Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Rangers, 1-0'ın rövanşında Lüksemburg ekibi Progres Niedercorn'a 2-0 yenildi ve UEFA Avrupa Ligi'ne 1. ön eleme turunda veda etti.

Ulan UCL'de yarı final kurasının zorlayan takımın taraftarıyız biz
Şimdi AL 1. ön eleme maçlarını takip ediyoruz

e8f9ea0ab32a1038d7ef89ceba1a9f33.jpg

Krasnodar fena satmis maci. psv de öyle görünüyor.

GOOOOOOOOOOOOOOOL KRASNODAAARRR son saniyede 2-1 oldu!

Son düzenleme:
2000 UEFA Kupası Şampiyonu Galatasaray'ı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 2-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyen 1996'da kurulmuş Ostersunds takımı, 3. ön eleme turunda Lüksemburg Ligi 3.'sünü Fola Esch karşısında evindeki maçı 1-0 kazanmış..

Bordeaux,PSV ve Freiburg surpriz sekilde elenmis.Braga da elenebilir.

Dün Şampiyonlar Ligi gecesiydi. Seçtiğim maçları internet üzerinden takip etmeye çalışmıştım. Bu gece de UEFA Avrupa Ligi maçlarını dönüşümlü izleyerek geçirdim. Tabii hepsini değil seçtiklerimi :) Şu anda da normal süresi 1-1 biten ve uzatmaya giden Braga-AIK maçını izliyorum. Bir İsveç takımı olan AIK Stockholm'ün yılların gediklisi Braga'yı elemesini istiyorum. En azından bir İsveç takımı daha sürpriz yapsın da züğürt tesellisi olsun bize, tek biz değilmişiz canım olur böyle şeyler filan diyelim değil mi ya :D Bu arada Braga berbat bir takım, rakip kaleci topu elinden kaçırmasa gol atacakları yoktu. Östersunds, Lüksemburg takımını eledi bu akşam (Fola Elsch). Bir de elenseydi düşünebiliyor musunuz rezilliği, Lüksemburg takımının bile elediği takıma elenmiş olacaktık. Ama bunlar işin gırgırı, Öfk denen takımın kendi ligindeki maçlarını da izliyorum ara sıra ve izleyince de küfrediyorum. Yahu adamlar bizim Esnafspor gibi takım. Kaleyi boş bıraksan elenmemen lazım bunlara ama becerdik bir şekilde. Yok hayır biraz sıksak, turu geçsek sonra Lüksemburg takımı geliyordu. Transferler de uyum sağlamış olacaktı, kaçan fırsatlar limited. PSV Eindhoven'ın deplasmanda Osijek'e 1-0 yenildiği maçı izledim. İzlemeyenler sürpriz veya tesadüfi bir sonuç olarak görebilir ama ben maçı izlediğim için söylüyorum, Hırvat temsilcisi kanırta kanırta geçti turu. Hatta PSV 1-0 kaybettiği için şanslıydı bile diyebiliriz. PSV bildiğin ölmüş ağlayanı yok. Bir takım 90 dakika boyunca bir tek pozisyona da mı giremez, hem de 2.sınıf bir Hırvat takımı karşısında. Ama Osijek'in de hakkını yemeyelim. Hem çok iyi savunma yaptılar hem de çok sağlam kontralara çıktılar. Hırvat takımları oldum olası milli takımlarının gerisindedir ama son yıllarda kulüp takımları bazında da çıkış içindeler. Rijeka, Dinamo Zagrep ve şimdi de Osijek ile birlikte 3 takımla yollarına devam ediyorlar. Gecenin diğer 2 sürprizi Gent'in Avusturya temsilcisi Altach'a elenmesi, Bordeaux'nun da Macar Videoton'a elenmesiydi. Çekler bu sene daha şimdiden dibe vurdular diyebiliriz. Plzen Şampiyonlar Ligi'nden elendi, Sparta Prag ile Mlada Boleslav ise UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiler bu akşam. Slavia Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor, Plzen ise Avrupa Ligi'nden yürüyecek artık. Üstümüzdeki Belçika önce Club Brugge, şimdi de Gent ve Oostende ile ağır darbeler aldı.

Bunun icin konu acmaya gerek yok. Birlestirildi.

Östersund lige erken başlamanın avantajını kullanıyor ama yaptıkları yine de müthiş. PAOK deplasmanı az-buz bir deplasman değil. Bugün bizden kim giderse gitsin zorlanır orada.

elemancini bi 200 milyon euro daha harcarsa herhalde zeniti batirir öyle gider. su oynattigin futbola tüküreyim senin.

Geri
Üst Alt