oyunculari, önümüzdeki haftalar icin moralleri bozulur. 60. dakikaya kadar sonucu elde edemezsek degisiklikler zaten gelir.

Benim tahminim 4:1 aliriz. Goller Elano, 2 tane Baros ve Arda.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 0-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Devre Arası

Forumda amma çok teknik direktör var.

Hele işler iyi gitmeyince o girsin, şu çıksın, şu dökülüyor vs ler eksik olmuyor.

Takıma, teknik heyete biraz güvenip, arkanıza yaslanmanızı öneririm. En kötü ne olur? Yeniliriz. Dünyanın sonu mu? Hayır.

Ama yeneceğiz, göreceksiniz.

Abi çok haklısın ama şu Arda'nın son 2.5 maçtır çok bencil oynaması,bu maçta Elano'nun görevini almak istemesi gerçekten sıkıntı yarattı bende.

ya bende elestiriyorum da bi sinir falan yok yani. mac sonucta kotu oynuyoruzda yani 5 atamadik diye uzuluyoruz, yeneriz bu adamlari

Yeter ama okan. Baros Baros Baros. Basketbol maci bile olsa yine Baros. At yarisi olsa bile yine Baros

Yahu Baros kadar tas dussun basina, ben simdi Baros iyi demiyorum ama sen bu kadar rezil oynayan futbolcu varken yine Baros diye ortaya cikarsan bu iste bir b...luk var demektir.Gicik etmek icin mi yapiyorsun bunu valla anlamiyorum. 2 de 1 senin Baros, soyle, Baros boyle mesaji okumak zorundamiyiz yahu.

Sen oku diye yazmıyorum zaten

İlk yarı Mehmet Topalla beraber takımın en kötü ismi Barostu

Objektif yorum yaparım ben Barosu çok övdügüm maçlarda oldu Nondayı yerden yere vurdugum maçlarda Nondayı ayrı tutmuyorum

Ama senin canın sıkılmış sanırım

Aslinda bu oyunun buraya gelmesi birazda hakemin verdigi karardan kaynaklaniyor. Ardanin golünü verse su an belkli mac 2:0 bile olmustu. Ve o harekete faul veren hakem gitsin kumlukta oynasin. Ikiside topa yükseliyor Arda vuruyor, Arda orada kesinlikle faul yapmadi.

aynen:(

2. yarı başlıyor. Haydi aslanlar.

Topal bu takimda OYNAYAMAZZZ.bu kadar basit rezalet top oynuyor.buda takimi bayaa bi bozuyor.bide takimda bi ha s..ktr havası var bunu anlayamadim ben.

Katılıyorum ama iş işten geçtikten sonra anlarız bunu.

ya yenilsek bile önemli değil daha 4 maç daha var bundan sonra toparlarız

hadi be aslanlarım alın maçı artık

94 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 93 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

sheriffi yendiniz diye adam mı oldunuz ?

Bakın yerden oynuyoruz.

RIJKAARD gereknei yaptı.. :D

Sen oku diye yazmıyorum zaten

İlk yarı Mehmet Topalla beraber takımın en kötü ismi Barostu

Objektif yorum yaparım ben Barosu çok övdügüm maçlarda oldu Nondayı yerden yere vurdugum maçlarda Nondayı ayrı tutmuyorum

Ama senin canın sıkılmış sanırım

Bunlari komsuna anlat. Neyse ya.

Daha iyiyiz.

Topaall...

Of.

mehmettt istifaaaa...

Ah Mehmet ne diye vuruyorsun o topa, yüzyilin golünümü atmaya calisiyorsun. :rolleyes:

Yavrum Sabri... :D

Geri
Üst Alt