Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Prag 3-5-2 oynayıp çok önde bastı ilk baskıyı doğru paslarla kirdigimizda arkada bomboş alanlar yakaladık ilk maç kendi be ceriksizligimizden fark atamadık.. İkinci maç on alandan çıkamayınca işler sarpa sardı üstüne kaanin atılması tüy dikti..Kopenhag kesinlikle böyle kötü savunma yapmadı boşluk vermedi doğru dürüst.. Herifler Cityden bile bir şekilde fark yemeden elendiler ki kadro kalitesine baktığında rahat 10 yemeleri lazım. İlk maç biraz grabara biraz bal sonuç olarak herifler başlari dik ayrıldı bu yoldan Bayern-United-City gibi takımlara karşı gerçekten büyük başarı ..

Hayır burada öyle bir yazıldı ki Kopenhag kötü bunlar daha iyi bir takım falan. Dedim yapmayın etmeyin Kopenhag yetenek açısından da sistem açısından da önde bunlardan. Kopenhag bize ilk maç bir bölüm ikinci maç ise neredeyse tüm bölümde (son dakikalar hariç belki) doğru düzgün fırsat vermedi. Ayrıca çok disiplinli bir ekip. Prag bunların yanında en fazla yedek takım olur. İki maçta da kötü oynadık açıkçası. İlk maç kart olmasa belki galibiyet bile gelmezdi. Beceriksizliğimiz bir yana oyun disiplinimiz çok kötüydü.

Bir de Avrupa kupasında ilerleme hayali kuruyorduk. Liverpool terlemeden 9 gol attı şu takıma.

İlk maç adamların bizden fazla pozisyonu vardı, ikinci maçta da fazla pozisyonu vardı, bizim bir tane oyunumuz var, o oyuna ters gelen her rakip bizi yener. Bizim on alan presini gecen her takım bize sorun cikarir.

Bizim Avrupa'da başarı için yaş ortalamasını dusurmemiz şart. Başka da yolu yok
11v11 oyunda ilk maçın ilk 30 dk'sı hariç bir üstünlükleri yoktu. Bizim kırmızıya rağmen rakip sahada basmamız o kadar pozisyona neden oldu. Biz elenmeye davetiye çıkardık özetle. Kadronun darlığına ve yorgunluğa hiç girmiyorum.

Liverpool Pragın ağzına sıçıyor şu an.

Vay arkadaş, bizi resmen allah korumuş bunlardan.

11v11 oyunda ilk maçın ilk 30 dk'sı hariç bir üstünlükleri yoktu. Bizim kırmızıya rağmen rakip sahada basmamız o kadar pozisyona neden oldu. Biz elenmeye davetiye çıkardık özetle. Kadronun darlığına ve yorgunluğa hiç girmiyorum.

Burada en büyük sorun topun kıymetini bilememek oldu maalesef sezon geneli de bunun sıkıntısını çektik.. Tabi bir de son tercihler var ki bu alanda da maalesef çok iyi değiliz.. Hocanın başarısını asla golgelemek amacında degilim ama ligin aşırı kalitesiz olması bizi yanılttı.. Biz biraz oynayınca hiçbir takım direnemiyor ..Ama pas yapmayı bilen Antalya gibi eli ayağı tutan takım olunca sıkıntı oluşturabiliyor..

Bu kadar transferin karavana çıkmasi ,üstüne keremin icardinin bazı dönemler çok kötü olmasina rağmen burada olabilmek direk olarak Okan Hocaya yazar.. Zamanla bu eksiklikleri giderebilecegini temenni ediyorum adam ilk kez üst seviye bir takım çalıştırıyor.. Normalde hakem ittirmesi olmasa ilk 2 sezon 2 şampiyonluk olmuştu bile

Bizim oynadığımız oyun rulet. Bu maç da döndü bize patladi

Liverpool Pragın ağzına sıçıyor şu an.

Vay arkadaş, bizi resmen allah korumuş bunlardan.

