Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Fener gidip tekrar Rennes falan çekmesin yav, mal mal oynayıp iki maçı da verdiler elleriyle

Man Utd, Juventus, Sporting, Union Berlin, Leverkusen, Roma hepsi Fener'i rahat eler.

Sevilla ve Rennes elenir.
Sporting'in kalecisi Adan malın teki. Marsilya maçını mı ne tek başına vermişti. Geçen Midtyland maçında da zıçmış. Sporting'i eleyebilir Fb. Sevilla'ya niye elenir dedin çok mu kötüler?

sevilla bu ligin real madrid'idir ligde sonuncu olsalar da elerler

Sporting'in kalecisi Adan malın teki. Marsilya maçını mı ne tek başına vermişti. Geçen Midtyland maçında da zıçmış. Sporting'i eleyebilir Fb. Sevilla'ya niye elenir dedin çok mu kötüler?
Sevilla çok kötü bu sene. Daha yeni toparlıyor ona da toparlamak denebilirse. PSV maçı yanıltmasın PSV devre arası takımı dağıttı maaşları falan ödeyemiyor.

Sporting bence de sıkıntı biraz düşününce. Hatta rotasyon yaparsa Roma, gününde olmazsa Leverkusen, Berlin falan da sıkıntı.

Juventus asılacağı için iyi olur elek eder bunları. United'ın da kalitesi yeter bi de Fener'in kocası.

Rennes'e haklı sövgüm devam etmekte. Bu kadar aptalca gol yiyen takım görmedim. Yine yediler.

Sevilla çok kötü bu sene. Daha yeni toparlıyor ona da toparlamak denebilirse. PSV maçı yanıltmasın PSV devre arası takımı dağıttı maaşları falan ödeyemiyor.

Sporting bence de sıkıntı biraz düşününce. Hatta rotasyon yaparsa Roma, gününde olmazsa Leverkusen, Berlin falan da sıkıntı.

Juventus asılacağı için iyi olur elek eder bunları. United'ın da kalitesi yeter bi de Fener'in kocası.
Monaco-Leverkusen maçına baktım biraz, maç çok keyifliydi ama iki takım da halısaha son 15 dakika gibi oynadı niyeyse hep. Bu takımlar biraz derli toplu oynarsa hepsi eler feneri. bence fb bi tur daha geçsin şu puan meselesini halledelim ondan sonra elensin

Monaco-Leverkusen maçına baktım biraz, maç çok keyifliydi ama iki takım da halısaha son 15 dakika gibi oynadı niyeyse hep. Bu takımlar biraz derli toplu oynarsa hepsi eler feneri. bence fb bi tur daha geçsin şu puan meselesini halledelim ondan sonra elensin
Rennes için de öyle diyorduk ama derli toplu oynamayabiliyorlar işte. Yoksa kağıt üstünde Diaby gibi bir uçak tek başına yeter Fener'i beşlemeye. Wirtz, Hlozek, Schick falan dehşet adamlar hep.

Fener tur falan geçmesin rencide olarak elensin yeterince tur geçtiler katkıları için tşklerimizi sunarız.

Rennes için de öyle diyorduk ama derli toplu oynamayabiliyorlar işte. Yoksa kağıt üstünde Diaby gibi bir uçak tek başına yeter Fener'i beşlemeye. Wirtz, Hlozek, Schick falan dehşet adamlar hep.

Fener tur falan geçmesin rencide olarak elensin yeterince tur geçtiler katkıları için tşklerimizi sunarız.
1 tur daha geçerlerse biz ligi garantileriz gibi. Shaktar-Leverkusen dışında şansları olan bir kura gözükmüyor ama.

Sevilla ne olursa olsun bu turnuvanın en başarılı takımı. Ligden de Avrupa'ya gidemiyorlar Uefa'ya asılırlar. Leverkusen de ligden Avrupa'ya gidemiyor. Roma'da Mourinho bir kupa daha almak için asılır. Konferans'ı bile önemseyen biri.

Union Berlin Almanya Ligi'nde şampiyon olacağım diye Uefa'yı salabilir. Rennes leş, Şaktar gazi. O eşleşme çöp.

Manutd, Sevilla, Roma ve Leverkusen bunları isterim sırasıyla. Berlin'e nötrüm.

Keşke direkt Manu çıksa.

Neden ki. Avrupa takvimi bunları etkilemiyor fikstürleri boştu gibi bir analiz gördüğümü hatırlıyorum. @Uğur İz işin uzmanına danışalım.
Kayseri deplasmanı 2 Avrupa maçı arasına denk geliyordu en son. Sonraki hafta bay. 1 tur daha eklenirse BJK haftasına geliyor olabilir.

fikstürler.webp

Neden ki. Avrupa takvimi bunları etkilemiyor fikstürleri boştu gibi bir analiz gördüğümü hatırlıyorum. @Uğur İz işin uzmanına danışalım.
Çeyreğe kalırlarlarsa fikstürleri sıkışır ligi de olumsuz etkiler doğru söylüyor ama istemem

Çeyrekte St. Gilloise-Rennes galibi veya Sporting-Ferencvaros galibi falan gelir sonra uğraş dur. Feyenord, Freiburg falan bunlara da güvenmiyorum.

bu vitaminsiz renli sümsükler penalti atamiyor

Geri
Üst Alt