Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real Cska
Plzen Roma maçları oynanıyor bu iki takımdan biri 7 puana ulaşıp seribaşı olursa avantaj.

Teşekkürler cevaplar için renktaşlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Plzen seribaşı olabilir ama averajı çok kötü 7 puan yapsada.

Valencia kazanamaz umarım.

İlk istenecek takım elbette Zagreb. Sonrasında Kiev'i isterim. Frankurt'u ve Salzburg'u falan hiç istemem mesela. Tempo olarak bizi bitirir bu iki takım. İsimlerine bakıp kimse aldanmasın taş gibi takım ikisi de.

Digerlerine katilabilirim fakat napoli icin bosuna korkuluyor

Chievo diye bir takimla maclarini izledim gecen , kendi sahalarinda birak galibiyeti , gol bile atamadilar

Italyan ligine de biraz uzak oldugumdan "vay be bu chievo da sampiyonlukta soz sahibi olabilir" dedim ,Napoli oyle boyle abartilmiyordu cunku

Puan durumuna bir baktim 12 mac 0 puan . Bir hata veya saka midir dedim , hayir resmen 12 mac 0 puanda olan bir takima kendi sahasinda gol dahi atamadilar

İlk istenecek takım elbette Zagreb. Sonrasında Kiev'i isterim. Frankurt'u ve Salzburg'u falan hiç istemem mesela. Tempo olarak bizi bitirir bu iki takım. İsimlerine bakıp kimse aldanmasın taş gibi takım ikisi de.

ukrayna takimlari türk takimlarina herzaman ters gelmistir.. kiev‘i istemiyorum sahsen

ukrayna takimlari türk takimlarina herzaman ters gelmistir.. kiev‘i istemiyorum sahsen

doğrudur ama elde fazla imkan yok. Eskiden olsa PL takımlarını isterdim. Artık ilk 4 yapamayan buraya yoğunlaşıyor. Fikstür durumuna göre belki Chelsea'yi isterim. İlk 4 yapacaklar gibi gözüküyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt