Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos 1-3 Galatasaray | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Panathinaikos - Galatasaray | 17 Eylül | 20.00

Ben bir kez daha söyliyeyim Leto'ya dikkat !

Biz Liverpool'dan şampiyonlar ligi finalinde santra yapmış iki adamı almışız.Onlar 2 sezon boyunca 1 maça çıkmış adama.Vede Kewell ve Baros'dan daha büyük kozlarımız var.Arada ki farkı anla yani.

Biz Liverpool'dan şampiyonlar ligi finalinde santra yapmış iki adamı almışız.Onlar 2 sezon boyunca 1 maça çıkmış adama.Vede Kewell ve Baros'dan daha büyük kozlarımız var.Arada ki farkı anla yani.

Son maçlarını izleyipde konuşuyorum. Kaç santra yaptığı beni ilgilendirmiyor.

Kötü futbolcu demiyorum ama bizim oyuncularımız daha iyi.

Karşılaştırma yaparsak her bölgede iyiyiz ama o zaman hiç bir takımdan çekinmeyelim herkesi yeneriz değil mi ? Pana son derece tehlikeli bir takım geçen sezon ŞL de neler yaptığını gördük. İnşallah yeneriz tabiki ama rakip hafif - güçsüz - 5leriz gibi ifadeler komik oluyor.

Karşılaştırma yaparsak her bölgede iyiyiz ama o zaman hiç bir takımdan çekinmeyelim herkesi yeneriz değil mi ? Pana son derece tehlikeli bir takım geçen sezon ŞL de neler yaptığını gördük. İnşallah yeneriz tabiki ama rakip hafif - güçsüz - 5leriz gibi ifadeler komik oluyor.

Gruptan lider çıkıp ilk turda elendi(Grupda İnter dışında gayet kolay bir grup). Bence büyük bir başarı değil.

Hiçbir rakip kolay değildir. İstediğin kadar güçlü ol. Takım oyunu ve akıllı oynamazsan.

Maçı da kazanamazsın rezilde olursun..

Leto bayağ iyiydi A. Madrdi maçlarında biz kendi oyunumuza bakalım gerisi mühim değil bence.

Tekrarlıyorum .. Bence bu maç düşünülenin aksine çok çok rahat geçecek .. Hatta aynı iddiam sürüyor 5-1 veya 5-2 diyorum ..

O sezon şampiyonlar ligi zaferini tadanlardan biride onların kadrosunda hatırlatırım:rolleyes:

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi grup liderinden bahsediyoruz

Bukadar küçümsemek hata

renkdaşlar maçımız hangi kanalda bilgisi olan varmı acaba?herkes cnntürk vercek diyor.

Yunan ekipleri genelde kendi evlerinde iyi , etkili futbol oynarlar ve istediklerini alırlar. Bu yüzden puan kaybı olabilir. Zor bir deplasman olucak.

Olası puan kaybı muhtemeldir ve önemli olan orda iyi bir oyun oynamaktır. Korkak ve ne yaptıgını bilmeyen bir takım görmek istemiyorum. O zaman yenilseler bile hepimiz gibi bende helal olsun der geçerim.

Cok cirkef bir yunanli var bu takimda. Heo gicik olmusumdur bu adama.

Maca gelince;

Yunanistana hangi futbolcular götürülmüs merak ettim simdi...?

renkdaşlar maçımız hangi kanalda bilgisi olan varmı acaba?herkes cnntürk vercek diyor.

vallahi kardesim herkes kafadan birseyler söylüyor D-smartın kendi sitesinde Kanal HD ve d-smartta ki cnn türk yazıo... ama cnn türkün yayın akısında mac görünmüyo buna ilave olark bugün mynetten yapılan acıklamaya göre macı

TNT kanalı verecekmiş ama ordada ayın akısında mac görünmüyo ama araynalar olmus müşteri hizmetleri TNT verecek demişler o da olmadı

azeri kardeşlerimizin kanalı olan İctimai Tv var ordan izleyecegiz... kısacası hersey yarın belli olacak :D

Bu macı alıcaz baska yolu yok :d

Geri
Üst Alt