Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

muhtemelen hiçbiri 2018 atleticoya karşı pozisyona bile giremezler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ps4ü olmayan pc sahibi renktaşlar olarak eski fifalardan birini indirip hamachiden turnuva mı yapsak hala çalışıyor mu bilmiyorum ama
@Uğur İz

ps4ü olmayan pc sahibi renktaşlar olarak eski fifalardan birini indirip hamachiden turnuva mı yapsak hala çalışıyor mu bilmiyorum ama
@Uğur İz

Valla ben hiç online fifa falan oynamadım. Hiçbir fikrim yok. Ne dediğini de tam anlamadım zaten.

Valla ben hiç online fifa falan oynamadım. Hiçbir fikrim yok. Ne dediğini de tam anlamadım zaten.

kanka eskiden korsan fifalarla bile turnuva yapılabiliyordu hamachi adlı sanal ip oluşturan bir ağ uygulaması üzerinden çok zevkli olurdu 2 dk kafa yorsan çözersin zaten

hatta herkese aynı dosyayı paylaşıp güncel kadroları bile yapabilirim

@Uğur İz

Yorumlarda Hamachi yerine GameRanger diye bi programı tavsiye etmişler.Fifa 2007 yüklü olan varsa denesin biz de indirelim..

Yorumlarda Hamachi yerine GameRanger diye bi programı tavsiye etmişler.Fifa 2007 yüklü olan varsa denesin biz de indirelim..

fifa 11i gameranger ile oynuyoduk evet, 8 takıma güncel kadrolarını bile yapabilirim zevkli olur zaten fifa 11 çoğu yeni oyundan daha iyidir

fifa 11i gameranger ile oynuyoduk evet, 8 takıma güncel kadrolarını bile yapabilirim zevkli olur zaten fifa 11 çoğu yeni oyundan daha iyidir

Güncel kadroyla uğraşıp zahmet etme istersen.Eski kadrolarla da oynarız.Çalışıyosa bu program Fifa 2011'i indirmeye başlayalım..

kopenhag kazansa da, kaybetse de şapka çıkartılmalı. İnanılmaz bir efor ortaya koydular

Geri
Üst Alt