Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos - Galatasaray | 17 Eylül | 20.00

Emre Aşık ve Emre Güngör'ün ikisininde tek hamlelik stoper olmasından başka dezavantajımız yok.Emre G. inşallah müthiş zamanlamarılırını tekrar gösterir.Emre Aşık zaten tecrübesi ile işi bitirir.Sabri Beşiktaş maçında ki gibi oynasın Leto'yu durdurur.Ama hücumuda aksatmaması lazım.Böylece Leto'yu yorar.Mehmet Topal'ında kolayca Karagonuis'i marke edeceğini düşünüyorum.Pana zaten bu sene çok kötü defans yapıyor.Kendi evinde APOEL ile 0-0 kalan,lige çok kötü başlayan Atletico Madrid'den kendi evinde 3 yedi.Sparta gibi bir takımdan da.

Panathinaikos 'un 11 'ini yazayım:

---------------------Galinovic---------------------

--Gabriel-------Sarriegi-----Bjarsmir---Spiropoulos---

--------------Gilberto-------Katsouranis----------

--------------------Karagounis--------------------

-------Ninis-----------------------------Leto----

---------------------Salpingidis--------------------

Valla Cisse eksik olmasına rağmen taş gibi takımları var. Olimpiyat stadında oynamak bizim için bir avantaj. Yunanistan deplasmanından alınan 1 puan yeterli olacaktır.

Hakkaten taş gibi kadroları var.:p Senin kadrondan haberin yok herhalde. Bak Ninis'in yerinde Keita, Leto'nun yerinde Kewell(Arda), Karagounis'in yerinde Elano, Salpingidis'in yerinde Baros veya Nonda ikiside üstün sonuçta o adama göre(benim fikrimce tabi ki). Defansları onların ülkesinin en iyi dörtlüsüyse (tahminen söylüyorum) senin defasında ülkenin en iyi dörtlüsü. Gilberto Katsouranis çok iyi bir ikili olabilir ama senin takımının da oradaki alternatifleri çok çok fazla. Çekindiğin takımın senden iyi bir kadrosu olsa anlarım bu 1 puana razı olmanı fakat öyle bir durum söz konusu değil.

Aslında ben galibiyetten çok kaç fark atarızın hesabındayım. Ankaraspor maçı haricinde her maçta farklı bir skor elde ettik diyebilirim. Kazanacığımıza eminim farkı düşünüyorum:)

abi Pao'yla deplasmanda oynuyosun.. nasıl fark... tamam, biz Galatasarayız ama, onlarda Panathinaikos... fark mark olmaz...

Karagounis'in uzaktan çok etkili şutları var. Ona dikkat etmek lazım.

Kadrolara bakacak olursak açık üstünüz renktaş. Bu leto geçen yıl da olympiakosta değil miydi? Hiçbir şey yapamamıştı hatırladığım kadarıyla. Takım defansını iyi yaparsak rahat kazanacağız. Hücumdan şüphem yok ama defansif anlamda sorunlar çıkabilir.

Liverpool 'dan kiralık gitmişti Olympiakos 'a. Atletico Madrid maçında gol atmıştı. Bizim kadroyu birebir kıyaslarsak daha güçlü olabiliriz ama ortasahalarını yabana atmamak gerekir.

Gilberto Silva--Karagounis--Katsouranis ile ortasahayı tutmaya çalışacaklar. Beşiktaş maçında 3 gol atmamıza rağmen etkisiz gözükmüştük. Şimdi daha kuvvetli bir ortasaha var. Beraberlik alırsak ben tatmin olurum.

Bu maçı çok önemsiyorum. Son bir kaç maçtır iyi değiliz. Beşiktaş maçını kazanma formülümüz Rüştü + Şans + becerikli hücum idi. Aynı geçen sene olduğu gibi, bu Avrupa maçının turnusol kağıdı görevi göreceğini düşünüyorum. Ne derece iyi olabildiğimizi anlayacağız.

