Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Kupon tamam da maçlar nerede yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupon tamam da maçlar nerede yav
Napoli'nin maçlarında da çok gol çıkmıyorbakma rakip psg olduğu için öyle
![]()

Bizim iddada 5 kuruşluk oyun olmuyorBari son 5 kurusunu da oynasaydin![]()
Bari son 5 kurusunu da oynasaydin![]()
Kupon tamam da maçlar nerede yav![]()
City'nin gruptan iş çıkıyor zatenEE takım kalmadı
Bizim grup da leş 4 takım da zor gol atıyor.
City'nin gruptan iş çıkıyor zatenbol pozisyon bol gol.Diğer gruplarda iş yok pek.Kızılyıldız'ın maçlarına da oynanır rakiplerinin 3-4 gol atarına
![]()
Niye rezil olasın yav.Fantazi yapıp Akhisar maçına 7 gol oynayabilirsin meselaPaylasipta rezil olmayalim![]()
Niye rezil olasın yav.Fantazi yapıp Akhisar maçına 7 gol oynayabilirsin meselaoluru var
Napoli tek kale oynayıp atamadıNapoli gol atamadı ama onlara denk gelir sana da.
Napoli tek kale oynayıp atamadıatsaydı 3-4 atardı zaten devamında.İlk golü atmak önemli onlara
![]()

Mbappe içinden geçer Kızılyıldız'ınOlsun atamadı sonuçta , neticeye bakıyoruz biz![]()
Niye rezil olasın yav.Fantazi yapıp Akhisar maçına 7 gol oynayabilirsin meselaoluru var
Bjk handikap yapar oynamış olabilir.
Küsüratla oynamak yok yav yasalda
Illegalda 10 kurusu 100tl yapmisligim var![]()

Bizim iddada 5 kuruşluk oyun olmuyor![]()
Ben de bir kere 50 cent ile 200€ kazanmistim, ondan sonra Bwin parami ödeyip hesabimi kilitledi
Yok benim sitede de yok öyle düsük meblaglarla oynayamiyorum ama 8,05 oynayamiyor musun mesela?
Yok oynayamıyorsun.Minimum 3 tl sanırım,en son öyleydi ve 3 tl nin üstünde oynayacaksan tam sayı olmak zorunda.Virgülden sonra birşey olamıyorBen de bir kere 50 cent ile 200€ kazanmistim, ondan sonra Bwin parami ödeyip hesabimi kilitledi
Yok benim sitede de yok öyle düsük meblaglarla oynayamiyorum ama 8,05 oynayamiyor musun mesela?
Oynayamazsin
Çok zorlamışsın.Bu kuponu iptal et sen