Adamlar dünyanın en iyisi görülen Cityyi bile duman edecekti Salah girdikten sonra hem de 3-4 tane eksige rağmen.. Klopp çok büyük hoca gerçekten hafta sonu bir kez daha anladım bunu City ezip gececek gibiyken 2. Yarı dumura uğrattı Salahla birlikte..

Adamlar dünyanın en iyisi görülen Cityyi bile duman edecekti Salah girdikten sonra hem de 3-4 tane eksige rağmen.. Klopp çok büyük hoca gerçekten hafta sonu bir kez daha anladım bunu City ezip gececek gibiyken 2. Yarı dumura uğrattı Salahla birlikte..

Aynen öyle. Bir Liverpool sever olarak kalmasını çok isterdim. Pep’i falan cebinden çıkarır da işte..

Burada en büyük sorun topun kıymetini bilememek oldu maalesef sezon geneli de bunun sıkıntısını çektik.. Tabi bir de son tercihler var ki bu alanda da maalesef çok iyi değiliz.. Hocanın başarısını asla golgelemek amacında degilim ama ligin aşırı kalitesiz olması bizi yanılttı.. Biz biraz oynayınca hiçbir takım direnemiyor ..Ama pas yapmayı bilen Antalya gibi eli ayağı tutan takım olunca sıkıntı oluşturabiliyor..

Bu kadar transferin karavana çıkmasi ,üstüne keremin icardinin bazı dönemler çok kötü olmasina rağmen burada olabilmek direk olarak Okan Hocaya yazar.. Zamanla bu eksiklikleri giderebilecegini temenni ediyorum adam ilk kez üst seviye bir takım çalıştırıyor.. Normalde hakem ittirmesi olmasa ilk 2 sezon 2 şampiyonluk olmuştu bile
Hoca her şartta önde 1v1 baskı yaptırıyor. Bir yere kadar anlıyorum takım ezberi vs. ama bu tarz maçlarda ters tepebiliyor. Bu sezon taraftardan yönetime, yönetimden hocaya kadar herkesin çıkarması gereken dersler var. Özellikle Avrupa'da çeyrek final ve ötesini hedefliyorsak.

Ben ısrarla diyorum bu SG’den hallice aman aman fark yok. Ama buradaki ulemalara göre çok kompakt vs… leş gibi oynadık işte kabul edelim ve de hakettik
O maçta kırmızı görene kadar zaten oyunda bizdeydi gol de atabilecek durumlarda değillerdi. Ellenmemizin en büyük sebebi beksiz oynadık o maçlarda. Yediğimiz gollerde baktığında hep sol bek bölgesinden yedik Preciado burada çok övüldü o zamanda demiştim asla bize uyacak bir adam değil orada Berkan oynadığı için bu kadar rahat oynadı. O maçlarda Köhn yetişmiş olsaydı elerdik mesela hatta Köhn'de acayip etkili olurdu. Prag'ta yüksek tempolu ama defansif defoları çok net olan bir ekipti Kerem D'nin attığı ilk golden belliydi mesela. Beksiz elemiş olsaydık Liverpool'a karşı çok kötü şeyler yaşardık bu arada.

Atalanta Maç'ı çevirebilir.İzlediğim kadarıyla 2 Maç'ta da Atalanta istekli 1 oyun ortaya koydu Sporting Lizbon ise aklı Lig şampiyonluğunda..

Aynen öyle. Bir Liverpool sever olarak kalmasını çok isterdim. Pep’i falan cebinden çıkarır da işte..

Reis Klopp hocam benim gönlümün 1 numarasıdır ama Pep'in gittiği her takımda yaptiklarini gördükçe başka birini ilk sıraya koymak objektif olmaz zaten bunu Klopp da dile getiriyor.. Zidane devam etseydi belki kapisirdi ama onun da başarısı hep aynı takımda ..
Bir de Premier lige ambargo koymak bence bambaşka bir olay ..

Karabağ leveri elerse şaşırmam

Bu leverkusen denen boş takım nasıl bu halde bundesliga lideri inanması güç

Bu da münihin ayıbı

Geri
Üst Alt