Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Yapmayın beyler daha ciddi bi rakiple oynamadık (!)

Teşekkürler aslanlar.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Siteyi ziyaretçilere kapatırmısınız? Site inanılmaz yavaş. Sayfaları açmakta zorlanıyorum

Beyler ciddi bir rakiple oynamadık daha :d yine kötü futbol denir ama helal olsun aslanlara inşallah böyle devam ederler geliyoruz gümbür gümürrrrrrrrrrrr... Avrupa fatihi sallayacak yine avrupayı :d

Yahu savunma kötü, çok pozisyon veriyoruz ama her maç fark atıyoruz. Takımı eleştirmek istiyorum skora bakıyorum vazgeçiyorum :) Yürüyedur Cimbomum !

Beyler ciddi bir rakiple oynamadık daha :D yine kötü futbol denir ama helal olsun aslanlara inşallah böyle devam ederler geliyoruz gümbür gümürrrrrrrrrrrr... Avrupa fatihi sallayacak yine avrupayı :D

Arkadaşlar sizi şiddetle kınıyorum gruptaki en dandik takımı alt tarafı yunan deplasmanında 3 golle yendik hiç sevinmenize gerek yok :D

Gelene böyle gidene böyle.

Farka gidecek maçtı ama nerdeyse fark oldu :).Bu seferlik böyle tarife :).

Ama güzel oyundu hele bi ara ciddi çok güzel mükemmel pas yaptık :):):).

Çok çok çok çok güzel günler yakında :).

Daha bu takıma Ayhan gelecek.:D

Defalarca söyledim bu takıma güvenin diye. Herşey çok açık, kaliteli bir takımız. İçerde ve dışarda çoğu takımdan üstünüz. Biraz daha derli toplu oynasak en az 5 olurdu. Tabi bazılarına göre hala "ciddi" rakiplerle oynamıyoruz. Bakalım Kasımpaşa ciddi olacak mı. Böyle daha iyi aslında, onlar kendilerini kandırırken biz 3'er 5'er atarak içerde ve dışarda galibiyetleri alıyoruz.

Harikayız..

Çok mutluyum uLan :D

Güzel bir gün oluyor :).Birde Twente yenerse :):).

Bu arada arkadaslar TNT'de Daha Hızlı ve Daha Öfkeli 2 var,izlemek isteyenlere duyurulur ;):).

hehe angutlar içine kapandı yazık noldukine :D

Yorum yazarsam uzun sürecek :) ama tebrikler Aslanlar bu arada rakip zamanında x takıma 4-1 koymuştu şimdi gebermişlerdir sanırım :D

3 gol atın 5 gol atın, hem türkiye kazansın hem türkiye

atın, oynayın futbola can verin :D

3 gol atın 5 gol atın, hem türkiye kazansın hem türkiye

atın, oynayın futbola can verin :D

Muhteşem Aslanları tebrik etmek lazım ama Baros ve Elano yu çok ayrı tutuyorum.Hele o Baros yokmu adam tek başına yunan defansı ile savaştı muhteşem oynadı bu akşam.Elano nun altınıda çizmek lazım adam muhteşem faydalı oynuyo tek pas işi bitiriyo,oyunun yönünü çok hızlı değiştirebiliyor.Tebrikler aslanlar

3-0'a kadar daha net pozisyona giren bizdik. 3-0'dan sonra kimse geriye gelmedi olucak iş değil.

Kewell maç boyu geriye gelmedi; çok da kopuk oynadı takımdan.

3-0' kadar olan oyun fena değildi.

İleri de yırtıcı bir tek Baros vardı. Çok fazla yalnız kaldı. Daha kontrollü bir oyun bekliyorum. Oynadığımız takılarla ciddi ciddi kalite farkı ortaya çıkıyor.

Elano'Nun oyunun yönünü değiştirdiği ataklar harikaydı. Leto ile Kewell yer dğiştirse herhalde maç 5-6'ya giderdi.

mac bitti bu sene olucak bu iş...

bi de ilk defa antu ya girdim hep bahsini duyardım ama ne kadar angut olduklarının bu kadarına da pes dedim basına sıfat dahi konmıyacak biri GS'NIN UCAGI DÖNÜŞTE DÜŞSE DE HEPSİ GEBERSE BİZDE 1-2 HAFTA RAHAT UYUSAK diyo ve ona alkıs gönderenler tebrik edenler var bunlara hayvan dicem ama hayvanlar bile daha insandır bunlardan...

Bunlar taraftarlığı bırak insanlıktan çıkmışlar

Geri
Üst Alt