Adam daha 31 e yeni bastı iki sene sonra gelir 2-3 senede alanya da oynar.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaşkınlığım yaşından ötürü değil, nedense beşiktaştan sonra götü başı dağıttı diye kalmış aklımda.Adam daha 31 e yeni bastı iki sene sonra gelir 2-3 senede alanya da oynar.
Şaşkınlığım yaşından ötürü değil, nedense beşiktaştan sonra götü başı dağıttı diye kalmış aklımda.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine bir GSC klasiği, ne düşünsek, ne yazsak tersi çıkıyor.Sen bunları yazarken adam show yapıyor hattrick yaptı 16 dakika da.
![]()
Hoff gibi takimin allah belasini versin.Ludogorets ilk yari geriye düstügü maci cevirdi.
Ludogorets 2-1 Hoffenheim
Hoff gibi takimin allah belasini versin.
Gecen hafta beni 700 liradan ettiler rezil herifler.
Son 15 kupon abartisiz tek mactan ve tek gollerden gittiGecmis olsun vallah. Böyle sagi solu belli olmayan takimlara oynama. Leverkusen, Arsenal, Hoffenheim falan bunlarin hepsi ayni pislik.
Arsenal benim yillardir belalim, ne zaman oynasam yatirirlar, ne zaman oynamasam cosarlar. Ayni bugün oldugu gibi![]()
Son 15 kupon abartisiz tek mactan ve tek gollerden gitti
Maddi kayibim 150tl civari
Potansiyel kayip 1800tl
Ara verdim biraz![]()
Östersunds 500seneye Şampiyonlar Ligi'ni alır bu gidişle.
Östersundspaok'u eledikten sonra bilbao ve hertha'nın oldugu grupta kayıpsız 6 puanla lider giden takımdır.
galatasaray bu takıma elendi diye küçümseyenlere, kapak üstüne kapak takmaktadır.