Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DuKBVKrW4AArYIt

Sarri reyiz gariban adam, öyle burnu havada değil, serie c görmüş adam, eşleşirsek hazard ve willian ı içimizden geçirtir. Bence avrupa ligini de almak istiyordur şu anda. Man.city şampiyon olacak ligte zaten herkes biliyor.
Chelsea gelirse rezil oluruz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde ben en çok son 16 da kuşlarla eslesebilme ihtimalimizin olmasına seviniyorum green street hooligansta westham millwall eşleşmesini bekler gibi beklerfik.. %5 falan ama o da güzel. Biz rezil olmasak aslında çok daha yüksek olacakti ihtimali. Kargalar kesin son 16 'yı görür

o zaman seri başı olanlara haksızlık değil mi? en kötü 3. olup avrupa liginde 2. olan adamı çekiyorsun. bu daha iyi bence
abi anlatamadim galiba :D
cl de en kötü 3.lerden olursan, Avrupa ligi 1. ve cl seri basililar ile eslesiyorsun
clde en iyi 3.lerden olursan avrupa ligi 2. ve cl kötüler ile

Avrupa ligi 1. = Avrupa ligi 2. + Cl seri basi olmayan
Avrupa ligi 2. = avrupa ligi 1.+ cl seri basi olan
Cl SERI BASI = Avrupa ligi 2. + cl seri basi olmayan
Cl SERI BASI OLMAYAN = Avrupa ligi 1.+ CL Seri basi olan

biz 4.kat. dayiz
Sikeciler kat 2. de . Yani ayni rakipler ile eslesebiliriz. Sadece tinerciler 1.kategoriye kayabilirler daha

O değilde ben en çok son 16 da kuşlarla eslesebilme ihtimalimizin olmasına seviniyorum. %5 falan ama o da güzel. Biz rezil olmasak aslında çok daha yüksek olacakti ihtimali. Kargalar kesin son 16 'yı görür
onlar gruplarinda 2. olurlarsa ayni hardcore rakipler ile eslesebiliriz.

Belli olmayanlar:
Leverkusen/Zürich
Betis Sevilla/Ac Milan
Villareal/Rapid Wien
abi anlatamadim galiba :D
cl de en kötü 3.lerden olursan, Avrupa ligi 1. ve cl seri basililar ile eslesiyorsun
clde en iyi 3.lerden olursan avrupa ligi 2. ve cl kötüler ile

Avrupa ligi 1. = Avrupa ligi 2. + Cl seri basi olmayan
Avrupa ligi 2. = avrupa ligi 1.+ cl seri basi olan
Cl SERI BASI = Avrupa ligi 2. + cl seri basi olmayan
Cl SERI BASI OLMAYAN = Avrupa ligi 1.+ CL Seri basi olan

biz 4.kat. dayiz
Sikeciler kat 2. de . Yani ayni rakipler ile eslesebiliriz. Sadece tinerciler 1.kategoriye kayabilirler daha

şimdi anladım, iyiler ile kötüler karma yapılıp öyle eşleştiriliyor. benim kafam sadece CL ile ALlerin eşleşeceğini kabul etmiş. o yüzden biraz anlamak geç oldu

Avrupa Ligi'nde şu ana kadar Son 32 Turu'na kalan 16 takım;

Galatasaray
Chelsea
Napoli
Inter
Arsenal
Sporting Lizbon
Zenit
Salzburg
Fenerbahçe
Dinamo Kiev
Eintracht Frankfurt
Bayer Leverkusen
Lazio
Real Betis
Dinamo Zagreb
Zürih

saka gibi. iyi ki bir kere AL ne katildik bu ne lan. Daha beterleri yarin + persembe katilacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt