Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
Tam bilmiyorum takip eden bir arkadaş bilgilendirebilirForm durumları nasıl?Uzun zamandır takip etmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bilmiyorum takip eden bir arkadaş bilgilendirebilirForm durumları nasıl?Uzun zamandır takip etmiyorum.
İnter ne durumda renktaş?Kuşlara sokup sokup çıkartır mı?bize zenit
fbye inter
İcerde 6-7İnter ne durumda renktaş?Kuşlara sokup sokup çıkartır mı?
O zaman niye istiyorsun yav manyak mısın ?Real Betis çıksa fena olmaz gibi amma ve lakin form durumları nedir bilmiyorum. Çok formda koşan bir takımları varsa çıkmasın. O halde Benfica veya Zagreb olabilir.
Ne bileyim içimden Real Betis demek geldi. Sebebini bilmiyorum.O zaman niye istiyorsun yav manyak mısın ?
Bayraklara bakinca durumun vehameti daha da ortaya cikiyor.5 buyuk ligin ekipleriyle muhattap olmayiz ins.
Salzburg en tehlikeli 4 takımdan biri burada es geçmeyelim.
Genk, D.Kiev, Benfica, Zagreb ve Villareal en bizim seviyeye yakın takımlar. Portekiz takımlarına genelde iyi oynuyoruz. Genk ters gelebilir buradan da iyi oyun tutturamazsak. Kiev'in de kışı pis.
Zagreb veya Benfica'dan biri şukela olabilir bunları düşününce.
Kuşları hepsi parçalar şuan. Inter iki maçta da 4 çekerİnter ne durumda renktaş?Kuşlara sokup sokup çıkartır mı?
Salzburg nasil en iyi 4 takimdan biri yaw?
Arsenal,Chelsea,Sevilla,Valencia,Inter,Napoli ve Benfica net daha iyi.