Ha şunu da söyleyeyim, kötüysek de derdim değil. En geç önümüzdeki sezon harika bir takım olacağımızı biliyorum. Her zaman destekleyeceğim. Ama bir de iyi oynarsak, değmeyin keyfime.

Ne farkından bahsediyorsunuz?Karşımızdaki takım neredeyse her sezon Avrupa'da mutlaka olan ve Yunanistan'ın en iyi 2.takımı 1-0 olsun bizim olsun Ninis,Leto,Karagounis'e dikkat edelim.Salpingidis'i durdururuz bir şekilde.

Hakkaten taş gibi kadroları var.:p Senin kadrondan haberin yok herhalde. Bak Ninis'in yerinde Keita, Leto'nun yerinde Kewell(Arda), Karagounis'in yerinde Elano, Salpingidis'in yerinde Baros veya Nonda ikiside üstün sonuçta o adama göre(benim fikrimce tabi ki). Defansları onların ülkesinin en iyi dörtlüsüyse (tahminen söylüyorum) senin defasında ülkenin en iyi dörtlüsü. Gilberto Katsouranis çok iyi bir ikili olabilir ama senin takımının da oradaki alternatifleri çok çok fazla. Çekindiğin takımın senden iyi bir kadrosu olsa anlarım bu 1 puana razı olmanı fakat öyle bir durum söz konusu değil.

Taş gibi demek bizden iyi demek değil. Şu ana kadar oynadığımız en güçlü ortasahaya sahip takım demek istedim. O kadar küçülttük ki cebe girecek Panathinaikos nerdeyse. Olası bir ters sonuçta sırayla futbolcularımıza saydırılacağından dikkatli olalım diyorum.

İyi kadroları var ama formda değiller.İlk maçın Atina'da olması iyi oldu bu açıdan.

Taş gibi demek bizden iyi demek değil. Şu ana kadar oynadığımız en güçlü ortasahaya sahip takım demek istedim. O kadar küçülttük ki cebe girecek Panathinaikos nerdeyse. Olası bir ters sonuçta sırayla futbolcularımıza saydırılacağından dikkatli olalım diyorum.

Saydırmak isteyen saydırır. Eğer kötü oynayan varsa da eleştrisi yapılır. Ben takımıma çok fazla güveniyorum. Geçen seneye de başlarken yok benfica yok Olympiakos yok Hertha dediniz (dediler) sonuç ne oldu. Geçen sene de Benfica deplasmanı için aynı şeyler konuşuluyordu. Yok şöyle çıkarlar yok böyle çıkarlar. Şu adamları uzaktan iyi vuruyor bu adamları fırsatçı. Benfica deplasmanı zor falan filan. Yine aynı muhabbetler. Valla ben yine şahane bir galibiyet bekliyorum. Geçen sene de Benfica maçı öncesi buna benzer şeyleri söylüyordum şimdi de söylüyorum.

Ne farkından bahsediyorsunuz?Karşımızdaki takım neredeyse her sezon Avrupa'da mutlaka olan ve Yunanistan'ın en iyi 2.takımı 1-0 olsun bizim olsun Ninis,Leto,Karagounis'e dikkat edelim.Salpingidis'i durdururuz bir şekilde.

Keita Arda Baros'a dikkat etmeleri lazım. Elan ve Kewell'da var. Onlar sanırım bunları durduramaz bir şekilde.

abi Pao'yla deplasmanda oynuyosun.. nasıl fark... tamam, biz Galatasarayız ama, onlarda Panathinaikos... fark mark olmaz...

Ben fark olur demedim zaten. Fark bekliyorum dedim. Ya da kaç fark atarızı hesaplıyorum. Yani galibiyet konusunda takıma güvenim tam. Umarım beklediğim düşündüğüm farkta olurda ballı kaymaklı galibiyet almış oluruz.;)

Keita Arda Baros'a dikkat etmeleri lazım. Elan ve Kewell'da var. Onlar sanırım bunları durduramaz bir şekilde.

Bizim onlardan her türlü daha fazla silahımız var ama bu oyunculara dikkat edelim yine de Leto,Ninis ve Karagounis.;)

Ninis ne ya nonoş gibi.:D

Maçı Cnn türk verecek iddaaları çıkardılar maçı Tnt vermiyecek miydi ?

Emre Aşık ve Emre Güngör'ün ikisininde tek hamlelik stoper olmasından başka dezavantajımız yok.Emre G. inşallah müthiş zamanlamarılırını tekrar gösterir.Emre Aşık zaten tecrübesi ile işi bitirir.Sabri Beşiktaş maçında ki gibi oynasın Leto'yu durdurur.Ama hücumuda aksatmaması lazım.Böylece Leto'yu yorar.Mehmet Topal'ında kolayca Karagonuis'i marke edeceğini düşünüyorum.Pana zaten bu sene çok kötü defans yapıyor.Kendi evinde APOEL ile 0-0 kalan,lige çok kötü başlayan Atletico Madrid'den kendi evinde 3 yedi.Sparta gibi bir takımdan da.

Zaten şu defansımıza kim geldiyse hep tek hamlelik stoperler oldu. Tek hamlelik stoper de nasıl oluyorsa. Emre Güngör'e böyle birşey söylemen zaten abes. Emre Güngör gibi mücadeleci bir adam tek hamlelik stoper olur mu? Hamlesini yapamasa bile kalkıp bir daha hamle yapıyor. Hiç mi hiç katılmıyorum buna.

Saydırmak isteyen saydırır. Eğer kötü oynayan varsa da eleştrisi yapılır. Ben takımıma çok fazla güveniyorum. Geçen seneye de başlarken yok benfica yok Olympiakos yok Hertha dediniz (dediler) sonuç ne oldu. Geçen sene de Benfica deplasmanı için aynı şeyler konuşuluyordu. Yok şöyle çıkarlar yok böyle çıkarlar. Şu adamları uzaktan iyi vuruyor bu adamları fırsatçı. Benfica deplasmanı zor falan filan. Yine aynı muhabbetler. Valla ben yine şahane bir galibiyet bekliyorum. Geçen sene de Benfica maçı öncesi buna benzer şeyleri söylüyordum şimdi de söylüyorum.

Neyse, ben sadece ortasahalarına dikkat çekmek istedim. Ondan sonra galeyana gelen çok oluyor. Ben yine de temkinli olalım ezip geçeriz, parçalarız moduna girmeyelim diyeyim. Umarım güzel bir galibiyet alırız dediklerim havada kalır.

Daha yeni ruyamda gordum. 3-0 aliyoruz, ilk gol Baros, boyle soldan gelen bir ortaya gelisine vuruyor kalecinin sagindan top aglarda. Ikinci gol Keita. Sagdan bir orta geliyor, Panathinaikos defansi topu sektiriyor, Keita onunde gelen topa allah ne verdiyse abaniyor. Top cati diye tabir ettigimiz yere gidiyor. Son gol ikinci yarida oluyor. Sol kanattan sag tarafa dogru orta aciliyor. Panathinaikos defansi topu kaciriyor. Tam o sirada ceza sahasina giren Ugur Ucar gordum ben ama, Sabri de olabilir, topun bir kere sekmesine izin verip; ardindan kaleye gonderiyor topu. Hadi hayirli olsun arkadaslar.

pana defansıda amma hata yağmış:D:D:D:D

Bizim onlardan her türlü daha fazla silahımız var ama bu oyunculara dikkat edelim yine de Leto,Ninis ve Karagounis.;)

E herhalde. Adamları bırakacak halimiz yok ya.:) Mecburen bir şekilde önlem alacağız fakat onlar bizim aldığımızın 3 katı önlem almak zorundalar.

Geri
Üst Alt