Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final Eşleşmeleri Belli Oldu!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
DYaLAX5WkAIrv4c.jpg

Son düzenleme:
Ispanya,Italya,Ingiltere,Almanya,Fransa,Portekiz,Rusya ve Avusturya'dan birer takim kalmis.Daha once bu kadar dengeli bir tablo gormemistim.

Madridin alacağı bariz.

Lazyoluyuz,İnzaghi hocam ve dinamik topçularıyla kupayı alacaktır

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leipzig almasında kim alırsa alsın

Sonra Bjk liler sizin aldığınız kupanın,şampiyonun olduğu gruptan birinci çıktık diye hava atar garibanlar :)

Atletico Madrid favori

Rb Leipzig-Rb Salzburg kumarbazlar icin müthis bir final olur,redbull da saglam para kaldirir tabi en büyük mafya UEFA izin verirse olur bunlar

Atletico bana göre bariz favori. 2.favori elbette Arsenal ama günü gününe tutmuyor. 3.favorim Marsilya. Taraftarı,oyuncuları,stadı,tarihi ile kupayı almalarını isterim.

Bu üç takım dışında kim kazanırsa bana göre sürpriz olur.

Arsenal yine kaybetme dürtüsünü yaşar. Atl. Madrid en iyisi, bi kaza olmazsa yine kaldırırlar kupayı.

Atletico bana göre bariz favori. 2.favori elbette Arsenal ama günü gününe tutmuyor. 3.favorim Marsilya. Taraftarı,oyuncuları,stadı,tarihi ile kupayı almalarını isterim.

Bu üç takım dışında kim kazanırsa bana göre sürpriz olur.

Bizim Konya neredeyse eliyordu, Marsilya'yı. Konya ligden düşecek büyük ihtimalle, Marsilya Uefa'yı alma ihtimali var.

Her sene buralarda hatta bi ust turda olmak zor degil. Klupler avrupa liginde gelir yok diye kasmiyor bu turnuvayi tffnin avrupa liginde her puana biraz para vermesi lazim. Ulke siralamasinda rusyayi yakalayamamiz ayip gercekten

Kura çekimi 15.00 TRT Spor

RB Leipzig - Marsilya

Arsenal - CSKA Moskova

Atletico Madrid - Sporting Lizbon

Lazio - RB Salzburg

Son düzenleme:
Iki finalin de bilet basvurulari acilmis , ben hemen yaptim basvurumu ikisine de

maclar 16 ve 26 mayista

avrupa ligi finali lyon , sampiyonlar ligi finali kiev

Diego Simeone faktörüyle Atletico ağır favori bence bu kupada. Zaten ligde büyük bir sürpriz olmazsa 2. sırada bitirecekler. Barca'yı geçip şampiyon olma ihtimali de zayıf, Real'e geçilip 3. olma ihtimali de. Kaldı ki 4. bile olsa ŞL'ye gidecekler. O yönden de sıkıntı yok. Kupadan da elenmişlerdi. Yani tek kanalize olacakları şey UEFA gibi duruyor. Ve bu takım tam konsantre olarak çıktığı bütün maçlarda rakip kim olursa olsun kolay kolay kaybetmiyor. Diğer takımların arasından da rahatlıkla sıyrılabilecek güçteler..

Geri
Üst Alt