Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm Graz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avrupa Ligi Grup Kuraları | Bugün | 14.30

Evet ne düşünüyor dogustan magluplar :D

Bu grubu 1. bitiririz. Bir tek Panathniakos deplasmanı zor olur.

bence dinamo ve sturm hafife alınacak takımlar değil,ciddiyeti bozmamalıyız bu maçlarda

Biz sanki bu Strum Grazla daha önce CL Ön elemesinde oynadık son dakikalarda Jardelin goluyle 2-1 kazanmıştık

Dogru mu hatırlıyorum?

O Saint Gallen'di.

Sturm Graz'la Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruptaydık.

Hatta birlikte çıkmıştık gruptan.

Güzel kura çektik gerçetken.

Güzel ve çekişmeli. Yani güzel maçlar izleyeceğiz.

Sturm graz dikkat etmemiz gereken bir takım,Metalist'i elediler.:eek:

Biz sanki bu Strum Grazla daha önce CL Ön elemesinde oynadık son dakikalarda Jardelin goluyle 2-1 kazanmıştık

Dogru mu hatırlıyorum?

Yok.Strum Graz'la bizzat grupta oynadık.Grupta Rangers,Monaco,Strum Graz vardı.Onlar 1. oldu,biz ikinci.Onlar hatta 10 puan toplamıstı,biz 8.Ve hatta deplasmanda 3-0 yenilmistik.Burada da 2-2 berabere kalmıstık,el ele son bes dakika al gülüm ver gülüm ile 2.tura çıktık.Onlar 2 puan topladı.Biz cl de çeyrek final oynadık.Yani devir hesap devri.9 yıl geçse de.

Kupayı ıstersek,hepsını ezmek lyazım!takımlar fark etmez!

1. bitiririz grubu rakibimiz olamaz bunlar.

bence fener daumun üsütün zekasıyla bu gruptan bile cıkamayacak bak yazıyorum buraya :D:D

Oynayacağımız her maçı ciddiye alıp, konsantre olursak 18 puan toplamamız sürpriz olmaz

Cisse cezali mi bizim macta?

Dogru mu hatırlıyorum?

yanlışın var renkdaş deplasmanda 3-0 yenildik kendi sahamızda ise çok ilginç bi maç sonucu berabere kaldık 1-1.son yirmi dakika iki takımda topu orta sahada çevirmişti.çünkü ikimizden hangisi golü yese glasgow rangers çıkıyodu gruptan ama strum ile biz çıkmıştık:D

Dogru mu hatırlıyorum?

2-2 bitmişti. Bu skor iki takımı da bir üst tura çıkardığı için Lucescu Sturm'un kulübesine gidip birşeyler konuşmuştu, Sturm Graz son 10 dk. top çevirmişti.. Gruptan güle oynaya çıkmıştık o şekilde :)

Tam bize göre kura.Kolay gruplarda gevşiyoruz.

beyler maçlar deplasman ev şeklinde yani pana yla hem burda hem orda oynayacaz ben öyle biliyorum

Kolay bi kura çektik özellikle 1. torbadan zor bir rakip çıkabilirdi..

şimdi panalıların forumundan geliyorum adamlar kuralar çekilmeden nightmare diye tabir etmişler bizi galatasaray cıkarsa yani korkulu rüyalarıymışız..Şimdi de galatasarayla ikimizi çıkarız muhabbeti yapıyorlar....Ama cok korkuyorlar bizden:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt