Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm Graz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Sturm

Gruptan 1. çıkacağımız maç

Panathinaikos - Galatasaray mücadelesiyle belli olacak sanırım.

Bütün maçlardan puan alacağız kesinlikle ama umarım deplasmanlardan da 3 puan alırız.

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Sturm

Pana 4

Dinamo 4

Sturm 6

14 puan üst turdayız ;)

Eger kasarsak bütün macları alırız ben cok iddalıyım.

dinamo ic dıs olur

sturm ic dıs olur

pana en kötü dıs berabere ic olur.

Ben en az 15 puan bekliyorum.

Panathinaikos- ASY: 3 / Deplasman: 1

Dinamo Bükreş- ASY: 3 / Deplasman: 3

Sturm Graz- ASY: 3 / Deplasman: 1

Tahminim: 14 puan (1.lik)

18 puanla çıkarız gruptan bence :) panathinakosun deplasmanından çekinmeyin en kötü 2-farkla yeneriz orada ;)

ya allah a$kina sturm graz ne ki ?? .. onlar bile biliyor bize kar$i hic bir $anslarinin olmadigini.

ötekileri de gecicegimizi dü$ünüyorum ;)

gurbetciler olarak GSyi gzl bi $ekilde kar$ilariz in$ ..:)

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm

vallah gol rekoru bekliyorum cimbom'dan, bukrese iki maçta 8, graz'a 10, pana'yada 4 gol atariz

Cevap: Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm

vallah gol rekoru bekliyorum cimbom'dan, bukrese iki maçta 8, graz'a 10, pana'yada 4 gol atariz

Yavaş...

Bu kadar yüksekten ucmayın arkadaş. Netanya yada tallinn le oynamıyoruz. Kendimizden emin olmak ayrı birşey yükseklerden uçmak ayrı birşey, aman kazara yere çakılırsak isyan cıkartırsınız sonra.

Puan kaybedersek bi tek panathinaikos deplasmanında kaybederiz . Diğerleri kolay. .

Yavaş...

Bu kadar yüksekten ucmayın arkadaş. Netanya yada tallinn le oynamıyoruz. Kendimizden emin olmak ayrı birşey yükseklerden uçmak ayrı birşey, aman kazara yere çakılırsak isyan cıkartırsınız sonra.

eski galatasaray yok artik, ben pana maçlari hariç butun maçlari kazanacagimizdan eminim

1.'lik için Panathinaikos ile çekişeceğimiz bir grup olmuş. İlk maçı içerde oynasaydık daha iyi olurdu bence. İlk maç belirleyici olur grupta ki durumumuz açısından. ( 1.-2. durumu )

Hayırlı olsun, başarılar Aslanlar.

Güzel kura

1. Oluruz,olmalıyız.

Guzel kura cektik, gruptaki en zor mac olan Panathinaikos deplasmanindan galibiyetle ayrilirsak rahat 1. cikariz.

Getti Roma Gettiiiiii :mad: Başkaları elerse Romayı çok üzülürüm :mad:

Grupta bizi zorlayacak tek takım Pana .Onlar da anca evindeki maçta zorlar. Bükreş'te evindeki maçta seyirciyle oynasa zorlardı (Romen deplasmanlarındaki ateşi veşanssızlığımızı biliyor herkez) ana bu ihtimal ortadan kalkmış görünüyor.

Panayı deplasmanda yersek 1. lik garanti belkide tüm maçları kazanarak çıkarız.

Hayırlısı olsun.

Gerçek Futbolunu oynadığı her maçın Favorisi GS dir.

Grupta korkulacak tek takım biziz. çıkıcaz işi bitircez daha ötesi yok.

Bir kere bu gruptan çıkılamaz ise yılın fiyaskosu yaşanır.

Lider çıkmaya bakalım biz. Zira ilk maç Pana ile Atina'da. Zor bir deplasman. Bu, gruptaki dengeleri belirleyen bir maç olur. Ali Sami Yen'deki de öyle.

çıkarızz hatta finale kadar gideriz.. umarım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt