Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Marsilya Lazio berabere biterse biz lider bitiririz. Grupta kimse kimseyi kolay kolay yenemiyor çünkü

Lokoyu edemedik renktaş.marsilya lokodan 2 kat daha tehlikeli ayaklara sahip.bu akşamki ve her maçta nerdeyse fişi çekecek golleri atamamızdan dolayı pek umudum yok kazanmamız konusunda.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yenilmez bir takım değil marsilya çoğu maçını izledim, loko maçı özelinde ise sergilediğimiz performans bana umut verdi hem marsilya hem lazio maçı için.

Marsilya maci cok cetin gececek. Lokomotif macindan cok daha zor olacak. Adamlarda pas kalitesi var en azindan. Milik gibi hedef adamlari, Payet gibi oyun kuruculari ve Cengiz gibi pirpir ve top surmeyi becerebilen -Baris Alper ve Kerem'den cok daha iyi- kanatlari var. Hayirlisi.

Ama o macta kora kor oynariz. Sonuc 3 ihtimalli.

cengiz çıkıntılık yapmazsa marsilya bu maçı zor kazanır.

Marsilya'da Cengiz dışında kilit açma konusunda iyi değil. Aynı durum Lazio'da da var, bizde de var. Beraberlik en iyi sonuç olur.

Bence Marsilya'nın galibiyeti her türlü işimize gelir. Bu skorla(1-1) biterse diğer iki takıma 3 er puan verip 3. dahi olabiliriz. Marsilya yenerse içerideki Marsilya maçına rahat bir şekilde beraberlik için çıkabiliriz. Bilemiyorum karışık bir grup. Bu akşam Mustafa Muhammet ve Feghouli'nin geç oyundan alınması yüzünden büyük fırsat teptik.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O puşt anca bize karşı oynuyor

yok yav oğlanı hakimi'yi çıkartmasın diye psg maçında sol kanat başlattılar orda bile pozisyona girip hakimi'yi attırdı eleman. takımda oyuna akıl da koyabilen ender heriflerden biri zaten, diğerlerinin yanında parlaması sürpriz değil.

Lazio ve Marsilya’yı da takip ediyorum. Nasıl bu kadar gözünüz korkmuş.? İkisi de iyi değil. Bizim ise tek eksiğimiz çok gol kaçırmamız. Mesela forvette Gomis veya tarzı biri olsa iki maçta en kötü 4 puan alırız.

Marsilya maci cok cetin gececek. Lokomotif macindan cok daha zor olacak. Adamlarda pas kalitesi var en azindan. Milik gibi hedef adamlari, Payet gibi oyun kuruculari ve Cengiz gibi pirpir ve top surmeyi becerebilen -Baris Alper ve Kerem'den cok daha iyi- kanatlari var. Hayirlisi.

Ama o macta kora kor oynariz. Sonuc 3 ihtimalli.
kerem cengizden iyi bu ara

Geri
Üst Alt