- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
hayır mı o kadar kolay takım geleceğini düşünmüyorsun inş.
Düşünmek istemiyorum gelsin istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır mı o kadar kolay takım geleceğini düşünmüyorsun inş.
Kiev iyi gibi. Gerisi uzak olsun. Benficada olabilir
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düşünmek istemiyorum gelsin istiyorum.
yok cl en kötü 3. ler ve avrupa ligi 2. ler vs avrupa ligi 1. + en iyi 3.leryani CL en kötü üçüncüleri, avrupa liginin grup 2.leri ile mi eşleşiyor?
Abi makul ya. Chelsea Arsenal Napoli geleceğine.Portekiz'e devam diyorsun.![]()
o zaman seri başı olanlara haksızlık değil mi? en kötü 3. olup avrupa liginde 2. olan adamı çekiyorsun. bu daha iyi benceyok cl en kötü 3. ler ve avrupa ligi 2. ler vs avrupa ligi 1. + en iyi 3.ler
Chelsea gelirse rezil oluruz
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi makul ya. Chelsea Arsenal Napoli geleceğine.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi anlatamadim galibao zaman seri başı olanlara haksızlık değil mi? en kötü 3. olup avrupa liginde 2. olan adamı çekiyorsun. bu daha iyi bence
onlar gruplarinda 2. olurlarsa ayni hardcore rakipler ile eslesebiliriz.O değilde ben en çok son 16 da kuşlarla eslesebilme ihtimalimizin olmasına seviniyorum. %5 falan ama o da güzel. Biz rezil olmasak aslında çok daha yüksek olacakti ihtimali. Kargalar kesin son 16 'yı görür
Belli olmayanlar:
Leverkusen/Zürich
Betis Sevilla/Ac Milan
Villareal/Rapid Wien
abi anlatamadim galiba
cl de en kötü 3.lerden olursan, Avrupa ligi 1. ve cl seri basililar ile eslesiyorsun
clde en iyi 3.lerden olursan avrupa ligi 2. ve cl kötüler ile
Avrupa ligi 1. = Avrupa ligi 2. + Cl seri basi olmayan
Avrupa ligi 2. = avrupa ligi 1.+ cl seri basi olan
Cl SERI BASI = Avrupa ligi 2. + cl seri basi olmayan
Cl SERI BASI OLMAYAN = Avrupa ligi 1.+ CL Seri basi olan
biz 4.kat. dayiz
Sikeciler kat 2. de . Yani ayni rakipler ile eslesebiliriz. Sadece tinerciler 1.kategoriye kayabilirler daha
fb bence lider çıkabilir. Anderlecht elek oldu, son maçı prestij görüp zagrebi yenebilirleronlar gruplarinda 2. olurlarsa ayni hardcore rakipler ile eslesebiliriz.
yooo cikamazlar. Dinamo zagreb garanti 1. oldu. dinamo 13 puan, fb 8 puanfb bence lider çıkabilir. Anderlecht elek oldu, son maçı prestij görüp zagrebi yenebilirler
Istermisin zagrepi ?yooo cikamazlar. Dinamo zagreb garanti 1. oldu. dinamo 13 puan, fb 8 puan
hadi be? He iyiymiş, o zaman 3 takımda son 16 yı göremez diyebilir miyiz. Ben bir biz baba takimlarla eslescez sanıyordum.yooo cikamazlar. Dinamo zagreb garanti 1. oldu
bir tek bjk belirsiz. 1-3 arasi hersey olabilirhadi be? He iyiymiş, o zaman 3 takımda son 16 yı göremez diyebilir miyiz. Ben bir biz baba takimlarla eslescez sanıyordum.
en iyisi onlar olur diger rakiplere göre