- 17 Ağustos 2009
- 44.188
- 33.298
- 3.448
Brest'te iyi oyuncular var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karıda ister misin renkdaşTottenham - Alkmaar (keşke berabere bitse )
Twente - Lazio umarım lazio yenemez
Karabağ - Ajax karabağlıyız
fener-utd - sabaha kadar united
lyon tjk - berabere btise bizim için iyi ama lyon alacaktır.
anderlecht ve bükreşte takılsalar harikulade olur.
3üncü maçlar sonunda makas açılacaktır top 8 kovalayanlar ile dipte dönemeyecek olanlar için.
Lazio, Tottenham, Ajax gibi tabloda üst sırada yer alan rakiplerimizin umarım puan kaybı yapacağı maçları izleriz. Tabii keşke Beşiktaş da Lyon 'dan puan alabilse keşke ama fark yemezlerse şükretsinlerTottenham - Alkmaar (keşke berabere bitse )
3üncü maçlar sonunda makas açılacaktır top 8 kovalayanlar ile dipte dönemeyecek olanlar için.
erkenciyizTottenham - Alkmaar (keşke berabere bitse )
Milletin dedigi gibi oyle cok da kotu bir takim degil. Kapanan takimlari acmak genelde zor oluyor.ilk yari bitecek Rfs hala gol yememis frankfurttan
Evet; biraz futbol
o departmanda sıkıntımız yok yavkarıda ister misin renkdaş
Frankfurt'un kadrosunu bilimiyorum. Tam kadro mu yoksa yedek agirlikli mi cikmislar?Frankfurt 0 - 0 RFS çok acayip .
keşke öyle bitse - hem 2 - 2 nin ağırlığını hafifletecek bende birazcık - hem frankfurt çelme yemiş olcak.
hiç fikrim yok sofadan takip ediyorum - bende başta öyle sandım bakmadım hiçFrankfurt'un kadrosunu bilimiyorum. Tam kadro mu yoksa yedek agirlikli mi cikmislar?