Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn | Maç Sonu

Cevap: Avrupa Ligi Play-Off | Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn | Maç Sonu

leo franco resmen yoktu macta :D adam kesin demistir keske forvet olsaydim :D

yav geçen sene 8jk maçında 6 pas çizgisinde gelen pasa kale bomboş olmasına rağmen direğin üstünden atmayı başarmıştı:D bundan daha kötü olamaz:D ama spikerin yorumunu merak ettim:allecto:

Spikerin yorumu şuydu:"İnanılmaz,7.32 2.44 kale ama kaçırıyor,kütlesi sahada top direkte" bu tür birşeydi bunun gibi birşey söyledi...

Bütün forum üçlü bütün forum:)

Hala sami yen'in etkisinden çıkamadım :)

Takım Baros çıktıktan sonra 4-6-0'a mı döndü ne?:o

Galatasaray 5 - 0 FC Levadia Tallinn

uufff yinemi pirzola

ertem şener yine bombaladı

kewellın çocuğu ekrana gelince hüzünlü bir ses tonuyla "işte kewellın yavrusu" dedi hemde tam 3 kere :D

bi ara golü attı kewell her yer cıvıl cıvıl gibi bi espri yapmaya çalıştı :D

baros bu gol çok hoş gibi de bi saçmalık yaptı bi ara :D

ertem şener yine bombaladı

kewellın çocuğu ekrana gelince hüzünlü bir ses tonuyla "işte kewellın yavrusu" dedi hemde tam 3 kere :D

bi ara golü attı kewell her yer cıvıl cıvıl gibi bi espri yapmaya çalıştı :D

baros bu gol çok hoş gibi de bi saçmalık yaptı bi ara :D

adamlar kendi kalesine gol atıncada ne yapsınki dedi ordada güldüm ya baya :D

Offff süper maçtı ya.

Keşke maç hiç bitmese dedim maçı izlerken.

Sahura kadar devam etmesini isterdim. :D

Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Bu takım ne ya ?:eek:

Rakiplermi çok kötü bizmi çok iyiyiz hala çözemedim:confused::confused:

Ama halimizden fazlasıyla MEMNUNUM:f50::f50::f50::f50::f50:

renkdaşlar maçtan yeni geldim, bügun güzel bir oyunla galibiyeti aldık herşey çok güzeldi fakat beni en sevindiren Sami Yen'in eski günlerine dönme havası vermesiydi, taraftar bugün muthişti, şunu anladım ki denizli kocaeli kasımpaşa maçları kesmiyor bu taraftarı odun olsun ama rakip yabancı olsun o zaman herkes coşuyor çok ilginç =) bugün eziklerle oynasak anca bu kadar tezahürat olurdu =p biraz abarttım evet ama bir gömlek altıydı bugünkü =)

Ayrıca bugün pek beğenmediğim mustafa sarp müthiş top oynadı aynı zamanda gokhan zan da inşallah bu performansları diğer maçlarda da devam eder

fakat özellikle keitaya değinmek istiyorum, adam 2. yarı tam önümde oynadı ve sadece toplayken değil topsuzken de inanılmaz faydalı aynı zamanda çok hırslı her topu almak istiyor sürekli hareketli son yıllarda böyle bir adam görmedim... çok can yakar...

özellikle eziklerin maçında eli belinde carlosla siesta dos santos karşısında neler olacak çok merak ediyorum =)

Bu sene sanırım karıköy'e gidiyorum deplasmana, inandım :D

Yüreyedur ASLANIM!...

GSCimbom olarak ilk önce Galatasaray'ımızı kutluyoruz...

UEFA AVRUPA LİGİ Play-off ilk maçında takımımız Estonya temsilcisi Levadia Tallinn'i 5-0 lık bir fark ile Ali Sami Yen stadında mağlup etti.

Galatasaray'ımız UEFA AVRUPA LİGİ Play-off ilk maçında Estonya temsilcisi Levadia yi 5-0 lık farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Ali Sami Yen Stadının güzel atmosferi ve ateşli taraftarlar eşliğinde oynanan maçta golleri 20. ve 45. dakikalarda Keita 45. dakikada 56. dakikada penaltı vuruşu ile Milan Baroş 79. dakikada Kewell attı. 5. Gol ise Leita nın kendi kalesine ters kafa vuruşu ile geldi.

YİNE DEĞİŞİK KADRO YİNE GALİBİYET! BÜYÜKSÜN RİJKAARD

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Takımımız , Estonyalı rakibi Levadia karşısına dinlenmiş bir kadroyla çıktı. Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, Levadia maçında,Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor'a karşı oynattığı ilk 11'i sahaya sürdü.

Ligin ikinci haftasındaki Denizlispor mücadelesinde önemli ölçüde dinlendirilen bu kadro, Levadia maçında değişime uğramadan sahada yer aldı. Özellikle Denizlispor maçında Uğur, Emre Güngör, Emre Aşık ve Volkan'dan oluşturularak değiştirilen defans bloğunda, Sabri, Servet, Gökhan ve Hakan dörtlüsü yeniden görev yerlerini aldı.

İLK YARIDA YİNE KEITA ŞOV VARDI!

Galatasaray'ımız, Levadia takımı karsısında ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. Karşılaşmaya çok güzel başlayan Galatasaray'ımız, ilk dakikalarda zorluk çeksede sonradan Keitanın 2 şık golü ile ilk yarıyı önde bitirdi.

Rakibimiz ise daha çok savunma ağırlıklı bir takım sürdü sahaya. Kalemizde varlık gösteremeyen rakibimiz kalelerinde gördüğü 5 gole engel olamadı.

MILAN BAROS BİSMİLLAH DEDİ...!

Maçın 56. dakikasında Arda'nın ara pasında düşürülen Baroş hakemin tereddütsüz verdiği penaltıyı kazandırdı. Penaltıyı topun başına geçen gecen senenin TSL Gol Kralı Baroş kullandı , kaleci ve topu ayrı köşelere gönderdi.

GSCimbom Portal Haberleri.

www.gscimbom.com

Güiza'nın kaçırdığı golü merak edenlere,bu pozisyonda kaleye gönderiyor sevgili dostumuz

yuhy.png

Kaçırmakta bir yetenek herkes kaçıramaz öyle :005::005::005:

Ah be Baros, ne vardi o penaltidan sonraki pozisyonu atsaydin, goooool diye firladim ayaga butun kahveye madara oldum :D. Bi dahakine daha isabetli vur oldu mu, ben kesin yibe firlarim cunku ayaga :D

Nonda ya bi garezleri mi var anlamıyorum sanırım Rijkaard eto ile yaşadığı sorunu Nondayla da yaşıyor.

Spikerin yorumu şuydu:"İnanılmaz,7.32 2.44 kale ama kaçırıyor,kütlesi sahada top direkte" bu tür birşeydi bunun gibi birşey söyledi...

YAV OLAMAZ BÖYLR BİR YORUM. GÜLİZAR, SPİKERLERİ BİLE ÇIĞRINDAN ÇIKARIYPR DEMEK Kİ:ka25::ka25::ka25:

Geri
Üst Alt