Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grup liderlerinin hepsi seri basi zaten

Bu arada bu sene katiliyorum bir tik fazla sayida iyi takim var ama genelde de iyi takimlar oluyor

Fakat gazi kacmis koladan farki yok avrupa liginin

Ios aplikasyonlarinda bile bir kalite farkini yuzumuze carpma amaci var , kullanin hissedeceksiniz

Grup liderlerinin hepsi seri basi zaten

Bu arada bu sene katiliyorum bir tik fazla sayida iyi takim var ama genelde de iyi takimlar oluyor

Fakat gazi kacmis koladan farki yok avrupa liginin

Ios aplikasyonlarinda bile bir kalite farkini yuzumuze carpma amaci var , kullanin hissedeceksiniz

Eskidendi o eskiden kimse salmıyor artık geçen yıl Atletico kazandı ondan önce United kazandı, yarı finale eli ayağı düzgün takımlar geliyor hatta çeyrek finale bile, Fb sadece kek takımlarla oynayıp yarı final yapmıştı yok artık o dünya.

Çok fazla maç izliyorum hemen hemen her takımı tanıyorum diyebilirim. Aşağıdaki takımlardan gelecek eşleşmelerde sonuç şu olur:

? Napoli ?? (CL) - rahatlıkla eleniriz. ilk maçın deplasmanda olması full kapanmamız sonrasında turu geçme ihtimalimiz olur ama çok zor.
? İnter ?? (CL) - rahatlıkla eleniriz. yine ilk maçın deplasmanda olması ve kapanırsak geçme ihtimalimiz olur. ama çok zor değil.
? Valencia ?? (CL) - tam kapasite oynarsak 2 maçta da tokatlar göndeririz.
? Benfica ?? (CL) - tam kapasite oynarsak burada tokatlarız orada beraberliği alırız.
? Arsenal ??????? - konuşmaya gerek yok çok zor.
? Chelsea ??????? - imkansız.
? Zenit ?? - akıllı oynarsak burada tokatlar orada yatarız.
? Salzburg ?? - iki maçta da elek ederler bizi.
? Dinamo Kiev ?? - 2 maçta da tokatlarız tam kapasite çıkarsak.
? Eintracht Frankfurt ?? - 2 maçta da elek ederler bizi.
? Dinamo Zagreb ?? - tam kapasite oynarsak turu geçeriz ama 2 maçta da tokatlayamayız.

Eskidendi o eskiden kimse salmıyor artık geçen yıl Atletico kazandı ondan önce United kazandı, yarı finale eli ayağı düzgün takımlar geliyor hatta çeyrek finale bile, Fb sadece kek takımlarla oynayıp yarı final yapmıştı yok artık o dünya.
Kuşları oynadığı sene neydi öyle ya, plzen-bate-lazio'yu (adamlar seyircisiz oynadılar evlerinde)
eleyip yarı finale çıktılar, az daha benfica'yı eleyip finale çıkıyorlardı. Böyle yıkık takımları eleyip kazansalardı kahrolurdum, Benfica maçında şampiyon olmuş gibi sevinmedim desem yalan olur :D

Dişimize göre bir rakip gelse de en azından maçlar oynanıncaya kadar ümitli olsak.

Arsenal falan gelirse boş yere 2 ay bekleyeceğiz maçları görmek için. Hem de gram ümit olmadan. :(

su anda

Villareal
Genk
Sevilla

da bize rakip olarak geliyorlar.

sevilla + genk garantilediler gibi. Ikiside 2-0 öndeler

Şu Porto maçını alacaktık şimdi uğraş dur o kadar iyi oynayıp yenildik mal gibi.

Boyle bir bedeli olacagini bilmiyordum . Sirf para degil resmen seribasiliga mal oldu portonun hic de umursamadigi karsilasma

Kacinci kacan penalti bu . Ligde kacti kac tane sampiyonluk gidiyordu , super kupa gitti , belki seribasilik gitti

Su topu iceri atacak bir eleman yok mu bizde kadroda

Bu gidişle eleyebileceğimiz 2-3 takım olacak kurada.

Sırasıyla chealsea, napoli, sevilla, inter ve en son arsenal gelirse hoş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt