Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Kullanmıyorum zaten ama öyle bir koşul yok mustafa kemal, talat paşa gibi bazı ittihatçılar da iyi içicidir vesselam... Ben sana demiştim ha yoksa sen de mi ittihatçı oldun ;)

genel olarak konustum ustat ama sen ztn soylemissin herkes icin gecerli degil bu kural

İşte oyuncu değişikliği dedin böyle yapılır. Lazio gol yedikten sonra Milinkovic-Savic ve Luis Alberto yu oyuna aldı.

Alberto asist yaptı Savic de golü attı. Tebrikler Inzaghi.

sent via GSC

oyle gorenler de var ben sadece kendi gorusumu soyledim ustat.
Cübbelinin de dediği gibi helal olan her şeye bineriz :) şaka bir yana ben sadece kendim gibi yaşayanları sevmem, saymam herkese saygı duyarım. Burada zinadan uzak durun deyince millet geriliyordu gerek yok bak kaç tane karı-kız başlığı açtım ne olacak ki??? Gerek yok çabamız galata saray-ı ocağı...

Wolfsburg daki Weghorst yine atti. Süper forvet adam vallah, uzun boyuna ragmen bayagi teknik bir de.

Bratislava 1 Wolves 0
Wolves'in 5 oyuncusu as

Hahahahaha 90+4 de hakem olmayan penaltıyı verdi Gladbach'a.

Top Smalling'in bariz kafasına çarptı ama hakem ele çarptığını söyleyip penaltı verdi.

1-1 ulan uzun zamandır böyle saçma bir penaltı görmemiştim.

sent via GSC

William Collum adamsın. Kg var oynamıştım eyvallah panpa.

sent via GSC

Gumimaraes ne guzel futbol oynuyor ya direk kaleye gidiyorlar oyle yan pas geri pas degil

abi iki uc pas yapip sutu cekiyorlar topu kayip edince 3 snye surmuyor herkes topun gerisinde duruyor savunma yapiyor. harika ya.

Geri
Üst Alt