Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Sturm Graz SK | 1 Ekim | 22:05 | TNT

yaziklar olsun bizim gibi galatasaraylilara fener macinin topigi 22 sayfa bizim macin topigi 18 sayfa.Yüz bin kere yaziklar olsun hepimize

Burdakiler üstüne alınmasın tabiki ama çoğu taraftarımız sadece "transfer" taraftarı..

Transfer dönemi bitince gidiyolar..

yaziklar olsun bizim gibi galatasaraylilara fener macinin topigi 22 sayfa bizim macin topigi 18 sayfa.Yüz bin kere yaziklar olsun hepimize

Ne alaka kardeş şuan o maç oynanıyor o yuzden bizim maç bittikten sonra bak :cool::mad:

Tüü reziliz biz :D Siteyi kapatma kararı alıyoruz. :D

Neden böyle boş şeylere takılırsınız anlamam.

bir de burda "o mac oynaniyor" diyenler varya size de yaziklar olsun, ne olursa olsun Fb'nin macinda Galatasarayimizin macindan daha cok mesaj olamaz, olmamali!!!!!!!

fener kaybedip makara baslarsa fener maçı topigi bizi geçer buda normaldir heryerde böyle

bir de burda "o mac oynaniyor" diyenler varya size de yaziklar olsun, ne olursa olsun F5 in macinda Galatasarayimizin macindan daha cok mesaj olamaz, olmamali!!!!!!!

dostum hangi mantıkla söyluyorsun bunu anlamadım.maç oynanıyor diyoruz takip ediyorz yorum yapıyoruz bekle bizim maç baslasın geçeriz merak etme

Ayhan oynuyor mu arkadaşlar?

En çok onu merak ediyorum

İŞTE G.SARAY'IN 11'İ!

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci maçında Galatasaray, Avusturya'nın Sturm Graz takımını konuk ediyor.

Galatasaray gruptaki ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın Panathinaikos takımını 3-1 yenerken, Sturm Graz ise kendi evinde Romanya'nın Dinamo Bükreş takımına 1-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu maçı da kazanarak grup liderliği için avantaj yakalamanın peşinde.

Sarı-Kırmızılı ekipte, sakatlığı düzelen Emre Aşık ile Ayhan ilk 11’de forma giyecek. Rijkaard, son

Eskişehir sınavında oyuna sonradan aldığı Baros'u da Nonda’nın yerine sahaya sürecek.

GALATASARAY-STURM GRAZ

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 22.05

HAKEMLER: Bas Nijhuis, Coen Droste, Hans Olde Olthof

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Ayhan, Mehmet Topal, Keita, Elano, Arda, Baros

TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

STURM GRAZ: Gratzei, Sonnleitner, Bukva, Gordon, Jantscher, Hlinka, Weber, Ehrenreich, Beichler, Muratovic, Kandelaki

TEKNİK DİREKTÖR: Franco Foda

nerdesiniz beyler 19 sayfa nedir?

Mustafa Sarp ilk kez kesik yedi.

Sinerjiyi başlatsak diyorum :rolleyes:

Elano show'a 45 dakika.. Sabredin :D

Maçın ASY'de olması daha da heyecanlandırıyor beni :)

Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray - Sturm Graz SK | 1 Ekim | 22:05 | TNT

Haydi CimBom Haydi CimBom haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geri
Üst Alt