Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Grupta yaptığımız büyük başarı ancak

Rakipler genel olarak hücum futbolu oynayan takımlar değiller,çok iyi denk getirmiş kurayı çeken

Hızlı,seri,hücum oynayıp futbolu bilen takımları geçmemiz imkansıza yakın

Kendinizi kandırmayın sonra üzülürsünüz

Yeteri kadar büyük denizlerde boğulduk bence özellikle son yıllarda. Gidip 4-5-6 fark yiyip oturacağımız maçlara çıkmak yerine seviyemize uygun takımlarla mücadele etmek daha mantıklıydı.
Seviyrmizin üstündeki takımlarla kora kor oynuyoruz işte. Sürekli kendinden küçük takımlarla oynadığın sürece büyük olamazsın.

Rangers maçını 3 dk falan izledim, çok baskılı oynuyorlar. Duran toptan attılar 2'yi. Umarım bize çıkarlarda güzel bir hesaplaşma olur.

dortmun 0 rangers 2 mi

köy takımı rangers mı

Tüm Uefa maçlarında İy gol oldu ve İy 0,5 Üst bitti :D
kiralık-aşk-necmi-1.webp

İstediğimiz, bize yarayan skorlar. Bir an önce toplanıp EL'ye konsantre olmak lazım.
yeterli kadromuz olsaydı hakikaten bu skorlar işimize gelirdi.ama futbol bu ,imkansız yoktur.en çokta tff mhk ve tüm düşmanların bizim kuyumuzun kazılmasını istiyor ve uyguluyorken kupa alırsak varyaaa ,emin ol o gece hasetten ülkede nüfus azalması olur ,kimi kalpten gider kimi intahardan gider.o kadar engel oluyorlar avrupa kupalarına bile katılmayalım diye ,onuda almış oluruz :)

Allah bizim almamızı istiyor diyesim geliyor. Sonra aklıma Burak Elmas,Torrent,Ömer Bayram,Babel,Arda falan geliyor susuyorum.

Rangers maçına Kg Var oynamıştım gelmez diye korktuğum maçlardandı :D

TANRI BİZİM ALMAMIZI İSTİYOR

Geri
Üst Alt