Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Spartak Moskova-St Gallen 1-3 oldu

Ilk mac 1-1 bitmişti

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Suan UEFA'ya katilan takimlara bakarsak Tottenham sampiyonlugun net favorisi olarak gözüküyor.

Sampiyonlar Ligi'nden gelenlerle birlikte tablo netlesir.

Valencia : 0 Swansea : 2 oldu dk. 58 :eek:

Bomboş kaldı adam kaleciyle karşı karşıya...

Valencia : 0 Swansea : 3 dk.62

Muhteşem bir frikik golü; De Guzman

Lyon cok net kacirdi, sonra kontra yedi 2'ye 2 ama savunma son anda girdi, baya zevkli mac

[attachment=3661:edfss.jpg]

Garip sonuçlar fazlasıyla mevcut. :)

Ekli dosyalar

• edfss.webp
    edfss.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 90
İnsanın aklından geçmiyor değil; " UEFA 'yı yürüyerek alırdık " düşüncesi... :rolleyes:

Tamam ilk maçtır vs ama yinede gerek favorilerin son durumu gerekse gerçekten zayıf takımların UEFA da çok olması bu düşünceyi aklıma getirdi...

Şu halimizle bile alabiliriz bence kupayı. Cidden.

Yeter ki kuralarda Tottenham + ŞL'den gelecek takımlar olabildiğine gelmesin. En azından biz gerçek manada toparlayıncaya kadar.

Ama hiç bir türlü yürüyerek alamayız. :D

Şu halimizle bile alabiliriz bence kupayı. Cidden.

Yeter ki kuralarda Tottenham + ŞL'den gelecek takımlar olabildiğine gelmesin. En azından biz gerçek manada toparlayıncaya kadar.

Ama hiç bir türlü yürüyerek alamayız. :D

Yav yürüyerek dediysek az hızlı yürüyerek dediydim. :) İşin şakası bir yana dediğin gibi şu haliyle oldukça iddialı oluruz ama bahsettiğin gibi bu şansla bize tutar ŞL den kıl payı 2.turu kaçırmış güçlü bir takım çıkar...

Cok fazla sürpiz yok, UEFA Avrupa Ligi'ndeki takimlar genel anlamda denk gücte.

PSV-Lyon-D.Kiev benim icin sürpriz oldu. Fenerlilere göre PSV müthis bir takimdi, adamlar dökülüyor :D

Valencia'nin Swansea'ya kaybetmesi gayet normal, Rami kirmizi karti görünce mac orada bitti, kadro kalitesi olarak agir basan yok.

Yav yürüyerek dediysek az hızlı yürüyerek dediydim. :) İşin şakası bir yana dediğin gibi şu haliyle oldukça iddialı oluruz ama bahsettiğin gibi bu şansla bize tutar ŞL den kıl payı 2.turu kaçırmış güçlü bir takım çıkar...

Fena takımlar da gelecek hani ŞL'den. Bence;

Zenit-Celtic-Arsenal-Chelsea(Basel)-ManC-Anderlecht-Real Sociedad-Galatasaray

iner AL'ye. (İngilizlere baya hüsran yaşattım galiba ama. :D)

Tabi bu şansla kesin gelir bir ManC 2. turda kupa falan hikaye olur. :)

Geri
Üst Alt