Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn | Maç Sonu

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos| 21:45 |

Fark bekliyoruz Aslanlarımızdan

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray - FC Levadia Tallinn | 20 Ağustos| 21:45 |

El Cezire Spor,Digiturk'de var mı? :D :D

Ayrıca skor şu arkadaşlar, 3-0 veya 4-1..

gözünüzün yağını yiyim doldurun o stadı..

topu topu 22000 kişi

fiyatlar öğrenciye pahalı diyeceksiniz evet haklısınız

ama 35 tl yi bi sinema faslında yersiniz sevgilinizle..

o sevgilimmm... dedikleriniz yarın çeker gider..

Galatasaray sevgisi siz bırakmadan bi yere gitmez...

Ali sami Yen stadındaki o ambiyansı o iç kıpırtısını o heyecanı hiç bi et size veremez...

olay budur :rolleyes:

bahsettiğiniz gibi olur inşallah ama ben kısır bi maç bekliyorum rakip çok formda 1 fark olursa şaşırmayın yazın bi kenara :S

selamlar arkadaşlar yeni katıldım aranıza numaralıda yerimi alıcam

ben kuluple iç içeyim zaten =) bu aralar

Uğur,Emre Güngör bir de Elano'yu göreyim yeter bana.. Bu maçı çıkabilecek bütün 11'lerimizin alabileceğini düşünüyorum o yüzden kişisel performansların yani takıma uyum açısından performansları çok merak ediyorum ve bu gözle izleyeceğim maçı..

arkadaşlar bu konu hakkında ciddi araştırmalarım oldu 'tribünde güvenlik' siz ne düşünüyorsunuz ali samiyen hakkında ? atıyorum tribünde rahatsızlanan seyirci nasıl müdahale edicek veya staddan cıkmak isteyen nasıl cıkıcak ? konuyu yorumlara açarsanız seviirim

Uğur,Emre Güngör bir de Elano'yu göreyim yeter bana.. Bu maçı çıkabilecek bütün 11'lerimizin alabileceğini düşünüyorum o yüzden kişisel performansların yani takıma uyum açısından performansları çok merak ediyorum ve bu gözle izleyeceğim maçı..

Uğur ve Emre güngör'ü işi bitmiş maçlarda oynattı.Ciddi maçlarda Sabri ve Gökhan oynadı hep :(.

ozelden kadro alabilirmiyim varsa?

gözünüzün yağını yiyim doldurun o stadı..

topu topu 22000 kişi

fiyatlar öğrenciye pahalı diyeceksiniz evet haklısınız

ama 35 tl yi bi sinema faslında yersiniz sevgilinizle..

o sevgilimmm... dedikleriniz yarın çeker gider..

Galatasaray sevgisi siz bırakmadan bi yere gitmez...

Ali sami Yen stadındaki o ambiyansı o iç kıpırtısını o heyecanı hiç bi et size veremez...

helal olsun :)

arkadaşlar bu konu hakkında ciddi araştırmalarım oldu 'tribünde güvenlik' siz ne düşünüyorsunuz ali samiyen hakkında ? atıyorum tribünde rahatsızlanan seyirci nasıl müdahale edicek veya staddan cıkmak isteyen nasıl cıkıcak ? konuyu yorumlara açarsanız seviirim

cevaplar yokmu arkadaşlar ?

Geze geze galibiyeti aliriz. Yeter ki Samiyen dolsun:)

Uzun suredir takimima bu kadar guvenmedim.

cevaplar yokmu arkadaşlar ?

valla geçen sene olimpiyatta i.b.b maçında tam önümüzde yaşlı bi dayı rahatsızlandı hemen stad içinde ki ilk yardım görevlileri fln müdahele etti daha sonra ambulansla götürüldü asy de hiç karşılaşmadım böyle bi olayla ama aynıdır yine

Geri
Üst Alt