Avrupa Ligi Gruplardaki Rakiplerimiz | Panathinaikos, Dinamo Bucureşti, Sturm Graz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avrupa Ligi Grup Kuraları | Bugün | 14.30

Hamburg yada Steaua Bükreş ten biri kesin gelsin içimde halen bi nefret var bunlara.

3.torbadaki bütün takımları yenebiliriz.

4.torbadaki genoa biraz tehlikeli duruyor orda da hepsini yenebiliriz.

galatasarayın sükse yapacağı bi grup olsun ismini konussun herkes yenemiyeceğimiz takım yok guruptan çıkarız gibi gelior bana kim gelirse gelsin.. 1. torbada bikaç takım zorlar 4üncü torbadada genoa var oda tehlikeli.

Uefa Avrupa liginin ilk kupasını alacağız inşallah.

:)

Ben çok zor grup gelsin istemiyorum açıkçası gruptan 1.ci çıkabileceğimiz bir grup istiyorum çünkü bir sonraki tur kolay olsun diye,bu yüzden 1.torbadan tercihimi Panathinaikos ve Steau Bükreşten yana kullanıyorum diğer torbaları salla diğer bütün torbalar fenere girsin...

Mal bu Uefa ya.İnsan o tanıtım videosuna Kewell'ın golünü koymaz mı?:D

Bizim için en kötü kura

1)Shakhtar

2)Galatasaray

3)Fulham

4)Genoa

olur

En iyisi

1)Ajax

2)Galatasaray

3)Hapoel

4)Cska

Ama bize kolay gruplar yaramıyor.Geçen sene kagıt üzerinde zor olan gruptan yine kagıt üzerinde en kolayı dısında hiç kimseye yenilmeden çıktık gruptan.Ama ondan önceki sene köy takımları ile eslestik Bordeaux haric nerdeyse gruptan çıkamıyorduk.Konsantre olabileceğimiz orta Avrupa ülkeleri gelsin insallah Hollanda,Almanya,Avusturya gibi.Letonya,İsvec,Norveç bunlar ters geliyor bize.

Kim gelirse gelsin Valencia bile gelebilir.

kim bu dede konusuo kuraya gecse artık

şu kura çekimlerinde Hagi yi, Hakan Şükür ü, ilerde de Arda Turan ı görmeyi çok isterdim valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt